Dodaj do ulubionych

dostałam w twarz

IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 15:12
Minister sportu powiedziała, ze umów należy dotrzymywać dlatego żul -menedżer dostanie ponad pół miliona zł premii. Pracowałam przez 40 lat na bardzo odpowiedzialnych stanowiskach, choć wtedy nie nazywano specjalisty powierzonej inwestycji menadżerem, płaciłam zdrowotne składki a dzisiaj państwo nie wywiązuje się z zawartej ze mną umowy świadczeń zdrowotnych. Przychodnie rehabilitacyjne nie mają już kontraktów na zabiegi, osoba schorowana z popuchniętymi stawami musi zatem sama się ratować, płacąc za wszystko z emerytury, mimo, że ma skierowanie cito!
Urzędnicy przy żłobach zatracili poczucie przyzwoitości , po prostu walą na odlew w twarz obywateli takimi finansowymi rewelacjami. Jeżeli błąd w umowie jest autorstwa Drzewieckiego, to niech on płaci z własnej kieszeni pół miliona. Dlaczego takie niebotyczne sumy idą z kieszeni podatnika, który np. za błąd w rozliczaniu PIT jest ścigany jak pospolity przestępca.? Panie Tusk mam tego dosyć. Jeżeli nie potrafi pan poskromić pazerność i rozpasania swoich urzędników to niech się Pan poda do dymisji. Po za tym uczono mnie już w szkole, ze minister to osoba odpowiednio edukowana na to stanowisko a nie taka która się dopiero uczy swojego resortu. Wychodzi na to , że jedynym atrybutem Muchy na ministerialny stolec jest uroda i dobra sylwetka . To za mało, stanowczo za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;)))) Re: dostałam w twarz IP: *.c201.msk.pl 16.02.12, 15:36
      Pamiętasz go: i2.pinger.pl/pgr46/7e709ae3002978ff4c7c2f19/Wa%C5%82%C4%99sa+2.jpeg Pod jego przywództwem naród obalał znienawidzoną komunę, która odbudowała zniszczoną Polskę pod pretekstem zniewalania po to żeby rządzili solidaruchy, którym nic w życiu nie wychodziło w PRL-u poza walką o władzę. Niech nam rządzą razem z klerem przez kolejne 1000 lat .
      • Gość: gil Re: dostałam w twarz IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 17:20
        PO-obno on też dostał w twarz, bo jego Żona chce go wyrzucić z chałupy za całokształt głupoty RZyciowej tego pana, co skromnie opisała w swej książce, czyli za odczuwalne negatywne skutki sPOłecznie jego klanu od wtedy do dziś.
        Na przykładzie dzisiejszej fantastycznej egzystencji tego pana i jemu PO-dobnych, widać wyrażnie po jego facjacie, o co tym solidarnościowym PANOCZKOM chodziło. Leniwe, bogate zycie, milionowe konta bankowe ze składek członków solidaruchów i darowizn na rzecz związku minionej solidarności , magnackie POsiadłości , wczasy na Florydzie i śmierdące pierdzenie w stołki PO-lityczne itp. itd. Czuwajmy, bo licho nie śpi.....................
      • Gość: gość Taką mamy Polskę IP: *.webair.com 16.02.12, 21:23
        bo taką założył Bolek w Magdalence i przy Okrąglym stole .
        fiatowiec.nowyekran.pl/post/45236,wykradziony-z-tvn-film-o-lechu-walesie
        na nic się zda kanalio adminie ,że kasujesz ten wątek ,on jest w Nowym ekranie
    • Gość: pito_lizok Re: dostałam w twarz...kreplem? IP: *.static.sitel.net.pl 16.02.12, 16:19
      p.Mucha i i p.Kutz ćwiczą < wprawki> artystyczne na otwarcie norodnogo sbora.
      Weź i poćwicz z nimi, obca_haniu_riv_gościówo.

www.youtube.com/watch?v=WpFS2ISEPvs&feature=related
    • Gość: Byno Re: dostałam w twarz IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.12, 17:51
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,133401075,133401075,PiSowi_ile_wasz_Kownacki_odprawy_z_Orlenu_dostal_.html
      • Gość: o--> Re: dostałam w twarz IP: *.c201.msk.pl 16.02.12, 18:38
        trzeba się zrewanżować www.youtube.com/watch?v=pFtuX2pg3RY&feature=related
        • Gość: Byno Re: dostałam w twarz IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.12, 21:24
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11163048,B__szef_kancelarii_L__Kaczynskiego_wycofuje_oskarzenia.html
    • Gość: ,..., emerytka napisała IP: *.c201.msk.pl 16.02.12, 21:42
      Wychodzi na to , że jedynym atrybutem Muchy na ministerialny stolec jest uroda i dobra sylwetka . To za mało, stanowczo za mało!!!!!!!!!!! No przecież widać że ma predyspozycje do zasiadania na ministerialnym stolcu. I nie ważne którego ministra byłby to stolec pitbul.pl/fmfiles/ruan_140209_06_1.jpg
      • Gość: lizo_pitok Re: emerytka napisała IP: *.static.sitel.net.pl 16.02.12, 21:51
        Oto ważne pytania, np. do ....do p.Pospieszalskiego: ważne czy nie ważne, ale minister to lepiej, żeby był aktualnym inwntarzem ....z ważnym termin użyteczności , a nie ...jaja_kobyły.
    • Gość: niepis Re:emerytko IP: *.183.158.247.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.02.12, 15:00
      Ma Pani rację . Ale nie widzę w żadnej z partii nadziei na uczciwe rządzenie
      państwem .Niestety . Mam jednak osobisty pogląd ,że jarosława narobiłaby
      więcej goowna w Polsce niż tusk. palikot to showman ,sld ,co tu dużo gadać,
      psl -szkoda słów ... Nieudacznicy ,głupcy i złodzieje decydują o naszym życiu i
      jeszcze raz napiszę -niestety.
      • Gość: gil Re:emerytko IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 17:17
        emerytko. Mój " niepis " chyba ocipiał...,..,, ?????
        Zresztą, zawsze mówił, ludkowie sekty " wilczych oczu " są góó... warte. Hazard, ACTA, okradanie emerytów od czasu rządów panienki suchockiej PO nadal, niekompetencja wAdzy niebotyczne nagrody i odprawy / b. premier bielecki = 7 milionów 200 tysięcy PO odejściu z PKO /, mucha = 570 tysięcy zatwierdza umowę drzewieckiego z pól golfowych Florydy, darmowe, rodzinne wycieczki po całym świecie na koszt podatników......itd.itp.
        Wreszcie " niepis " PO krachu swego baru z kebabamowego przy Modrzejowskiej w Sosnowcu i zachapnięcia nowej fuchy przy pilnowaniu kasi W. z Sosnowca przed ewntualnym linczem , przejrzał na ślipia. Koryguje swoje zboczone platformowe POglądy POdobnie jak premier donald, franciszek tusk swoje. A schetyna czeka na spoadek PO tusku.........
        Tylko krowa nie zmienia PO-glądów, a " niepis " nie jest krową, jest tylko malutkim b............,.
        Czuwajmy, bo licho nie śpi......idzie ku lepszemu.......
        • Gość: emerytka dostałam w twarz IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 21:25
          Dziwne jest to forum, spodziewałam się jakieś konstruktywnej wymiany myśli,oceny powagi sytuacji w jakiej znaleźli się obywatele drugiej kategorii - ludzie starsi, samotni, schorowani , pozostawieni faktycznie bez pomocy i opieki lekarskiej. Wpisy na forum utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie znalazłam partnera do dyskusji. Nie mam ochoty brać udziału w niepoważnych, żeby nie powiedzieć psychopatycznych wynurzeniach kogokolwiek o czymkolwiek.
          Nie wiem komu i dlaczego zależy na kompletnej destrukcji katowickiej platformy niezależnych wypowiedzi.
          • Gość: komunowróć komuna chyba nie wróci. CIA i NATO nie pozwolą IP: *.c201.msk.pl 19.02.12, 22:50
            Pewnie spodziewałaś się że wszyscy zaczną ci współczuć. A tu są sami realiści. Zgodnie z wizją rostowskiego emeryt ma jak najkrócej pobierać emeryturę w domyśle najlepiej aby po osiągnięciu wieku emerytalnego od razu wykorkował żeby jego środki gromadzone latami można było wytransferować na zagraniczne konta w ramach filaru II, III a w przyszłości IV, V, itd. Dla władz które w okresie kampanii wyborczej emerytów nazywają seniorami bo traktują ich jako maszynkę do głosowania (są najbardziej karni i robią frekwencję) w rzeczywistości są śmieciem społecznym, zbędnym balastem, który ogranicza ich dochody. W kraju cywilizowanym za taką wypowiedź minister wyleciałby z rządu na zbity pysk tego samego dnia w którym taka wypowiedź się przydarzyła. A u nas pewnie dostanie dodatkowe nagrody i etat w jakimś ministerstwie spraw zagranicznych dla drugiego dzieciątka, wszak jego dzieci będąc poddanymi królowej brytyjskiej władają językiem angielskim, który stał się w III RP językiem urzędowym. Reasumując: tak jak powiedział Pawlak licz na rodzinę, MOPS i ewentualnie Caritas wszak etyka katolicka nie pozwala podawać pawulonu bez recepty.
            • Gość: gość Re: komuna nie wyszła i nie została rozliczona IP: *.webair.com 19.02.12, 23:32
              "komuna chyba nie wróci " ha ,ha ha
              ona nigdy z Polski nie wyszła dzięki zdradzie Bolkowej w Magdalence i Okrągłemu stołowi ,nastąpiło pozorne porozumienie ,które polegało na przechwyceniu władzy przez kontynuatorów komunizmu ,ich uwłaszczenie i przygotowanie struktury nowego pseudodemokratycznego ustroju.
              Komuna nie sznuje żadnych ludzi ,ani starych, ani tych nie narodzonych ,potrzebni są jej tylko niewolnicy ,którzy te kanalie utrzymują .To okropny ustroj i dlatego tak w Polsce jest .
              Jeden człowiek nic nie poradzi ,trzeba sie organizować.Czytać i sluchać wolne media .

wpolityce.pl/wydarzenia/23434-czy-to-wreszcie-przelom-uwazam-rze-wiele-wskazuje-ze-kopie-ukradzionych-donosow-tw-bolka-zachowaly-sie-w-sejmie
              • Gość: hihi Re: szczylu IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.12, 09:22
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,133519100,133519100,Szczyle_obsikac_obsr_c_obrzygac_znowu_w_akcji_.html
                • Gość: wpolityce.pl Re: szczylu IP: *.c201.msk.pl 20.02.12, 14:17
                  po prostu jak taka obca rzuci goownem to nie chce się nawet komentować. Takich kretynów jak ona nie ma nawet wśród pacjentów szpitali w Rybniku czy Lublińcu www.youtube.com/watch?v=a0vXhwYDfOA&feature=related
                • Gość: gość Bolek IP: *.webair.com 20.02.12, 17:25
                  sam sie u Moniki Olejnik przyzanal ,że podpisał ,ale skwitował to w ten sposón ,że wszyscy podpisywali ,więc on też .Chyba ,że nie podpisał ,tylko tak powiedział ,bo ty mu idioto kazałeź tak mówić
                  www.fakt.pl/Walesa-przyznal-sie-ze-podpisal-lojalke-bezpieki-,artykuly,97044,1.html
                • Gość: gość a co powiesz o tym bohaterze ? IP: *.webair.com 20.02.12, 18:20
                  wpolityce.pl/dzienniki/jeden-taki/23458-zaremba-alez-michnik-poswiecil-jedna-trzecia-zycia-obronie-ubekow-i-zaden-wyrok-sadu-tego-nie-zmieni
          • Gość: dyrdum Re: dostałam w twarz IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 22:52
            dostałam w twarz zawołała wqrzona 'emerytka' i rzuciła tekstem logicznym
            via gazeta.pl/forum pod adresem samego Pana premiera (sic)
            (sic to nie pic jak powiedziałby mistrz Harc)
            napisała 16 .02.2012 emerytka:
            Panie Tusk mam tego dosyć. Jeżeli nie potrafi pan poskromić pazerność i rozpasania swoich urzędników to niech się Pan poda do dymisji. Po za tym uczono mnie już w szkole, ze minister to osoba odpowiednio edukowana na to stanowisko a nie taka która się dopiero uczy swojego resortu. Wychodzi na to , że jedynym atrybutem Muchy na ministerialny stolec jest uroda i dobra sylwetka . To za mało, stanowczo za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie doniesiono już Twoją odezwę i wkrótce nadejdzie odpowiedź( o 6 rano)
            Nie zapomnij nadstawić drugiego polika.

p.s
            Temat 'życie na emerycie' to temat rzeka .
            np: można byłoby przekazać własne doświadczenia:
            przedemerytalne , zwrócić uwagę na fakt 'doświadczenie - stoper rozwoju',
            albo o współżyciu przedemerytalnym w zetknięciu z generacją -10,-20,-30,-40 lat na podobnym stanowisku inżyniera,lekarza,nauczyciela,....itp

napisała emerytka 19.02.2012
            > Dziwne jest to forum, spodziewałam się jakieś konstruktywnej wymiany myśli,ocen
            > y powagi sytuacji w jakiej znaleźli się obywatele drugiej kategorii - ludzie st
            > arsi, samotni, schorowani , pozostawieni faktycznie bez pomocy i opieki lekarsk
            > iej. Wpisy na forum utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie znalazłam partnera d
            > o dyskusji. Nie mam ochoty brać udziału w niepoważnych, żeby nie powiedzieć psy
            > chopatycznych wynurzeniach kogokolwiek o czymkolwiek.
            > Nie wiem komu i dlaczego zależy na kompletnej destrukcji katowickiej platform
            > y niezależnych wypowiedzi.

Nie ma się co obrażać . Trzeba zadawać pytania, dyskutować (niekoniecznie z trollami)
            Takie jest forum.katowice.
            Poważne rozmowy odbywają się na forum salon24, a tu jest jak jest .
            Jak mówi pani Gośćiowo :mendy i gnidy
            Odezwy do premiera jednak dotąd tu nikt nie pisał. Jeszcze nie jesteśmy na tym poziomie
            fiksum.
            www.youtube.com/watch?v=5KTv-q8QCug
            • Gość: szefzakrystipoleca Re: dostałam w twarz IP: *.c201.msk.pl 20.02.12, 14:22
              gościówa będąc prawicową mendą zna się najlepiej na mendach. Mendy dobrze czują się w mohairech bo są ciepłolubne
              • Gość: gil Re: dostałam w twarz IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 18:49
                emerytka doznała załamania na Forum gazety.pl
                Czy emerytka sądzi, że okradanie w majestacie prawa emerytów i rencistów lat 1993-1997 z należnej im części emerytury to temat strasznie śmieszny ?
                Rząd unii wolności PO-przedniczki platformy obywatelskiej /przefarbowana UW / za czasów premier panienki suchockiej okradł kilka milionów emerytów i rencistów, mimo że Trybunał Konstytucyjny RP uznał, że zmniejszenie bazy do naliczenia emerytur i rent ze 100 do 91 punktów bazowych jest niezgodny z Konstytucją RP. Ale co tych ludzi innej nacji obchodzi Konstytucja RP ? Ustanawiają swoje prawa, bo w POlsce są mocni rządami. POseł w Sejmie RP to maszynka do PObierania ciężkiej KASY i głosowania jak STEROWANY automat.
                Państwo POlskie oddaje dziś majątki lub wysokie odszkodowania żydom, kościołowi, kamienicznikom, hrabiom, przedwojennym fabrykantom i obszarnikom nawet w 3-cim POkoleniu, zaś POlakom okradzionym przez władzę PO okresie transformacji ani myśli o zajęciu się sprawami wyrządzonej im krzywdy finansowej i moralnej .
                Tak więc emerytko " Bagnet w dłoń......Alleluja i do przodu " , a nie kapitulacja . Z łobuzami wszelkiej maści PO ludzku nie POgadasz. Trzeba jak prof. niesiołowski i bartoszewski dosadnie i twardo. Im w POlsce tak wolno , to czemu Polakom zamyka się usta ??
                Pamietaj emerytko kto sie załamie, nowe " zalety" wwtedy sobie kupi ..." że i przed szkodą i PO szkodzie gUpi ".
                Czuwajmy, bo licho nie śpi................
                PS. Dostałaś w twarz, oddaj , z długami trudno żyć.
    • Gość: Egon Re: dostałam w twarz IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.12, 14:17
      Kaczynski,Dorn,Ziobro siedzom juz w kiciu?
      wyborcza.pl/1,75248,11226258,Powiat_klodzki_walczy_o_odszkodowanie_za_zamek_oddany.html#ixzz1nIHczr6D
    • Gość: Olo Re: dostałam w twarz.. 3x IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.12, 23:22
      "Jako generał biskup Leszek Sławoj Głódź zarabiał 9,2 tys. zł. Gdy odchodził ze służby w 2004 r., otrzymał dodatkową odprawę – ok. 350 tys. zł."

"tyle wypracował emeryt abp gen. bryg. S.Głódż

12 748 PLN "

"Dlaczego kosmonauta generał Hermaszewski dostaje mniej emerytury niż Głódź?
      Pięć razy mniej? "
      • Gość: gość niedzielny Re: dostałam w twarz.. 3x IP: *.c201.msk.pl 27.02.12, 01:23
        Bo kosmonauta generał Hermaszewski miał jedynie czasowy kontakt z kosmosem a generał biskup Leszek Sławoj Flaszka-Głódź ma stały i bezpośredni kontakt z bogiem. Liczą się kwalifikacje.
        • Gość: hihi Re: dostałam w twarz.. 3x IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.12, 09:38
          www.gloswielkopolski.pl/artykul/516279,poznan-happening-biskup-ujezdzal-ulana-zdjecia,2,8,id,t,sm,sg.html#galeria-material
          • Gość: na oklep Re: dostałam w twarz.. 3x IP: *.c201.msk.pl 27.02.12, 09:42
            Sukienkowi wolą ujeżdżać znacznie młodszych niż ułanów. Najbardziej satysfakcjonuje ich ujeżdżanie ministrantów.
            • Gość: Egon Re: dostałam w twarz.. 3x IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.12, 20:03
              Rzad nie udziela odpowiedzi zainteresowanym dziennikarza jakimi kwotami dotowal KK w latach zamierzchlych.Nieoficjalnie wiadomo ze w 2011 wydal 2.95% budzetu a na armie poszlo ok 2,25% budzetu.
              • Gość: gość niedzielny Re: dostałam w twarz.. 3x IP: *.c201.msk.pl 28.02.12, 08:41
                W internecie powstała grupa "Zamiast podnosić VAT, opodatkujcie kościół". Zapisało się do niej przeszło 30 tys. osób.
                finanse.wp.pl/kat,98674,title,Kosciol-ma-sponsora-a-podatnicy-podwyzke-VAT,wid,12610713,wiadomosc.html?ticaid=1e001
              • Gość: gość niedzielny uzup. IP: *.c201.msk.pl 28.02.12, 09:00
                www.racjonalista.pl/kk.php/s,2728
                A czy choćby to nie jest dowodem iż III RP jest państwem wyznaniowym mateusz.pl/dokument/ustawapk.htm
                Tu nie są zawarte wytyczne dla katolików tu są święte przykazania dla wszystkich obywateli, z niewierzącymi włącznie czy im się podoba czy nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka