agnieszkafijalko 25.11.08, 12:14 HEJ czy któraś z Was prowadziła u niej ciążę , wybrałam ja bo pracuje na Karowej a tam chciałabym rodzić . Potraficie coś o niej powiedzieć ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_sama Re: dr Teliga-Czajkowska 25.11.08, 22:00 Fachowa, konkretna, do trudnych przypadków, na pewno nie typ "dzidziuś, brzusio, pogłaskamy mamusię po główce". Trzyma dystans, ma ogromną wiedzę, prowadziła połowę mojej ciąży - potem sama rodziła. Nie wszystkim odpowiada, mnie owszem, moja kumpela mówi o niej "zimna ryba" ew. gbur. Odpowiedz Link Zgłoś
mhanutka Re: dr Teliga-Czajkowska 26.11.08, 07:33 Jestem właśnie w końcówce ciąży i potwierdzam to, co napisała Aga. Nie powiedziałabym tylko "zimna ryba". Po prostu zdystansowana ale nie gburowata. Moja ciąża jest trudna ze wzglęgu na mocno obciążony wywiad położniczy i cały czas miałam wrażenie, że jestem pod najlepszą opieką. Polecam, ale faktycznie nie każdemu. Jeśli oczekujesz cwierkania nad brzusiem, mamusią i dzidzusiem, to nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
freeselma Re: dr Teliga-Czajkowska 06.12.08, 23:28 DR. Teliga-Czajkowska prowadziła moją drugą ciążę i teraz prowadzi trzecią. Cenię Ją za rzeczowość, kompetencje; bez wątpienia jest to świetna specjalistka. Ale żadnych głasków. Mnie akurat to odpowiada, bo najważniejsze, żeby bezpiecznie przejść okres ciązy i poród, bezpiecznie dla matki i dziecka, zwłaszcza przy zdrowotnych obciążeniach. I zwłaszcza po doświadczeniach z pierwszego porodu, kiedy mnie mało nie ukatrupili na Żelaznej. Drugi był świetnie przez dr T.-Cz. przygotowany na Karowej. Polecam, jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
gietki_zbik Re: dr Teliga-Czajkowska 07.12.08, 21:12 Chyba tylko moge potwierdzić słowa moich przedmówczyń. W moim odczuciu doskonały fachowiec z godnym podziwu analitycznym umysłem. Konkretna, żadnych pierdół, ceni czas swój i pacjentki. Przy tym absolutnie zawsze 'pod telefonem', nawet z zagranicy potrafi wysłać smsa, że będzie dostępna wtedy i wtedy. Bardzo, bardzo miło wspominam. Ja chodziłam do pani dr do przychodni na Karowej i tam rodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś