Dodaj do ulubionych

dr.Malgorzata Binkowska szpital Bielanski-gdzie?

29.12.08, 17:04
Witam,
Moze któras z was orientuje sie gdzie przyjmuje prywatnie
dr.Małgorzata Binkowska ze szpitala Bielanskiego?Słyszałam ze gdzies
na Mokotowie ale za nic nie moge namierzyc?sad
Obserwuj wątek
    • victoriaimax Re: dr.Malgorzata Binkowska szpital Bielanski-gdz 02.01.09, 12:59
      nikt nie zna????;-(
      • devina Re: dr.Malgorzata Binkowska szpital Bielanski-gdz 02.01.09, 21:42
        Znam tą lekarkę. Ona robiła mi cc w szpitalu bielańskim. Nie wiem gdzie
        przyjmuje prywatnie.
        • victoriaimax Devina-prosze o info. 04.01.09, 15:39
          WitajwinkCzy moglabys napisac mi cos wiecej o swoich
          wrazeniach.Mialas planowe cc czy tak wyszło?Jestes zadowolona z tej
          lekarki?Itp itd...dopytuje sie bo kolezanka bardzo mi ja poleca
          +lokalizacja Bielanskigo pasuje mi ze wzgledu na miejsce
          zamieszkania ale w necie nie moge NIC ale to NIC na temat tej
          lekarki znalezc...z góry Ci dziekujewink
          • devina Re: Devina-prosze o info. 04.01.09, 18:04
            CC miałam planowane ze względu na stan dziecka. Ciążę prowadziła inna lekarka z
            bielańskiego, którą bardzo polecam - dr Dębska, i od niej dostałam skierowanie
            do szpitala. Z dr Bińkowskiej również jestem zadowolona. Jest bardzo
            sympatyczna. Przed cc przyszła do mnie i porozmawiała i tak samo już po operacji.
            Polecam szpital bielański. Pracują świetni lekarze, miła atmosfera, położne
            super. Warunki w szpitalu świetne. Na nic nie mogę narzekać choć moja sytuacja
            nie była ciekawa.
            Jeżeli będę miała kolejne dziecko to bardzo bym chciała, żeby przyszło na świat
            też w tym szpitalu.
            • victoriaimax Re: Devina-prosze o info. 04.01.09, 20:35
              Dziekiwinkzacheciłas mnie..czy mozesz mi jeszcze powiedziec kilka
              słow o warunkach w szpitalu..chcialabym miec pokoj 1-osobowy, czy
              orientujesz sie moze czy po operacji mozna sobie taka opcje wykupic?
              Od kiedy maluszek był z Tobą-tzn ile +/- godz po cc dostalas dziecko
              i czy bylas zadowolona z pomocy pielegniarskiej przy dziecku?
              Tak Cie wypytuje bo jakos o Bielanskim w kontekscie cc nie ma zbyt
              duzo na forum...
              • ankaanka Re: Devina-prosze o info. 06.01.09, 12:57
                victoriaimax zadzwoń do Okręgowej Izby Lekarskiej w Warszawie. oni mają rejestr
                praktyk lekarskich, i jeśli poszukiwany przez Ciebie lekarz ma prywatną praktykę
                to tam ci powiedzą gdzie smile
                A co do dr Dębskiej to również polecam bardzo dobra specjalistka.
              • devina Re: Devina-prosze o info. 06.01.09, 15:00
                Jak miałam cc to szpital był cały zapchany,nie było wolnych miejsc. Kobiety po
                cc leżały na oddziale patologii ciąży, potem nawet te co urodziły sn też
                lądowały na tym oddziale. Do dziecka można było chodzić. Jak tylko zwalniało się
                jakieś miejsce przechodziło się na położniczy i tam już się jest z maluchem.
                Warunki w jakich będziesz zależą więc od tego czy jest miejsce na oddziale.
                Nie wiem czy jest możliwość wykupienia pokoju 1-os.
                Pielęgniarki pomagają, są bardzo życzliwe.
        • bemowczyk Re: dr.Malgorzata Binkowska szpital Bielanski-gdz 21.01.09, 17:49
          ja wiem, jestem jej pacjentką, pani dr binkowska przyjmuje w gabinecie przywatnym ul jana pawła II 35/44 tel. 620 39 64, we wtorki i czwartki, wizyta 150 zl
    • sarniaczek7 Re: dr.Malgorzata Binkowska szpital Bielanski-gdz 06.01.09, 18:32
      dr Bińkowska przyjmuje w Al. Jana Pawła II (między Ogrodową a
      Solidarności), tel. 22 620 39 64.
      Pani rzeczywiście bardzo sympatyczna, ale dla mnie działa za bardzo
      w ciemno (chodziłam do niej z problemami zajścia w ciąże).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka