Dodaj do ulubionych

Duma Bogucic odzyska blask

IP: *.tktelekom.pl 08.09.11, 14:36
ten budynek nie wygląda aż tak źle żeby ładować w niego tyle kasy. no ale na studentach sie ladnei zarabia, prawda ?
jest wiele innych cennych kamienic do remontu na juz, ale na pewnie nie obecny rektorat UE
Obserwuj wątek
    • Gość: Ślązaczka Re: Duma Bogucic odzyska blask IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.11, 14:59
      Jedeą kamienicę wyremontują ,a sto się rozsypie. No ,ale jacy "oni" wspaniali !!!!....remontują !!! Ślązaku ciesz się,bo remontują 1 kamienicę (Ta kamienica nie wymaga remontu )
    • Gość: Darek Duma Bogucic odzyska blask IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.11, 15:31
      Chyba duma Zawodzia?
    • Gość: wku Duma Bogucic odzyska blask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 16:03
      Chciałem kiedyś zobaczyć wnętrza tego budynku, niestety Pani Cieć wywaliła mnie twierdząc, że nie ma tam co oglądać... :-(
    • settembrini Re: Duma Bogucic odzyska blask 08.09.11, 17:17
      Gość portalu: artek napisał(a):

> ten budynek nie wygląda aż tak źle żeby ładować w niego tyle kasy. no ale na st
      > udentach sie ladnei zarabia, prawda ?
      > jest wiele innych cennych kamienic do remontu na juz, ale na pewnie nie obecny
      > rektorat UE

A co ma piernik do wiatraka? Gmach rektoratu wymagał remontu więc go remontują, uczelnia nie jest przecież właścicielem "innych cennych kamienic", więc jakim sposobem by miała finansować ich remonty?
    • Gość: ola Duma Bogucic odzyska blask IP: *.dynamic.mm.pl 08.09.11, 19:14
      Gdzie sa cztery posagi, ktore staly na cokołach nad wejsciem?
    • Gość: Studencik Duma Bogucic odzyska blask IP: *.telpol.net.pl 08.09.11, 21:16
      a to wszystko za pieniadze z naszych poprawek o O
    • Gość: high Duma Bogucic odzyska blask IP: *.babilon.ds.polsl.pl 09.09.11, 07:25
      Ja nie wiem skąd pochodzi autor tekstu, chyba ze sosnowsi. Budynek jest na zawodziu. Swoja drogą naprzeciw jest pizzeria 7eleven czy jakoś ta, mają tam pizze siciliana...no dupe urywa, polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka