Gość: pier d IP: 217.153.85.* 03.08.04, 08:43 Mój bonk też jest blisko Ruchu Chorzów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lowca hanysów Re: Grzegorz Bonk blisko Ruchu Chorzów IP: 217.8.174.* 03.08.04, 10:36 Chorzowskie psy okręgówka,Zagłębie i Legia the best Odpowiedz Link Zgłoś
schlesienohnegorolen Re: Grzegorz Bonk blisko Ruchu Chorzów 03.08.04, 13:45 Ty sosnowiecka pierdoło słowiańska.Liż nam Hanysom zwieracze. Jak przyjedziesz do Gliwic w niedzielę to wytatuujemy ci na plecach i piersiach napis: "Jestem słowiańskim gównem i możecie mi pluć w sosnowiecki pysk!" Twoja matka wlaśnie obciąga jabola na winklu i drze śmierdzącą gorolską mordę ,że nie ma się czym umyć:)Nalej na nią to się wykąpie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca hanysów Re: Grzegorz Bonk blisko Ruchu Chorzów IP: 217.8.174.* 03.08.04, 14:11 Ty śląski pachołku Zagłębia,jesteś sk..wysynem,twoją starą zerżnąl pijany goryl ty kormelski pomiocie,jesteś ch.jem na kaczych łapach,twoja stara i tu hanysie obciągacie wszystkim,jesteś małą śląską gnidą ty cymbale,na kolana dupku,ty gliwicki pedale von Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastol Re: Grzegorz Bonk blisko Ruchu Chorzów IP: *.neonet.gliwice.pl 03.08.04, 17:24 sosnowiec? to od wieków kupa gówna:)Pluję wszystkim sosnowiczanom w pierdol...żydowsko gorolskie nalane od kartofli i jaboli ryje.Zero szacunku dla tych wieprzy!!!!!!czerwone komunistyczne świnie!!!!!!!!!!!!na kolana buty czyścić Piastowi ciemnogrodzkie kutwy:)szkoda butów na kopanie tych bydlątek.... Odpowiedz Link Zgłoś