Gość: . IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 08:53 Czy ktoś z obecnych na koncercie mógłby sie wypowiedzieć opiniotwórczo? :-) Z przyczyn technicznych interesuje mnie również łączny czas trwania koncertu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Illusion/Spodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:56 Byłem emocje niesamowite koncert super liczę na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lock Re: Illusion/Spodek IP: *.ghnet.pl 04.10.11, 11:44 Bylo wyqrwiscie!!! Mam juz pare latek i nie wierzylem ze stare kotlety moga jeszcze grac i to tak dobrze!!! Illusion playlista: 1. Myślisz 2. Kły 3. Fame 4. Tło 5. W słomę rąk 6. Za taki ból 7. Adubi 8. BTS 9. Big Black Hole 10. Vendetta 11. Nikt 12. To co ma nadejść 13. Again 14. Keff 15. Cierń 16. Solą w oku 17. Little Bit Faster 18. How Many Times 19. Skoczny 20. Trzy ptaki 21. Nóż 22. Wojtek and bis 23. 140 24. Na luzie 25. Tylko Flap Jack ..odjazd!!! Ale odpalil na maxa Tuff Enuff!!! Wieczor pelen mocnego grania i nawet "spodkowa" akustyka dala rade. Publika jak w latach 90' bawila sie przednio.. zreszta mysle ze to byl najwiekszy atut wieczoru, ktory dal muzkom kopa. Byla magia!! Oj, tak. Dawno nie bylem na takim koncercie i to chlopakow z polskiego podworka, gdzie wszyscy narzekaja, marudza a tutaj taki odpal, ze z butow mozna wyskoczyc!! Koniecznie isc zobaczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś