Dodaj do ulubionych

PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!!

IP: *.g.pppool.de 14.09.04, 11:09
Z wielkim oburzeniem pisze Niemiecka prasa o decyzji sejmu!!
stusunki polsko Niemieckie pod znakiem zapytania? czyzby nadciagała
nowa "Eisera" oburzenie Niemców na ząndania polaków jest dyskutowane
poprzez ruzne krengi społeczne kazdy kiwie tylko głową na taką głupote nie
ma rady Niemcy sa zdania ze polska izoluje sie sama jako nowy butny członek
EG polacy izoluja sie sami czy to przed Francja czy Niemcami !! rubcie dalej
tak to za niedługo bedziecie zbytecznym balastem w EG bez przyjaciół!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Szloonzouk Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:31
      Ino cobys'cie Nous s' niymi niy pomylyli!
    • synziemi Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 14.09.04, 11:35
      Radzilbym nauczyc sie pisac zanim cos wstawisz tutaj... :)
      • Gość: mrowka Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.deichmann.com / *.deichmann.com 14.09.04, 11:43
        On o kozie a Ty o wozie..... no i co ze sie pomylil?
        A Ty sie nie mylisz?
        • Gość: ballest Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 14.09.04, 13:00
          Polacy w tej chwili ani jednego przyjaciela nie maja i chyba miec nie beda, bo
          kto sie z takimi przyjaznic moze, ktorych tylko nienawisc jednoczy a tak to sa
          skloceni.
          Oni wszystkich dookola swoich granic nienawidza, powinni sie sami zastanowic ,
          dlaczego tak jest ?

--

pyrsk
          ballest
          • Gość: mrowka Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.deichmann.com / *.deichmann.com 14.09.04, 14:15
            Wiesz co mnie najbardziej denerwuje?
            Denerwuje mnie poprostu to, ze zawsze ci inni sa najgorsi, ze sa tacy i owacy,
            ze sa wredni, ze inni mordowali, ale zeby tak raz na siebie spojrzeli i
            skrytykowali, zaczynajac od tego, w jaki sposób sie o innych wyrazaja.

Pozdrawiam
            • Gość: Pytek Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:28
              Paw norodoow niy mo zdrzadua?
              • Gość: mrowka Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.deichmann.com / *.deichmann.com 14.09.04, 14:34
                A wto tym pawiem mo byc?
                Abo cos nierozumia?
                • Gość: Pytek Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:47
                  Widza, co Wous minoona polsko szkoua? Tos'cie soom szczyn's'liwe!
                  • Gość: mrowka Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.deichmann.com / *.deichmann.com 14.09.04, 14:56
                    Polski szkoly mom yno cztyry lata, reszta niymiecki!
                    • Gość: Pytek Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:01
                      Toorz Woom wyerkleruja!

Polouki goudajoom na sia, co soom Pawjym (asym mjyndzy ptoukoom) ojropyjskih
                      norodoow lebo tyrz nazywajoom siebje norodym mesyjan'skym, kjery zamjyrzou
                      prowadzic' inkszyh ku lepszymu.
                      • Gość: mrowka Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.deichmann.com / *.deichmann.com 14.09.04, 15:18
                        Czamu niy zaroz tak...
                        Co je paw to jo wia, yno mie te pytanie trocha zmyliuo, bo myslouech, ze sie mie
                        osobiscie pytosz... ale mosz racja ...
    • ramen5 Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 14.09.04, 17:25
      Gdzie pobierałeś nauki pisania po polsku?
    • Gość: korn Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.chello.pl 14.09.04, 17:35
      Jezyk polski to nie jest Twoja najmocniejsza strona, to fakt. Logika rowniez.
      Jezeli uwazasz, ze to Polacy zaczeli, ze to oni otworzyli puszke Pandory, to
      niniejszym skladam wyrazy wspolczucia.
    • arnold_7 Po 14.09.04, 19:53
      Gość portalu: Wehrwolf napisał(a):

> Z wielkim oburzeniem pisze Niemiecka prasa o decyzji sejmu!!
      > stusunki polsko Niemieckie pod znakiem zapytania? czyzby nadciagała
      > nowa "Eisera" oburzenie Niemców na ząndania polaków jest dyskutowane
      > poprzez ruzne krengi społeczne kazdy kiwie tylko głową na taką głupote nie
      > ma rady Niemcy sa zdania ze polska izoluje sie sama jako nowy butny członek
      > EG polacy izoluja sie sami czy to przed Francja czy Niemcami !! rubcie dalej
      > tak to za niedługo bedziecie zbytecznym balastem w EG bez przyjaciół!!
    • arnold_7 Szybka pomoc dla Wehrwolfa 14.09.04, 19:59
      www.tworki.internetdsl.pl/
      bip.kocborowo.pl/
      www.klinikum-nord.lbk-hh.de/html/fachabt/psych1/psych12.php

Niech tam zostanie w pokoju, niech odpocznie dusza jego.
    • wiesmin Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:03
      Wojnę tez wywołali Polacy!
      Powiem więcej obie wojny wywołali Polacy i to oni są winni śmierci wszystkich
      ofiar obu wojen światowych, to Polacy są winni rozprzestrzenieniu się komunizmu
      poza Rosje (w wyniku wojny, którą wywołali) to Polacy mordowali starców,
      kobiety i dzieci na wszystkich frontach obu wojen- które wybuchły przez nich
      rzecz jasna!- A obozy koncentracyjne to wyolbrzymione polską powojenną
      propagandą małe nic nieznaczące miejsca internowania żydów i przygotowywania
      ich - w komfortowych warunkach- do wysiedlenia w zaświaty dla ich dobra rzecz
      jasna.
      Jeszcze kilka lat i się dowiemy ze Hitler był agentem mosadu pochodzenia
      polskiego, którego na czele trzeciej rzeszy postawił Stalin żeby mógł wywołać
      wojnę i dać mu możliwość wyzwolenia części europy pod panowanie ZSRR, co z
      kolei było konieczne, aby amerykanie mogli zbudować swoja potęgę gospodarcza,
      zwiększyć w ten sposób budżet a jego nadwyżki przeznaczyć na dofinansowanie
      wszelkiej maści dewiantów, którzy pod przykrywką walki z komunizmem zwalczali
      przeludnienie w swoich państewkach- co było przecież jak najbardziej
      uzasadnione z racji tego ze komunizm jest zły a wojnę jak pamiętamy wywołali
      Polacy wiec to oni są winni zrzuceniu bomb na Hiroszimę i Nagasaki i wszystkim
      późniejszym ofiarom mordów i prześladowań proamerykańskich zarządców koloni USA.
      Polacy oczywiście odpowiedzialni są za powstanie światowego terroryzmu, który
      powstał tylko i wyłącznie, dlatego ze ci …. Polacy komunizm obalili i miliony
      świetnie wyszkolonych i wyposażonych przez USA bojowników walczących dotychczas
      z komuną zostało bez pracy a tak przecież być nie może!- Nie po to ich CIA
      szkoliła żeby im teraz kałachy rdzewiały! A i amerykańskie składy z amunicją
      wypada czasami przewietrzyć no i dobrze jest tez czasami trochę amerykańskiej
      technologii przy okazji wprowadzania demokracji wcisnąć jakimś naiwniakom –
      żeby amerykański przemysł dobrze się rozwijał, płacił podatki i tworzył budżet,
      którego nadwyżkę……………..
      • carrramba Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:17
        Z kim Ty Wiesmin dyskutujesz ?
        • wiesmin Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:26
          to miała byc ironia a nie dyskusja
          • carrramba Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:32
            wiesmin napisał:

> to miała byc ironia a nie dyskusja
            Wiesmin, wiem.
            z nimi, nie ma o czy dyskutowac.
            >
            • wiesmin Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:38
              Może jakiś debil pomyśli ze to prawda i gdzieś kiedyś mnie zacytuje?
              Będę sławny!
              • carrramba Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:45
                wiesmin napisał:

> Może jakiś debil pomyśli ze to prawda i gdzieś kiedyś mnie zacytuje?
                > Będę sławny!

Juz odcinasz kupony od sławy ?;))))))
                >
                • wiesmin Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:48
                  zastanawiam sie gdzie mi pomnik postawią.
                  • carrramba Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:50
                    wiesmin napisał:

> zastanawiam sie gdzie mi pomnik postawią.
                    Poza Śląskiem, moge pomóc :))))Wiesmin wyslę Cia maila, ale jurto ok ? chce cos
                    Ci wysać, dzis nie dam rady.
                    • wiesmin Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:53
                      a wysyłaj se co fcesz.
                      • carrramba Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:55
                        wiesmin napisał:

> a wysyłaj se co fcesz.
                        to sie pocałuj wiesz gdzie ! dziękuje sie mówi, zreszta to nie dla Ciebie,
                        tylko dla Twojej Córeczki, dupku:)
                        • wiesmin Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 13:58
                          Dlaczego jesteś niemiła?
                          Chcesz mnie sprowokować?
                          Nie dziękuje, kiedy nie wiem, za co mam dziękować!
                          Przyślij to pogadamy.
                          • carrramba Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 14:00
                            wiesmin napisał:

> Dlaczego jesteś niemiła?
                            > Chcesz mnie sprowokować?
                            > Nie dziękuje, kiedy nie wiem, za co mam dziękować!
                            > Przyślij to pogadamy.

Co to znaczy "niemiła" chyba "niemiły"
                            Prowokowac Ciebie? Oczywiście bardzo lubię i nie widzę w tym nic złego.
                            Jutro wyslę albo dzis wieczorem:))
                            >
                            • wiesmin Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 14:01
                              są tacy co zobaczyli......
                              • carrramba Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! 15.09.04, 14:17
                                wiesmin napisał:

> są tacy co zobaczyli......
                                Ja jestem "ten" i tyle.
    • Gość: Tadeusz Re: PUSZKE PANDORY OTWARLI POLACY!! IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 23.09.04, 00:35
      Wilkołaku nie pierdol i nie odwracaj kota ogonem.
      Tego tylko brakuje żebyście jeszcze wystawili nam rachunek za straty w ludziach
      i sprzęcie które ponieśliście wskutek naszego oporu przez całe sześć lat oraz
      dodatkowo ekstra fakturę za wystrzeloną amunicję podczas tłumienia Powstania
      Warszawskiego oraz usługi eutanazji i pochówku 6 milionów Polaków .
      Nie bądź bezczelny.
      Za to coście zrobili gówno wam się należy nawet gdybyście codziennie włazili
      nam do dupy a nie tylko wciągnęli nas do Unii.
      Francja też jest warta Niemiec - Oszust z bandytą sie pokumał .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka