myszamisiowa 14.09.08, 11:02 wyszlam przedwczoraj- z czystym sumieniem polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hagowiec Re: Gliwice- polecam 15.09.08, 07:55 rodze w polowie grudnia dziekuje ktora polozna mozesz polecic, nie zamierzam "kupowac" ale warto wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
myszamisiowa Re: Gliwice- polecam 15.09.08, 11:49 miałam cc, wiec nie mam kompetencji do polecania położnej natomiast ogólnie personej w szpitalu jest na bardzo miły, uśmiechnięty i bezpośredni; jedynie oddziałowa na położnictwie jest strasznie zmierzłą babą (wszystkie siostry za jej plecami puszczają do pacjentek oczko) na szczęscie kontak z nią ogranicza się do obchodu; jeżeli chodzi o lekarzy to niepolecam dr.siergiej i dr. augustyniak - uraz do nich pozostał mi jeszcze z 2000r.; Jakbyś chciała wiedzieć cos jeszcze to pisz na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoffeln_salat Re: Gliwice- polecam 29.09.08, 18:53 A czy mozesz napisać który szpital masz na myśli? Przecież jest kilka, więc teraz nie wiem czy ten na Kościuszki czy na Nowym Świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: Gliwice- polecam 30.09.08, 08:01 Szpital ginekologiczny jest tylko jeden w Gliwicach. Na Kościuszki 1, Wielospecjalistyczny. Ten którego nazwalaś Nowy Świat Odpowiedz Link Zgłoś
kartoffeln_salat Re: Gliwice- polecam 01.10.08, 11:45 No teraz już wszystko rozumiem, chciaż zajęło mi to 15 minut główkowania nad mapą. Faktycznie to ten sam szpital. Cały czas wiedziałam, ze jest to szpital ginekologiczny, tylko sądziłam, ze on leży na Nowym Swiecie. Ku wielkiemu zadziwieniu mapa wykazała, ze ulica Kościuszki właśnie tam się zaczyna i dlatego szpital jest pod numerem 1. Okej, teraz wszystko jasne. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
klepska Re: Gliwice- polecam 02.11.08, 11:40 a ja nie polecam. Miałam tam cesarkę i przez to, że zapomniano wypisać mi receptę wylądaowałam na OIOM-ie...Nie będe się rozpisywać na ten temat bo juz o tym pisałam. dla zainteresowanych jest to w forum cesarskie cięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnn Re: Gliwice- polecam 03.12.08, 22:27 ja rowniez polecam,pomimo że jestem z zabrza wybrałam ten szpital.lekarzem-prowadzacym ciąże był ordynator Stanisław Dąbrowski-nie zamieniłabym go na zadnego innego.żadnych zastrzeżeń a wrecz miłe wpomnienia Odpowiedz Link Zgłoś