Gość: George Hedgehog IP: *.insight-bs.co.uk 22.08.04, 07:16 fakty.interia.pl/news?inf=535113 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: George Hedgehog Re: Steinbach pod obstrzałem IP: *.insight-bs.co.uk 22.08.04, 07:22 > fakty.interia.pl/news?inf=535113 Po lekturze tego artykulu mam wrazenie, ze Steinbach jest osoba bardzo umiarkowana w porownaniu z innymi czlonkami Zwiazku Wypedzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Rudi IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.04, 15:42 precz z rudi, po co nam bdv? ja nie jestem wypedzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Rudi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 16:42 Babka jest już ok , czy to jakieś kombinacje? Czemu rząd tym razem nie popiera jej inicjatywy. to chyba oczywiste, że rząd niemiecki powinien odpowiadać za efekty wojny wywołanej przez Niemcy? Pozdrowienia dla pani Steinbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deutscher Re: Steinbach pod obstrzałem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.08.04, 17:51 piekne posuniecie pollityczne Eriki, majace za zadanie zmuszenie rzadu niemieckiego do dzialania! jedyna mozliwa reakcja rzadu niemiec jest teraz rozpropagowanie problemu wypedzen na plaszczyznie europejskiej. a wtedy i prowadzenie procesow bedzie latwiejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Steinbach pod obstrzałem IP: *.proxy.aol.com 22.08.04, 18:16 Polska miala swoja szanse, ktorej jednak nie zdolala uzyc. Drugie pokolenie wypedzonych widzi juz tylko strone finansowa tego problemu, a to bedzie bardzo drogie dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś