Gość: tojo IP: 81.210.102.* 03.08.04, 13:37 Mamy wakacje, może dla odprężenia wyjdziemy z okopów i spróbujemy czegoś lżejszego?? Jakie jest wasze ulubione miejsce na wakacje? (fotel przed monitorem komputerowym odpada). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bravo Re: KANIKUŁA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:55 hamak nad brzegiem jeziora, gdy szumi, szumi woda, no i szumi las. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: KANIKUŁA 03.08.04, 14:20 Gość portalu: bravo napisał(a): > hamak nad brzegiem jeziora, gdy szumi, szumi woda, no i szumi las. To samo co u Kolegi wyżej ale nad jeziorem Wierzchowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstrowski To daleko od pluc wielkopolski!!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 14:33 Co na to ZONA! A MŁODY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojo Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... IP: 81.210.102.* 03.08.04, 14:45 Tatry, Karkonosze, Bieszczady, Beskidy, Pieniny..... A na miejscu: rower, rower ,ewentualnie rower. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 14:52 Mazury na łajbie :-) w tym roku się nieudało :-) Ale i tak najbardziej niezapomniane było Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojo Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... IP: 81.210.102.* 03.08.04, 14:55 Celem uściślenia, Zakopane z perspektywy Krupówek czy Giewontu? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 14:58 Z innej perspektywy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... IP: *.arcor-ip.net 03.08.04, 14:58 Najpiekniejsza jest Krynica (gorska). Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 15:02 Gość portalu: miamore napisał(a): > Najpiekniejsza jest Krynica (gorska). Wolę Morską:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 15:13 carrramba napisała: > Gość portalu: miamore napisał(a): > > > "Najpiekniejsza jest Krynica (gorska). > Wolę Morską:)" Niestety nie byłem! :-) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 15:20 Srki Carrambo! to miało oczywiście dotyczyć tej miejscowości na Mazurach a nie Krynicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 15:22 fiodorus napisał: > carrramba napisała: > > > Gość portalu: miamore napisał(a): > > > > > "Najpiekniejsza jest Krynica (gorska). > > Wolę Morską:)" Szczerze mówiąc Krynica Górska zupełnie mi nie odpowiada. Może dlatego, że nie lubię kurortów. Zdecydowanie wolę trochę luzu, a nie obiad na 13. Krynica Morska jest bardzo fajna. No i morze............... Na szczęscie nie ma nic z Sopotu, gdzie kiedyś pierwszą spotkaną osobą był sąsiad:( Tak, jadę sobie na Mazury do znajomych, będą grille, drinki i siedzenie na pomoście:)/siedzenie - oczywiście, przed drinkami:)/. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 15:24 A tam! Nie ma jak żeglowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: W góry, w góry miły bracie tam przygoda ... 03.08.04, 15:29 fiodorus napisał: > A tam! > Nie ma jak żeglowanie! Masz rację, ale trzeba mieć czym. Kiedyś pływało się na ramblerze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Moj drogi TY popływasz na 4literkach IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:31 Wiem wszystko!!! Ja w domu internetu nie mam A TY sam sie bawisz Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Masz 2 laptopy!!! 03.08.04, 15:01 A na Mazury to ja jadę :)))))))))))))))))))) I mogę powiedzieć gdzie" nad jezioro Grom niedaleko Pasymia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: Masz 2 laptopy!!! IP: *.arcor-ip.net 03.08.04, 15:02 Widocznie lubisz komary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojo Re: a to server matka IP: 81.210.102.* 03.08.04, 15:05 Frodo, no pochwal się gdzie zabierasz swoje laptopy na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak Forever DO płuc wielkopolski OT CO!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Jak sie dowiem co pisze na tym forum IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:24 to go zbije!!! Obija!!! CZY SAm spi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś