litespeed Re: Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tr 12.02.10, 09:46 Gość portalu: :) napisał(a): > TIRY NA TORY a jednak jest to możliwe :-) Hasło nabrało nowego znaczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrns Wiadomości wyssane z palca? 12.02.10, 09:46 Nikt nie powiedział ani słowa, że to wina GPSu. Skąd ten tytuł? Jaka jest wiarygodność informacji tutaj zamieszczanych? Niedawno był tu bogato ilustrowany zdjęciami starych banknotów artykuł o tym, jak ekspedientka przyjęła banknot 100-złotowy z Waryńskim. A okazało się, że to była moneta... Czy inne wiadomości (których nie da się tak prosto zweryfikować) też mają taką zawartość prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tram... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:01 Tak właśnie bezmyślnie, licząc tylko na wynalazki, wykształceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tram... IP: *.aster.pl 12.02.10, 10:02 kolejny idiota w wielotonowej ciężarówce. przez takich giną ludzie na drogach... Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzgl kara powinnna być słona i słusznie 12.02.10, 10:43 Po I: Znam to miejsce, po II: znam te "robote" i powiem krółtko cymbał, który albo przyjął zła linie obrony albo jest cymbałem kwadratowym Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzgl ps. do pracodawców 12.02.10, 10:53 Wcale bym sie nie zdiwił jak ten z artykułu to stary szofer z 30 letnim doswiadczeniem, problem w tym ze dwojke dostał w wojsku za free praktycznie przyczepe po 3 latach za free bo tak dawali kiedys a większosc jego stażu to jakies geesy i inne pegery i teraz taki dostaje ciagnik z naczepa i wjezdzając do Warszawy, Katowic czy innego duzego miasta wyczynia cuda. Tak więc podsumowując drodzy pracodawcy wiecej zaufania do młodych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tram... IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 12.02.10, 11:19 a czemu nie powiedzieli ile kosztowala go "przyjemnosc"jazdy po torach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax ale bzdura IP: 80.87.36.* 12.02.10, 11:25 po prostu kierowca przyzwyczajony jest do dziurawości dróg, więc nie zauważył. poza tym śniegu w bród, nikt nie oczyszcza, więc jak zauważyć? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Brzoza! Masz to na piśmie, że kazała (*)wjechać na 12.02.10, 12:25 ry? Czy robisz za idiotę nie rozumiejąc co się tam wydarzyło? (*nawigacja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automapa Nie GPS winny, a Automapa IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 12:55 Satelity systemu GPS nie są niczemu winne, a Automapa, która prowadzi kierowcę korzystając z pozycji podawanej przez satelity Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tram... 12.02.10, 13:22 Co to, jakaś moda na robienie sobie jaj z GPS? Przecież wiadomo, że sam odbiornik nie wystarczy, trzeba jeszcze myśleć - tak samo jak z papierową mapą. I co z tego? Czy już trzeba wiecznie o tym pisać? Nudne. Jaka znowu dokładność 8 metrów?? To chyba jakiś stary rupieć;) Mój turystyczny GPS (wcale nie taki nowy, i nie z tych najdroższych - ot, przeciętny) zwykle nawiguje z dokładnością 3 m (czasem nawet 2) - w lesie czy podczas znacznego zachmurzenia ta czułość trochę spada, no ale nie aż tak! Nie przesadzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tram... 12.02.10, 13:29 Jak zdał egzamin to prawo jazdy mu się należy. Niech żyje rozum "panów kierowników i pań kierowniczek też". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyH Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tram... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 16:26 Automapa! Dlaczego mnie to nie dziwi. Mi (najnowsza wersja 6) kazała niedawno jechać przez środek zalewu. Owszem, była tam kiedyś droga, ale 40 lat temu. Aktualna Automapa jak nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????? Re: Bezgraniczna ufność????????? IP: *.dhcp.bluecom.no 14.02.10, 20:52 ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Bezgranicznie to jest ale ten kierowca pipizgany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 13:20 Niezły głomb z tego tirmana widać że ma 3 lata żłobka i 6 przedszkola u babci w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczek% TO NIE GPS !! dupolu IP: 91.188.101.* 17.02.10, 09:17 KTO NIE ZNA ŁADUJE SIĘ TAM NA TORY !! GPS ? powinien tam oświetlić oznaczyć odpowiednio pułapkę , a nie mylić kierowców Tam innej drogi niema. Jadacy z nad przeciwka do parku nie wjexdzaja GPS a nie maja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helenasosnowska@tl Bezgraniczna ufność w GPS prowadzi na tory tram... IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 20.02.10, 14:42 Mnie też GPS zaprowadził, co prawda nie na tory, ale do torów, przed którymi był na szczęście głęboki rów i wysoki nasyp, bo inaczej pewnie pojechałabym w poprzek torów, choć nie było tam żadnego przejazdu:).Z mojej strony nie było na pewno żadnej pomyłki, a GPS ładnie kierował mnie na prawo... Odpowiedz Link Zgłoś