Dodaj do ulubionych

Katowice promują się Feelem

IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 06:20
jakie miasto taki zespół:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: free Katowice promują się Feelem IP: *.local 03.12.11, 08:20
      Najpierw słyszałem, że Kupicha jest z Tychów, później z Sosnowca a teraz z Katowic. Może jest tak, że im więcej kto da to się będziemy do niego przyznawać, a Katowice dały 120 tysi. W samym teledysku widać inne miasto, dach spodka nic nie wnosi.
    • Gość: LUIS Katowice promują się Feelem IP: *.net.stream.pl 03.12.11, 09:06
      sZACUNEK DLA PIOTRA KUPICHY ZA TO ZE PODKRESLA ZE JEST Z KATOWIC DZIEKUJEMY
    • Gość: piotrekdm Katowice promują się Feelem IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 10:51
      jestem jak najbardziej za taką promocją
    • mirafas Katowice promują się Feelem 03.12.11, 11:46
      I feel sick :P
    • Gość: witt Tandetne miasto IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 14:44
      wiec wspomaga sie tandetna kapela. Bylempare dni temu w Bialymstoku. Jakie piekne, zadbane centeum. Swiadczace o kulturze i madrosci gospodarzy. Mysle ze oni napewno takiego zespolu jak Feel nie wybraliby do promocji.
      • Gość: Białystok Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 17:10
        Bo tam wybierają Disco Polo, które jednoznacznie kojarzy się z Białymstokiem :) I nikt tego się tam nie wstydzi.
      • Gość: basta Re: Tandetne miasto IP: *.sukcesnet.pl 03.12.11, 17:23
        skandal to mało powiedzieć, ale to już tak jest jak dla Katowic kultura to Feel i Myslovitz (ponad 1,5 mln)
    • Gość: ralloo Katowice promują się Feelem IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 17:22
      O, to w Katowicach też zagrają, no, no....
    • Gość: Mira Re: Katowice promują się Feelem IP: *.unknown.vectranet.pl 04.12.11, 18:47
      Zespół Feel to najwspanialszy zespół.
    • Gość: aa Katowice promują się Feelem IP: 78.133.231.* 05.12.11, 10:03
      zespół feel jest beznadziejny, gra okropną muzę, szkoda, że jest kojarzony z Katowicami..wstyd! a z tego co wiem kupicha mieszka w wisle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka