matkaicorka Re: Dobry dentysta Katowice 18.03.19, 21:39 Polecam pana doktora Dariusza Machniaka - posiada 2 specjalizacje (ze stomatologii ogólnej i ortodoncji) - oprócz wiedzy posiada bardzo dobre zdolności manualne - potrafi z "resztek zęba" stworzyć nowe cudeńko. Znajomi bardzo chwalą go też jako ortodontę. Kameralny gabinet, dobry dojazd komunikacją miejską i bezproblemowe parkowanie (to atut dla tych co przyjadą samochodem). Na miejscu rtg i skaner. Przyjmuje W Katowicach ul. Józefowska 114. Przed podjęciem decyzji - możecie o nim poczytać w necie:machniak.pl/ortodoncja-katowice.php oraz invisalign-katowice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krasz90 Re: Dobry dentysta Katowice 26.05.19, 11:35 Jestem po 3 wizytach w Dental Care po sugestiach wyczytanych z internetu. Wcześniej dojeżdżałem z Tych do Katowic, a teraz najpewniej będzie odwrotnie, bo się przeprowadzam. Obsługa na najwyższym poziomie i mimo, że wizyta u dentysty nie należy do najprzyjemniejszych z samej reguły, to można się tam naprawdę dobrze czuć Odpowiedz Link Zgłoś
saczimi Re: Dobry dentysta Katowice 26.05.19, 16:24 Dental Care w Tychach, najpewniej największa konkurencja dla całego Śląska. Przemiłe Panie, profesjonalna klinika i usługi w rozsądnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morena Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.stooldeer.us 24.03.19, 12:27 Dental Care w Tychach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.m247.com 27.03.19, 10:30 Na pewno Tychy i Dental Care. Pytaj o dr Pniok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballerina55 Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.19, 18:36 Witam. Hmm Dobry dentysta Katowice. To zależy na co patrzysz, jak jakieś poważniejsze zabiegi i chcesz z NFZ to zostaje klinika na francuskiej. Powiem szczerze, ze nigdy tam nie byłam choć mogłam, ale poszłam prywatnie na kontrole po usunięciu ósemki z atrzymanej( zrobił mi się straszny skrzep). No i zależy w której cześci Katowic mieszkasz ;) Nie będziesz jechała np z Ligoty do Bogucic, albo z "wilhelminy" leciała do Brynowa :) Ja mieszkam od tej strony bliżej Sosnowca i ostatnio znalazłam taki gabinet, wygląda na to że pani dr ma ogormne doświadczenie, 24 lata stażu zresztą sami zobaczcie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
10miriam10 Re: Dobry dentysta Katowice 29.05.19, 12:59 W Katowicach nie znam ale jeżdżę do Bielska Białej do dra Huberta Kubicy. Leczy zęby całej naszej rodzinie. Ma międzynarodowe doświadczenie i podejmuje się leczenia nawet trudnych przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Dobry dentysta Katowice IP: 212.59.230.* 12.06.19, 18:31 Klinika dr. Borczyka polecam gorąco, świetna obsługa i jakość. Leczę się tam ja i cała moja rodzina ! ul. Czajek 5 ps; łatwo trafić i zaparkować również :) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor504 Re: Dobry dentysta Katowice 14.09.19, 02:54 Ostatnio z Katowic jechałem do Dental Care w Tychach na Barona 30, bardzo dobry gabinet, plomby robią jak maszyna. ps. mają tam podtlenek azotu (N2O) "gaz rozweselający" co w dzisiejszych gabinetach to prawdziwa rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
agek82 Re: Dobry dentysta Katowice 12.11.19, 15:27 Chyba wcale nie taka rzadkość ;) W "mojej" klinice też korzystają z tego rozwiązania. Dobre rozwiązanie dla dzieci, ale osoby dorosłe z dentofobią też mogą być zadowolone. Już kilka lat chodzę do Promedica w Będzinie. Co prawda muszę dojechać, ale maja parking przed budynkiem, więc się denerwuję i nie szukam miejsca, a poza tym zajmują się również dziećmi. Moje dzieciaki uwielbiają panią dr Joasię dentysta dziecięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrilekxd Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.20, 11:42 Osobiście polecam Dr. Pniok w Tychach - to niedaleko. Bardzo profesjonalnie przeprowadza zabiegi, a lokal to Dentalcare dla zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
95aleksandra_burek95 Re: Dobry dentysta Katowice 10.06.21, 12:19 Ja osobiście polecam klinikę na dębowej 105 w Katowicach. Profesjonalne podejście do każdego klienta, nawet mojej 7-letniej córki, która panicznie boi się dentystów :) Tutaj podrzucam link do strony, na której można znaleźć dane kontaktowe - d105.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek986 Re: Dobry dentysta Katowice 31.08.21, 17:33 Polecam specjalistów z gabinetów D105 w Katowicach. Profesjonalna obsługa to coś, co cenię w tym miejscu najbardziej. Dodatkowo można znaleźć tam specjalistów zarówno od leczenia ortodontycznego jak i implantów zębowych czy protez. Jeżeli szukacie specjalistów, którzy założą aparat Invisalign w Katowicach, D105 jest odpowiednim wyborem. Nie jesteś odsyłany z gabinetu do gabinetu, wszystko jest w jednym miejscu. Polecam D105 - tam pracuje nie jeden dobry dentysta Katowice. Polecam. Więcej informacji znajdziecie na stronie: d105.pl/stomatologia/ Odpowiedz Link Zgłoś
bialecka1980 Re: Dobry dentysta Katowice 25.10.22, 14:52 Polecam Dental Centrum w Mysłowicach. Kompleksowe leczenie, wszystko w jednym miejscu. www.dentalcentrum.pl www.dentalcentrum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.play-internet.pl 11.01.23, 13:29 Na pewno NIE POLECAM Dental Medical Clinic ul. Sandomierska 4 !!! Obsługa fatalna - drogo. Nie wystawiają paragonów.Oszukują ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.23, 09:20 A ja nie zgadzam się z opinią..Ceny są przystępne. A z usług Pani dr jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś