Dodaj do ulubionych

Ja też się żegnam z forum CZUWAJCIE !

IP: 62.233.153.* 12.04.04, 09:45
Myślałem nad tym długo. Skoro Fiodorus odszedł i Filozosia też, to chyba nie
ma miejsca dla mnie na tym zniemczonym forum. Harcerze ciągle trwają przy
swojej wierze. Ja też trwam przy Polskim Śląsku. Nie mam zamiaru tkwić dłużej
w tym bagnie. Będę się wam jednak bacznie przyglądał. Tu jest Polska.
Pamiętajcie.
Zamykam również HaKaPę (HKP),która dobrze służyła sprawie
--
Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!!
CZUWAJCIE FILOZOSIU I FIODORUSIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: harc mistrz - A GÓWNO, CWANIACZKI-PODSZYWACZE Z RAŚ!!! IP: 62.233.241.* 12.04.04, 10:27
      Tak prędko się mnie nie pozbycie z tego FORUM!
      "Harcerski Kabaret Patriotyczny" (HAKAPA lub HKP) nieraz jeszcze Wam dołoży i w
      święto i w dzień powszedni: i za FIODORUSA, i za FILOZOSIĘ, których żeście
      zaszczuwali nieustannie i w końcu wygryżli.

Na Neo-HAKATĘ -
      Zastosuj HAKAPĘ!

CZUWAJ, KTO W BOGA WIERZY!
      ...
      Poza tm uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!!

• Gość: harc mistrz To kolejna prowokacja ze strony RAŚ i BDV IP: 62.233.153.* 12.04.04, 10:56
        Dwie rzeczy wwypowiedzi mojego przedmówcy są prawdziwe:
        1. Fiodorus i Filozosia zostali zaszczuci przez podłych rewanżystów
        2. Na Neo-Hakate - zastosuj HAKAPĘ
        przypominam jednak że to ja jestem autroem zarówno HKP i jak ijego sloganó
        reklamowych
        Dlatego też żądam by podszywacz z RAŚ, któynapisał powyższego posta: a pewne
        jest że korzysta z usług Hyperiona lub RAwa.net - to własnie sprawdzam.
        przerposił mnie i kolegów forumowiczów za chamskie podszywanie sie podemnie
        --
        Poza tm uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski
        Czuwajcie
        • Gość: harc mistrz Re: To kolejna prowokacja ze strony RAŚ i BDV IP: 62.233.241.* 12.04.04, 11:13
          Kolego przebierańcu, nie mam nic przeciwko temu, żebyś chodził za mną jak cień
          ze swoim nieco krótszym, jak widać, IP o końcówce ......153 i naśladował mnie.
          Tylko nie śpiesz się tak bardzo i nie popełniaj za dużo literowych błędów.

A hasło i sygnaturkę Fiodorusa, powtarzaj, powtarzaj... kochany, bo warto.
          ...
          • Gość: harc mistrz Uwaga Prowokatro IP: 193.220.2.* 12.04.04, 11:22
            Ja za to mam do ciebie dużo prowokatorze. Widze nie potrafisz dyskutowac i
            siegasz do najprostszych metod. Gebels by sie ciebie nie powstydził.
            Na szczescie tu jest Polska i każdy wie, że mamy tu wojne z takimi niemieckimi
            doktryniarzami jak ty.
            Ja bede robił swoje, ale nie na tym forum, tylko w realnym świecie
            --
          • Gość: harc mistrz Uwaga Prowokator!! IP: 62.233.153.* 12.04.04, 11:23
            Ja za to mam do ciebie dużo prowokatorze. Widze nie potrafisz dyskutowac i
            siegasz do najprostszych metod. Gebels by sie ciebie nie powstydził.
            Na szczescie tu jest Polska i każdy wie, że mamy tu wojne z takimi niemieckimi
            doktryniarzami jak ty.
            Ja bede robił swoje, ale nie na tym forum, tylko w realnym świecie
            --
            • Gość: harc mistrz Re: Uwaga Prowokator!! IP: 62.233.241.* 12.04.04, 12:32
              Szybki(-cy) jesteś(-cie)!
              Doskonale rozumiem zawołanie: ŁAPAJ ZŁODZIEJA!!!, ale nie potrafię zrozumieć w
              jaki sposób dwa jednakowo brzmiące w/w posty poleciały w jednominutowych
              odstępach na FORUM wysłane pod róznymi IP.
              Czyżbyście mieli stereo(-foniczny) dostęp do Forum?
              Albo może powielacie metodę doktora-ministra pana-herr G., że kłamstwo
              wielokrotnie powtarzane staje się prawdą?
              Niesamowite...
              ...
              CZUWAJ!
              (HKP)
              • Gość: harc mistrz HKP wiecznie żywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 13:10
                tak, tak Gebelsem sie podpierasz. pięknie. ale nas nie zniszczysz faszysto!!
                Śląsk zawsze polski, niech żyja polscy harcmistrze, niec żyje Polska
                --
                Rasiowcu! Dosatniesz w jape od HaKaPe
                • Gość: harc mistrz Łapy precz od HKP IP: 62.233.153.* 12.04.04, 13:15
                  Ja się nie boje prowokatorów. Jestem oryginalny. A od HKP wara. To ostatnia
                  ostoja polskości na Górnym Ślasku po tym jak Filozosia i Fiodorus odeszli.
                  Walczmy więć.

--
                  Nie rzucim ziemii skąd nasz ród
                  (HKP)
                  • Gość: KUBUS PUCHATEK DOBRA A CO Z BALANGAMI IP: 213.25.168.* 08.07.04, 19:58
                • Gość: guzol na wjeczno warta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 13:20
                  Idźcie sie lepi polski harcydupku na "wjeczno warta"!

I czuwejcie tam do yjmyntu.

Szlónzek mo swojich Harcerów, wjernych Pónbóczkowi i swoji Ziymi.

Cudzych wachtyrzów Nóm niy trza. A tym brzi wartowników.
                  • rico-chorzow Re:Do Harc mistrzów!!! 12.04.04, 14:01
                    Obojętnie,który z Was,macie podobne sygnatury.Wy jako Polacy,dziwi mnie słowo-
                    Harc mistrz-właściwie pierwsza połowa Waszego niku-Harc-znaczy to żywica z
                    niemieckiego?,czy-Hart-od hartowania,jak ja sądzę,więc"germanizm"-Hart-
                    Twardo,Twardy-więc dziwię się dalej,Wy Polacy używacie"germanizmów"?i to w
                    nazwie tak starej,polskiej organizacji?Może mi to ktoś wytłumaczyć?
                    Panie/Panowie Harcmistrzynie/Harcmistrze?

Rico-Chorzow.
                    • Gość: harc mistrz Re:Do Harc mistrzów!!! IP: 62.233.241.* 12.04.04, 16:08
                      Może ja to wyjaśnię, korzystając ze "SŁOWNIKA Współczesnego Języka Polskiego"
                      (Prz.RD W-wa 2001):

harc - w dawnych wiekach: pojedynek rycerzy z nieprzyjacielskich wojsk,
                      staczany przed rozpoczęciem bitwy': Wyruszać, wychodzić na harc. Stanąć do
                      harców. <węg. z niem.>

harce - 1. 'swawolna zabawa połączona z gonitwą, skokami, popisami
                      zręczności; igraszki, dokazywanie': Wyczyniać harce. Urządzać harce do rana.
                      2. 'popisy zręczności, gonitwy (najczęściej w jeżdzie na koniu; dziś rzadkie)'
                      3. to samo co harc.".

CZUWAJ!
                      ...
                      (na cześć Fiodorusa):

• rico-chorzow Re:Do Harc mistrzów!!! 13.04.04, 07:12
                        Gość portalu: harc mistrz napisał(a):

> Może ja to wyjaśnię, korzystając ze "SŁOWNIKA Współczesnego Języka Polskiego"
                        > (Prz.RD W-wa 2001):
                        >
                        > harc - w dawnych wiekach: pojedynek rycerzy z nieprzyjacielskich wojsk,
                        > staczany przed rozpoczęciem bitwy': Wyruszać, wychodzić na harc. Stanąć do
                        > harców. <węg. z niem.>
                        >
                        > harce - 1. 'swawolna zabawa połączona z gonitwą, skokami, popisami
                        > zręczności; igraszki, dokazywanie': Wyczyniać harce. Urządzać harce do rana.
                        > 2. 'popisy zręczności, gonitwy (najczęściej w jeżdzie na koniu; dziś
                        rzadkie)'
                        > 3. to samo co harc.".
                        >
                        > CZUWAJ!
                        > ...
                        > (na cześć Fiodorusa):
                        > Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!!

Tak!ma Pan rację,jeszcze dodajmy do tego niemieckie słowo-
                        hatz-pościg,gonitwa,nagonka.

Rico-Chorzow.

• filozosia Re:Do Harc mistrzów!!! 08.07.04, 20:06
                          Harc MIstrzu nie odchodź !!!!! Bez Ciebie, to już niebędzie to samo forum.
                          Pozdrawiam serdecznie:)
                          Filozosia
                          • bartoszcze Re:Do Harc mistrzów!!! 09.07.04, 13:32
                            Oj, harc mistrzu, chyba pora założyć konto i korzystać z zarezerwowanego
                            nicka...
                            • willi2 Filozosia to trzy osoby abo cztery 09.07.04, 13:36
                              napewno to katowiczanka !!! teraz tworzy wypociny pod nickiem
                              Filozosia,Bartoszcze,Ewa30,Carambba !!1
                              Fajna z niej lacheta ale dla mnie troche za stara :-)

pyrsk
                              • willi2 Re: Filozosia to trzy osoby abo cztery 09.07.04, 13:59
                                ale po 3 kuflowych wszystkie sa ladne ,wiec filozosia czekam na email !!
                                W zasadzie kobieta nie powinna duzo filozofowac ,ale moge zrobic wyjatek :-)
                                • Gość: Pit Re: Filozosia to trzy osoby abo cztery IP: 150.254.85.* 09.07.04, 14:15
                                  Znowu dostales z galna od wszechpolakow w niskie czolko ? Ty i filozofia? Nawet
                                  najbardziej zapijaczona k...wa bedzie dla ciebie Platonem. Zapedzi cie w kozi
                                  rog.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka