Gość: Alicja IP: *.speed.planet.nl 10.02.04, 10:07 Szkoda, ze nie zaczna latac na Schiphol,to calkiem spore lotnisko, a i Amsterdam niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysownik3 Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k 10.02.04, 10:14 ciekawe czy nasi urzędnicy będę w drodze do Brukseli korzystać z tanich linii? A Paryż to dobry pomysł, bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flyer Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 10:34 Polityka Mutke spowodowała, że Lufthansa się przenosi do Krakowa. Kraków będzie portem lini renomowanych jak Lufa, LOT, Austrian Airlines czy SAS a Pyrzowice wiejskim lotniskiem bez dojazdu z tanimi liniami, które nie wiadomo jak długo polatają tymi gratami. Bilety na Lufe czy LOT są w tej chwili tylko minimalnie droższe niż na tanie linie. Dziękujemy Panu Mutke za taką przemyślną politykę rozwoju portu w Katowicach. Kraków się cieszy i rośnie w siłe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k IP: 164.61.216.* 10.02.04, 11:40 "calkiem spore lotnisko" - widzialas juz tyle wielkich lotnisk ze dla ciebie Schiphol jest "calkiem spory" a miasto Amsterdam " niczego sobie". Milo spotkac w internecie " swiatowa kobiete" Odpowiedz Link Zgłoś
perlowy_joe ktos kreci 10.02.04, 11:54 A ja sie zastanawiam jak to jest, bo przed chwilka zadzwonilem na infolinie Air Polonia: Telefon: +48 (22) 575 00 00 I tam mi powiedziano, ze informacja jest NIEPRAWDZIWA!!! AiR Polonia bedzie latac, ale nie do Charleroi tylko do Brukseli, ale na arzie dokladnie jeszcze sami niczego nie wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: ktos kreci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 12:02 Były rozmowy z Charleroi i się zgodzili. Ja się cieszę z ekspansji tanich linii lotniczych w Pyrzowicach i czekam na WizzAir. Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: ktos kreci 10.02.04, 19:29 W takich infoliniach pracuja studenci i dla nich to normalna praca, ktora nazley odbebnic i isc do domu, a nie angazowac sie (bo pewnie wiele nie zarabiaja). Charleroi to inaczej Brussels-South Aiport. Odpowiedz Link Zgłoś
perlowy_joe Re: ktos kreci 11.02.04, 17:17 ffred napisał: > W takich infoliniach pracuja studenci i dla nich to normalna praca, ktora > nazley odbebnic i isc do domu, a nie angazowac sie (bo pewnie wiele nie > zarabiaja). Charleroi to inaczej Brussels-South Aiport. No wlasnie. Wiem, ze Charleroi to Brussels-South znane jako przystan tzw. "low fare airlines". Z tym, ze pytalem konkretnie na tej infolinii o Charleroi i pan powiedzial, ze nie Charleroi jeno Bruksela, a to juz roznica :-))) Cos malo profesjonalnie mi to wszystko wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danutka Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k IP: *.crowley.pl 11.02.04, 17:08 Janusz, o co ci chodzi. owszem widziałam już wiele lotnisk, a Amsterdam jest interesującym miastem, które zresztą też widziałam. Co znaczy twój zgryźliwy ton? czyżby jakiś kompleksik sie odezwał?? Wspaniale, że się rozwija lotnisko, że będziemy mieli większy wybór.szkoda, że z Pyrzowic nie kursują autobusy do centrum Katowic. pewnie jednak i to się zmieni. Wiem,że jest prywatny przewoźnik, wozi za 20 zł. Tlo trochę dużó, ale możę jak będzie więcej pasażerów chętnych to i on obniży ceny??? Idzie ku dobremu, cieszmy się więc. Zyczę Ci wszystkiego dobrego, a zwłaszzca samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
perlowy_joe ranking 11.02.04, 17:20 Zgadza sie, Amsterdam miasto sympatyczne. Na Schipol nie bylem, ale proponuje zabawe w typowanie, naszym-waszym, zdaniem najsympatyczniejszych portow lotniczych. Wiem, ze trudno na przyklad porownac Pyrzowice z Heathrow, no ale... Moje typy: 1. Frankfurt nad Menem 2. Bruksela Odpowiedz Link Zgłoś