Dodaj do ulubionych

Slask - moja Ojczyzna

IP: *.ub.ruhr-uni-bochum.de 21.03.02, 13:25
Od wielu lat mieszkam w Niemczech, mojej Ojczyznie do której wyjechalam bo taka byla wola moich rodziców.
Studiuje, a równoczesnie dorabiam sobie jako prostytutka.
Jak mi taki duzy murzyn wsadzi, to az jecze z bólu i wtedy w tych momemntach mysle tylko o Slasku i kluskach z
makiem. a jak taki oblesny turek chce cos innego to wtedy mysle o swoim rodzinnym miescie - o Gliwicach,
szczególnie w dawnych czasach, zanim wulce zza Buga do nas przyszly.

Margarethe Wischnewsky
Obserwuj wątek
    • Gość: Walrus Re: Slask - moja Ojczyzna IP: *.mitre.org 21.03.02, 13:32
      Gość portalu: margret napisał(a):
      i kluskach z makiem.

synek , powtarzosz sie , poleku jestys nudny; jakbys bol slonzokiem, to bys
      wiedziol cepie ,ze u nos klusek z makiem niy ma ,choc sie tak nazywaja,z makiem
      som buchty jak wiysz ,o co chodzi gorolu.
    • Gość: dsf Re: Slask - moja Ojczyzna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:13
      Oto ponownie pojawiła się jakże wspaniała historia o tęsknocie do klusek z
      makiem i ojczystego miasta. Wzruszające to słowa. Widać, że na emigracji dba
      się o edukację a i zaradność w zdobywaniu wartości materialnych jest wysoka.

Uto Lipshitz

PS A ile za godzinę???
    • nelson25 Re: Slask - moja Ojczyzna 22.03.02, 06:09
      i co z tego?
    • Gość: IGNOR! ---> ub.ruhr-uni-bochum.de IP: 192.168.6.* 22.03.02, 07:51
    • peterp niepoprawny mesco 22.03.02, 13:06
      oj mesco, mesco widzę, że obudziłeś się z zimowego snu i masz kompleksy. czas
      zacząć chodzić do psychologa, a może już za późno ?
      • michi3 Re: niepoprawny mesco 22.03.02, 14:15
        peterp napisał(a):

> oj mesco, mesco widzę, że obudziłeś się z zimowego snu i masz kompleksy. czas
        > zacząć chodzić do psychologa, a może już za późno ?

Po co do psychologa? Wedlug mnie kazdy powinien robic to co lubi! Mesco ujawnil
        nam kolejne ze swych rozlicznych zainteresowan. I chyba dla niego najwazniejsze.
        Dziekujemy za szczerosc i zyczymy kolejnych wrazen!
        PS. Nie czekamy na szczegoly!
        • Gość: dsf Re: niepoprawny mesco IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 20:21
          Jako to nie czekamy na szczegóły??? To już nic nie będzie więcej? Szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka