Dodaj do ulubionych

mandat parking

18.01.17, 19:25
Kochani,doradzcie,może wiecie...Dziś miałam wizyte w poradni przy ulicy Lompy w Katowicach.Nie było gdzie zaparkować więc zaparkowałam na parkingu prywatnym przy komendzie Policji.Jest tam parkomat 5 zł za 1 godz.Wykupiłam bilet wsadziłam za szybe.Niestety wizyta u lekarza trwała 1,20 h.Gdy wróciłam do samochodu zastanowiła mnie duża kartka za wycieraczką i naliczona dodatkowa opłata 95 zł przez firme blackwater.Telefon do firmy jest nieaktywny.Cóz to za firma,żądanie takiej kwoty za 20 min postoju to nieporozumienie.Wiecie coś na ten temat.Osobą uszczypliwym dziękuje,tylko poważne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • radca76 Re: mandat parking 19.01.17, 21:34
      Witaj! Znam parking, stałem tam bo załatwiałem sprawy na policji. Parking nie jest tani, ale też nie ma gdzie indziej zaparkować - to teren prywatny wiec wjezdzajac akceptujemy regulamin z jego zapisami. jak przekroczylas czas i zgodnie z nim nalozyli Ci oplate to sprawa raczej ewidentna.... tak samo dziala europark, apcoa parking i kazda inna firma. takie zasady są wszedzie gdzie jest parkomat - platnosc z gory....
    • logujesieodpietnastuminut Re: mandat parking 05.06.19, 18:25
      Przekroczony czas o minutę i zakładają blokadę na koła i każą sobie płacić 75 zł. ! To jest hochsztaplerka ! Sprawę na policji zgłosiły już 2 osoby, ja będę następna jutro. Nie można się z firmą skontaktować, nie ma do nich nr. tel. a pod adresem, który podają znajduje się księgowość. Każdy kto nie zgadza się z takim postępowaniem, niech zgłosi sprawę na policję. Jeśli zajdzie taka potrzeba, to i telewizję zawiadomię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka