Dodaj do ulubionych

Liderzy SLD w Sosnowcu. "Chcemy przejąć wojewód...

16.03.13, 15:10
Zachcialo sie gorolom najgorszego rodzaju wladzy w wojewodztwie:)
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Lewica ma plan. "Chcemy przejąć województwo" 16.03.13, 15:48
      Leszek Miller, ksywa "Egon", przedstawia: Skok na wojewódzwo!
    • davygl Przejmujcie Zagłębie 16.03.13, 18:25
      Przejmujcie sobie czerwone Zagłębie, a od Górnego Śląska wara pogrobowcy Stalina i Jaruzela.
      • Gość: Prawa strona Re: Przejmujcie Zagłębie IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.03.13, 18:56
        Odpie...ie się od Śląska! Nigdy więcej czerwonej zarazy!
    • e.day Lewica ma plan. "Chcemy przejąć województwo" 16.03.13, 19:12
      Po pierwsze, wymóg logowania się do napisania komentarza do takiej pierdoły to lekkie przegięcie.
      Po drugie, już kiedyś SLD miała swoją kadencję w województwie, i rządziła Urzędem Marszałkowskim. Nigdy więcej.
      • arnold7 Re: Lewica ma plan. "Chcemy przejąć województwo" 16.03.13, 19:35
        Wyobrazacie sobie yntelygenta Balta jako marszalka wojewodztwa? Facet nie potrafi rozszyfrowac skrotu nazwy organizacji, ktorej organicznie nienawidzi.

• Gość: wujek dobra rada dworzec w Czeladzi przejmijcie!!! IP: 89.25.246.* 16.03.13, 20:29
          szczyt bezczelności!
    • 19marek80 Możecie sobie pomarzyć... :) 16.03.13, 21:30
      wara od Śląska!
      • Gość: katowiczanka Re: Możecie sobie pomarzyć... :) IP: *.centertel.pl 16.03.13, 22:47
        Przecież w Katowicach oszuk już wprowadził koalicję z SLD i w stolicy województwa SLD już współrządzi. ha,ha,ha
        • Gość: harc mistrz =----> Re: Możecie sobie pomarzyć... :) IP: *.1000lecie.pl 17.03.13, 00:15
          Polityczne "mamuty i dinozaury" z ub. lat myślą, że im się jeszcze COŚ UDA wykręcić. ;-))))
          (HKP)
          ...
          A MOŻE BY TAK... JEDNOMANDATOWE OKRĘGI WYBORCZE (JOW-y)...???
          www.youtube.com/watch?v=D0BtLrkgCqQ
    • Gość: sturmbahnfuhrerZMS Fest jest, a będzie lepi bo lukier krzepi IP: *.opera-mini.net 17.03.13, 08:27
      koleżanka z Londynu dzwoni do kolegi Michała: - Cześć Michał, co tam u Was w Polsce
      słychać? - Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. - Wojtkowi odmówili
      chemioterapii wiec szykuje się kolejny pogrzeb...Ja musiałem zrezygnować ze studiów bo
      przestali wypłacać mi stypendium i nie mam też zniżki na bilety oraz nie stać mnie na
      stancję lub drogi akademik. ..Mama bardzo chora ale nie może być w szpitalu bo musi
      czekać na miejscówkę 4 lata, ojciec stracił pracę bo polska firma w której pracował
      zbankrutowała... więc nasz dom zajął komornik. Babcia umarła bo nie miała na leki, które
      podrożały 13 krotnie i przestała je kupować... wstydziła się nam o tym powiedzieć... miała
      atak serca a pogotowie nie mogło do niej dojechać bo mieszkała na terenach zalanych
      przez powódź... Do tego wszystkiego sąsiad z naprzeciwka się powiesił po stracie pracy...
      a miał sporo kredytów do spłacenia. W naszej miejscowości zamknęli szkołę... Ania więc
      nie chodzi do szkoły bo nie mają pieniędzy na dojazdy do innej oddalonej o 30km szkoły...
      - A dobra wiadomość to jaka? - WIESZ... POMIMO TYCH WSZYSTKICH NIESZCZĘŚĆ
      CIESZĘ SIĘ ŻE DALEJ RZĄDZI TUSK ...
      • cirano Re: Fest jest, a będzie lepi bo lukier krzepi 17.03.13, 09:35
        Wot czerwona hołota, potomki Zawadzkich i innych Gierków, a do łopaty to nie łaska?
        Narządziliście już dość, na każdym kroku na Ślonsku widać tego efekty, do budy kundle!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka