Dodaj do ulubionych

Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu kol...

IP: *.speed.planet.nl 10.02.04, 10:07
Szkoda, ze nie zaczna latac na Schiphol,to calkiem spore lotnisko, a i
Amsterdam niczego sobie.
Obserwuj wątek
    • rysownik3 Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k 10.02.04, 10:14
      ciekawe czy nasi urzędnicy będę w drodze do Brukseli korzystać z tanich linii?
      A Paryż to dobry pomysł, bardzo dobry.
    • Gość: Flyer Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 10:34
      Polityka Mutke spowodowała, że Lufthansa się przenosi do Krakowa. Kraków będzie
      portem lini renomowanych jak Lufa, LOT, Austrian Airlines czy SAS a Pyrzowice
      wiejskim lotniskiem bez dojazdu z tanimi liniami, które nie wiadomo jak długo
      polatają tymi gratami. Bilety na Lufe czy LOT są w tej chwili tylko minimalnie
      droższe niż na tanie linie. Dziękujemy Panu Mutke za taką przemyślną politykę
      rozwoju portu w Katowicach. Kraków się cieszy i rośnie w siłe!!!
    • Gość: janusz Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k IP: 164.61.216.* 10.02.04, 11:40
      "calkiem spore lotnisko" - widzialas juz tyle wielkich lotnisk ze dla ciebie
      Schiphol jest "calkiem spory" a miasto Amsterdam " niczego sobie".
      Milo spotkac w internecie " swiatowa kobiete"
      • perlowy_joe ktos kreci 10.02.04, 11:54
        A ja sie zastanawiam jak to jest, bo przed chwilka zadzwonilem na infolinie Air
        Polonia:
        Telefon: +48 (22) 575 00 00
        I tam mi powiedziano, ze informacja jest NIEPRAWDZIWA!!! AiR Polonia bedzie
        latac, ale nie do Charleroi tylko do Brukseli, ale na arzie dokladnie jeszcze
        sami niczego nie wiedza.
        • Gość: Karol Re: ktos kreci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 12:02
          Były rozmowy z Charleroi i się zgodzili. Ja się cieszę z ekspansji tanich linii
          lotniczych w Pyrzowicach i czekam na WizzAir.
        • ffred Re: ktos kreci 10.02.04, 19:29
          W takich infoliniach pracuja studenci i dla nich to normalna praca, ktora
          nazley odbebnic i isc do domu, a nie angazowac sie (bo pewnie wiele nie
          zarabiaja). Charleroi to inaczej Brussels-South Aiport.
          • perlowy_joe Re: ktos kreci 11.02.04, 17:17
            ffred napisał:

> W takich infoliniach pracuja studenci i dla nich to normalna praca, ktora
            > nazley odbebnic i isc do domu, a nie angazowac sie (bo pewnie wiele nie
            > zarabiaja). Charleroi to inaczej Brussels-South Aiport.

No wlasnie. Wiem, ze Charleroi to Brussels-South znane jako przystan tzw. "low
            fare airlines". Z tym, ze pytalem konkretnie na tej infolinii o Charleroi i pan
            powiedzial, ze nie Charleroi jeno Bruksela, a to juz roznica :-)))
            Cos malo profesjonalnie mi to wszystko wyglada...
      • Gość: Danutka Re: Linia lotnicza Air Polonia uruchomi w marcu k IP: *.crowley.pl 11.02.04, 17:08
        Janusz, o co ci chodzi. owszem widziałam już wiele lotnisk, a Amsterdam jest
        interesującym miastem, które zresztą też widziałam. Co znaczy twój zgryźliwy
        ton? czyżby jakiś kompleksik sie odezwał?? Wspaniale, że się rozwija lotnisko,
        że będziemy mieli większy wybór.szkoda, że z Pyrzowic nie kursują autobusy do
        centrum Katowic. pewnie jednak i to się zmieni. Wiem,że jest prywatny
        przewoźnik, wozi za 20 zł. Tlo trochę dużó, ale możę jak będzie więcej
        pasażerów chętnych to i on obniży ceny??? Idzie ku dobremu, cieszmy się więc.

Zyczę Ci wszystkiego dobrego, a zwłaszzca samopoczucia.
        • perlowy_joe ranking 11.02.04, 17:20
          Zgadza sie, Amsterdam miasto sympatyczne. Na Schipol nie bylem, ale proponuje
          zabawe w typowanie, naszym-waszym, zdaniem najsympatyczniejszych portow
          lotniczych. Wiem, ze trudno na przyklad porownac Pyrzowice z Heathrow, no ale...
          Moje typy:
          1. Frankfurt nad Menem
          2. Bruksela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka