Dodaj do ulubionych

Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt mi...

IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 22:01
No i skończyło się babci sranie....

Obiecanki - cacanki przedwyborcze Uszatek ma teraz w du..e! a złotousty już zaczyna tłumaczyć że jak będzie oficjalne pismo... Bojaruńciu!!! Wójt Uszok jakoś oficjalnie obiecał! więc biegiem do roboty a nie tylko martwić się o większość w Radzie! jak na razie jesteście w kaczej - i to dosłownie - rzici
Obserwuj wątek
    • Gość: Moco Loco wazny postulat IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.12.10, 00:48
      to wazny postulat - mam nadzieje ze uda sie z jego realizacja
      i nie skonczy sie na obietnicach

• Gość: swoboda_t Już po wyborach. Cmoknijcie mnie. Uszokałem was :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 01:17
      • Gość: Hann-a Re: Już po wyborach. Cmoknijcie mnie. Uszokałem w IP: *.centertel.pl 08.12.10, 04:19
        trzeba być bezdennie głupim,żeby uwierzyć w obietnice oszuka.
    • Gość: xyz Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt mi... IP: 94.229.83.* 08.12.10, 06:33
      to Konior nie pełni tej funkcji od kilku lat? Odnoszę wrażenie, że jest jedynym architektem :D Bez jego zdania to już namiotu nawet nie można rozbić. No chyba, że na Mickiewicza - na wzór Turkmenistanu (przepraszam jeśli obraziłem Turkmenistan)
    • Gość: petrus Obiecanki, macanki, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 08:34
      a teraz 4 lata błogostanu czytaj lenistwa....
      Przebudowa rynku też miała ruszyć i co ? Wielkie G !
      Jak na razie zrobiono jedynie wielki bałagan komunikacyjny w mieście, dziwnym trafem po wyborach....
      Głupole wciąż na sołtysa głosują !
    • mottomo Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt mi... 08.12.10, 09:04
      a czego się wyborcy spodziewali po "Warto zaufać", będziemy teraz obserwować typową krecią robotę Uszoka, czyli 4-lata grzebania w ziemi w kilku węzłowych punktach miasta, jedynie na tym się jako tako zna nasz prezydent. Z drugiej strony dobrze się stało, bo przecież wybraliśmy też sporo radnych z PO, dla których najbliższy rok powinien być doskonałym testem wiarygodności czy umieją Uszoka kontrolować a na koniec rozliczyć. Im więcej ciał doradczych wobec Uszoka tym lepiej, od architekta miasta, przez porządek i czystość, po komisję kultury. Czas skończyć z ignorancją, głupotą, brakiem estetycznego wyczucia, otaczaniem się jedynie grupą oddanych i dobrze płatnych pochlebców.
    • Gość: emeryt68 Ciekawe spostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 09:17
      Dlaczego dworzec autobusowy pod dworcem PKP został zamknięty dopiero po wyborach??
      No, panie Uszak proszę odpowiedzieć?
    • Gość: Doktor Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt mi... IP: *.150.137.198.internetia.net.pl 08.12.10, 10:49
      Przypominanie jakiejkolwiek rzeczy trzy tygodnie po wyborach jest nie na miejscu - pisanie o tym artykułu - żałosne. Ilość spraw jakie trzeba załatwić po wyborach związanych z wymogami prawnymi jest tak duża, że nie może to się odbyć w dwa dni - nawet w tydzień.

Wszyscy Ci krytycy Uszoka na forum jeśli tylko nie są powiązani z PO może będą zainteresowani faktem, że pan kandydat Godlewski, mimo odejścia z urzędu bierze do końca roku pieniądze (wynagrodzenie) plus 50 tysięcy złotych odprawy. Może warto przypomnieć jak odchodząc opowiadał w mediach jak dla dobra mieszkańców nie będzie pełnił stanowiska wiceprezydenta. Jeśli ktoś nie pracuje zawodowo i ma czas na kampanię i jeszcze dostaje za to pieniądze mieszkańców jest dużo łatwiej "zrobić wynik".

W okresie przedwyborczym prezydenci miast nie rzucają swojej pracy i nie zostawiają miasta samemu sobie, by oddać się kampanii, ale jeszcze bardziej muszą dbać o miasto, by redaktorzy lokalnych mediów nie publikowali wyssanych z palca wiadomości o zaniedbywaniu miast.

Platforma w całej Polsce za wszelką cenę chciała przejąć władzę - wystarczy prześledzić kampanie wyborcze w większych miastach. W niektórych przypadkach się udało, ale na całe szczęście są jeszcze ugrupowania i ludzie jak np. Uszok, którzy są silniejsi od pieniędzy, które PO zainwestowała w Godlewskiego i całą jego "świtę" (nie wspominając ilości spotów w TVN24 kandydatki PO z Łodzi i kandydata PO z Krakowa).

Tusk obiecał, że będzie lepiej i nie jest. Nie wnioskuję tego 3 tygodniach sprawowania przez niego władzy, ale po kilku latach. Prognozy również nie są optymistyczne.
      • Gość: Hann-a Re: Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt IP: *.centertel.pl 08.12.10, 19:38
        W/g biskupskiego- szefa sztabu wyborczego oszuka kampania wyborcza kosztowała 230 tys. zł.Nie wydaje mi się,zeby PO wydało na Godlewskiego więcej.Zajmij sie lepiej obiecankami uszoka Tusk nie rządzi 16 lat jak słońce Kostuchny.
      • Gość: tomek Re: Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt IP: *.siec2000.pl 08.12.10, 23:49
        Gość portalu: Doktor napisał(a):

> Przypominanie jakiejkolwiek rzeczy trzy tygodnie po wyborach jest nie na miejsc
        > u - pisanie o tym artykułu - żałosne. Ilość spraw jakie trzeba załatwić po wybo
        > rach związanych z wymogami prawnymi jest tak duża, że nie może to się odbyć w d
        > wa dni - nawet w tydzień. <
        Nie potrzeba doktoratu, żeby wyliczyć, że 3 tygodnie to jest 3x więcej niż tydzień.

> Wszyscy Ci krytycy Uszoka na forum jeśli tylko nie są powiązani z PO może będą
        > zainteresowani faktem, że pan kandydat Godlewski, mimo odejścia z urzędu bierze
        > do końca roku pieniądze (wynagrodzenie) plus 50 tysięcy złotych odprawy. <

Nawet jesli to prawda, to co to jest 50 tys zł odprawy, wobec 50 tys mieszkańców, których wypłoszył z Katowic prezydent Uszok. Na ile cenisz jednego człowieka?
        50 tys to w Katowicach, przez skorumpowane urzędy,może łatwo stracić kazdy mieszkaniec, przedsiębiorca czy zwykły lokator.
        Co to jest 50 tys zł wobec miliardów które pochłonie wyburzenie i odbudowa dworca i zasyfienie miasta kolejnym hipermarketem i tunelem autobusowym, dewastacje i wysiedlenia związane z dojazdami do tego syfu. Nawiasem mówiąc jeśli Godlewski jako przewodniczący rady miejskiej, się temu nie sprzeciwi, to znaczy że Kostuchowa mafia działa w zmowie, a cała ta rywalizacja była ukartowana.

>W okresie przedwyborczym prezydenci miast nie rzucają swojej pracy i nie zostaw
        > iają miasta samemu sobie, by oddać się kampanii, ale jeszcze bardziej muszą dba
        > ć o miasto,<
        JESZCZE BARDZIEJ !!!. Masz ci los. To i emigracja z Katowic musiała się nasilić. Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.

> Platforma w całej Polsce za wszelką cenę chciała przejąć władzę - wystarczy prz
        > eśledzić kampanie wyborcze w większych miastach. W niektórych przypadkach się u
        > dało, ale na całe szczęście są jeszcze ugrupowania i ludzie jak np. Uszok, któr
        > zy są silniejsi od pieniędzy, które PO zainwestowała w Godlewskiego i całą jego
        > "świtę" (nie wspominając ilości spotów w TVN24 kandydatki PO z Łodzi i kandyda
        > ta PO z Krakowa).> Tusk obiecał, że będzie lepiej i nie jest. Nie wnioskuję tego 3 tygodniach sprawowania przez niego władzy, ale po kilku latach. Prognozy również nie są optymistyczne.<

Ani Polska jako całość, ani żadne inne miasto wojewódzkie nie straciło tylu procent ludności co Katowice w okresie światłych rządów słońca Kostuchny. Dlatego można bez ryzyka stwierdzić, że prognozy dla Katowic są po wyborze Uszoka dużo gorsze niż dla reszty kraju.

• Gość: głos_z_Katowic Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt mi... IP: *.protonet.pl 08.12.10, 11:07
      Może lepiej nie dopominać się o powołanie tego miejskiego architekta, bo jeszcze powołają Koniora, który kompletnie nie potrafi zrozumieć Katowic (a teraz na dodatek zaczął niesamowicie ściemniać ! => "w niepogodę mieszkańcy muszą mieć galerię handlową na galerii handlowej w centrum").
      W takim przypadku naprawdę lepiej, żeby to miasto nie miało na stanie takiego stanowiska urzędniczego.
    • Gość: kazek Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt mi... IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 11:17
      Oj Panie Tokarski, w tym roku nie udało się dostać ciepłej posadki w radzie, to trzeba dalej robić hałas, może za cztery lata się uda.
      Nie wiem tylko czemu wyborcza pisze o takich politycznych sprawach, skoro wiadomo ze całe stowarzyszenie Moje Miasto powiązane jest z PO i ich interesem jest ciągle krytykowanie.
      • Gość: znawca ach, p....sz synu, że głowa boli! IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.10, 11:43
        "Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu... Mmmm... Tak, nie... Nie podoba się. Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Tych naszych prawda punktów, które stworzymy"
    • Gość: SK0001 Dominik Tokarski IP: *.zamek.net.pl 08.12.10, 11:57
      Dominiku Tokarski , to miasto NIGDY nie będzie twoje ... gorolu
      • gotrak Re: Dominik Tokarski 08.12.10, 16:51
        oto powód wyborczego sukcesu Uszoka, glosowali na niego prostacy tacy jak SK0001 dzielący świat na hanysów i goroli czyli na tych lepszych i tych gorszych. Żałosne
      • Gość: mIST Re: Dominik Tokarski IP: 194.146.249.* 01.06.13, 23:38
        BRAWO! NIE TYLKO GOROLU... ALE TO ZNANY GEJ ... ZNANA CIOTA KATOWICKA..I KTOŚ TAKI MA SIĘ LANSOWAĆ? NIE!!! OSZOŁOM!!!!
      • Gość: monis Re: Dominik Tokarski IP: 194.146.249.* 01.06.13, 23:40
        TOKARSKI TO HOMOS... GEJ Z KATOWIC!! znany cwaniaczek...dający dupy facetom...
    • Gość: wkkrw Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt mi... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.12.10, 21:39
      To może jeszcze Wydział Komunikacji ? Tylko bez nawiedzonych co żłopiąc kawusię mówią że im gorzej się po Kicach jeździ tym lepiej. Fachowcy stąpający po ziemi i używający mózgu potrzebni od zaraz. Dziś nikt nie planuje, koordynuje ani nie nadzoruje, wystarczy popatrzeć co się dzieje wokół nowo powstających obiektów albo pożal się Boże "ścieżek rowerowych". Niestety by zobaczyć te absurdy KTOŚ musiałby ruszyć d.psko zza biurka.
      • Gość: Hann-a Re: Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt IP: *.centertel.pl 09.12.10, 06:03
        A po co w Katowicach architekt/?
        Panna oszukówna kończy architekturę ,bliska kuzynka prowadzi pracownię w Katowicach. Rodzinnie wieczorami wszystkie koncepcje architektoniczne miasta są ustalone.
        Tokarski,nie czepiaj się nie udawaj,że wierzyłeś w jakiekolwiek obietnice oszuka.
        • Gość: ds Re: Obiecałeś, prezydencie. Gdzie jest architekt IP: 89.25.150.* 10.12.10, 10:45
          zeby on jeszcze swojej córki słuchał;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka