Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:26 Czy ktoś może mi polecić sprawdzonego ginekologa w Katowicach? Jestem zainteresowana wizytami w ramach NFZ, bo do prywatnych to tylko w ostateczności :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sporadyczny gość Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:35 W ramach NFOZ żaden się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:25 kobieto!!!!!!!!!!!!!!!! juz chyba 50 watek o tym czytam archiwum, biala lista ginekologw sie klania, zalozytc watek kazdy umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:29 Czytałam wątek, o którym mówisz, ale zwróć uwagę, że w większości jest tam mowa o prywatnych wizytach. Ponadto z 2009 roku jest ok. 30 opinii, a mnie chodzi o raczej aktualne informacje, które od tego czasu miały prawo się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
roana69 Re: Ginekolog 30.04.10, 20:42 PRO FAMILIA w Katowicach Piotrowicach ul. Radockiego. Maja umowe z NFZ. Polecam dr Grzegorza Pośpiecha i dr Barbarę Karcińską-Pospiech. Odpowiedz Link Zgłoś