autostradomaniak 29.10.12, 16:23 Będzie? Na razie żadnych konkretów. A ten objazd powinien być już od kilku miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Będzie objazd feralnego mostu na A1 IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 29.10.12, 16:47 po co? dla dziennikarzy? mnie te 6 km. do kolejnego odcinka autostrady po czeskiej stronie nie męczy - moge poczekać na most. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turzanin Re: Będzie objazd feralnego mostu na A1 IP: *.welnowiec.net 29.10.12, 17:05 jak to po co? aktualnie po drogach lokalnych powiatu wodzisławskiego poruszają się tysiące "tirów" dziennie (tranzyt północ-południe i wschód-zachód), więc otwarcie autostrady od Mszany do granicy z Czechami byłoby dla nas zbawieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Będzie objazd feralnego mostu na A1 IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 29.10.12, 21:36 sorry - o was nie pomyślałem! :) mam nadzieję , że mieszkańcy okolic wodzisławia mi wybaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autostradomaniak 18 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 17:07 Gość portalu: gość napisał(a): po co? dla dziennikarzy? mnie te 6 km. do kolejnego odcinka autostrady po czeskiej stronie nie męczy - moge poczekać na most. Nie 6, a 18 km. Droga po zjeździe z autostrady jest raczej kiepska. Od strony Czech do początku autostrady też jedzie się fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfkj Re: 18 km IP: *.1000lecie.pl 29.10.12, 20:04 > Nie 6, a 18 km. Droga po zjeździe z autostrady jest raczej kiepska. Od strony Czech do początku autostrady też jedzie się fatalnie. Nie za bardzo rozumiem o czym piszesz? Czyżby o tej samej klasycznej polskiej dziurawce tylko w drugą stronę? Bo od granicy w Chałupkach do wjazdu na autostradę na terenie Czech jest może z 500 m drogi (i to zupełnie przyzwoitej). Przy okazji - pamiętacie oczywiście jak Propaganda (pseudo)Obywatelska zachłystywała się parę lat temu, że to gotowy polski odcinek będzie czekał na granicy na ukończenie czeskiego... A wyszło jak zawsze i jak (im "wychodzi") wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: 18 km IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.12, 23:26 Gość portalu: dfkj napisał(a): Nie za bardzo rozumiem o czym piszesz? 18 km to brakujący odcinek polskiej autostrady A1, która pomimo że jest gotowa - nie może zostać oddana, właśnie z powodu nieukończonego mostu w Mszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmarcel Re: 18 km IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 09:31 doskonale pamietam jak wij ślaski sie martwił ze Czechy nie zdązą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 18 km IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 29.10.12, 21:39 6 - 18 co za różnica? do pragi jest ponad 400....a co do jakości drogi..... nie zauważyłem dziur - od 1996 roku jeżdzę wyłącznie citroenami - polubiłem wszystkie drogi - polskie też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn Re: Będzie objazd feralnego mostu na A1 IP: *.internetia.net.pl 29.10.12, 18:10 nie ma sie co spieszyć, panie Nowak. Czekaliśmy 6 lat, sPOkojnie POczekamy drugie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff jak bedzie to bedzie:) IP: *.mikolow.multimetro.pl 30.10.12, 02:59 to był niezły wał, ten most akurat na euro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: Będzie objazd feralnego mostu na A1 IP: *.protonet.pl 29.10.12, 22:58 taaaa,bedzie,d...pa bedzie,no chyba ze maja dowieżć jakiś kibiców na zawody pływackie(EURO 2013?) do wawy na Basenie Narodowym np. w piłke....wodną Odpowiedz Link Zgłoś
sirk Będzie objazd feralnego mostu na A1 31.10.12, 23:42 Może jakieś pieprzone mapki dołączyć do tych artykułów??? Odpowiedz Link Zgłoś