Dodaj do ulubionych

Z X-Factor na Mariacką

IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 22:15
- To było zawsze moje marzenie, grać w małych miasteczkach - mówi Czesław Mozil. 4 maja wystąpi w centrum Katowic
Obserwuj wątek
    • Gość: małyczesław KATO małe miasteczko IP: *.150.158.132.internetia.net.pl 27.04.11, 23:24
      ale doje*** wszystkim :D
      • Gość: Hann-a Re: KATO małe miasteczko IP: *.centertel.pl 28.04.11, 07:44
        powiedział prawdę. małe miasteczko.
        • Gość: BD Re: KATO małe miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 08:47
          Ciągle ubywa mieszkańców więc dużo w tym prawdy. Winny jest oczywiście Uszok i jego polityka :|
    • Gość: bercik Re: Z X-Factor na Mariacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 08:47
      pewno Mozil uslyszal, ze w Katowicach rzadzi SOŁTYS, wiec od razu pomyslal, ze to musi byc male miasteczko :-D
    • Gość: abc Z X-Factor na Mariacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 08:48
      a ja myśle,że MARCIN BABKO namieszal.Czeslaw na pewno tak powiedzial ale nie przypuszczam ,że w kontekście wystepu w Katowicach.
      Redaktor muzyczny,czlonek jakiegoś tutejszego zespolu i bohemista w jednej osobie blysnął -nie ma to jak czeski dowcip.
    • Gość: BBB Z X-Factor na Mariacką IP: *.welnowiec.net 28.04.11, 13:54
      Ha ha ha, dowcip roku. Ciekawe czy się Uszokowi jajka kurczą z żalu jak jego M E T R O P O L I S S I L E S I A nazywa się małym miasteczkiem. Ubaw!
    • stamar Z X-Factor na Mariacką 30.04.11, 22:38
      a ja myślałem że to był artykuł o dobrze zapowiadającym się koncercie na Mariackiej a nie o Uszoku.
      Cieszę się, że Mozil z Biff grają właśnie u nas, tym bardziej jeśli ten koncert to wina Uszoka!
      a kompleksy... każdy jakieś ma! Ja się cieszę że mieszkam w Katowicach, tak Katowice są mniejsze od miast do których się je porównuje, ale wartością miasta są LUDZIE!!!! ale wiadomo, niektórzy lubią narzekać, w końcu to Polska!
      Do zobaczenia na Mariackiej!
      • Gość: Hann-a Re: Z X-Factor na Mariacką IP: *.centertel.pl 01.05.11, 00:21
        czyżbyś teraz był na Mariackiej i czy to jest twoje nocne czuwanie w wigilię beatyfikacji JP II?
        • Gość: em. Re: Z X-Factor na Mariacką IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 21:14
          Rozumiem, że problem z czytaniem ze zrozumieniem. Do zobaczenia na Mariackiej NA KONCERCIE. Ale widocznie szukanie dziury w całym to jest to!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka