Dodaj do ulubionych

Władze Katowic omawiają z GKS-em warunki przeję...

IP: *.welnowiec.net 09.11.04, 23:21
wrescie cos drgnelo !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Heniek z n. Re: Władze Katowic omawiają z GKS-em warunki prze IP: *.proxy.aol.com 10.11.04, 00:25
    • Gość: krzys Re: Władze Katowic omawiają z GKS-em warunki prze IP: 81.219.117.* 10.11.04, 07:56
      NARESZCIE!!!!!Wykarzcie się dobrą WOLĄ i zróbcie coś w koncu dla zwykłych
      zjadaczy chleba
    • Gość: kce brawo stowarzyszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:22
      Panie Dziurowicz niech Pan bierze przykład ze stowarzyszenia
    • Gość: GieKSiarz NASZA TWIERDZA BUKOWA IP: *.welnowiec.net 10.11.04, 08:29
      w koncu cos sie ruszylo mam nadzieje ze wszystko sie skonczy Happy endem
      GieKSa nie spadnie, bedzie stadion !!! Bedzie i troche wiecej pieniedzy <lol>
      A w sobote na meczyk GieKSa - Legea hehe z nimi trzeba wygrac nie ma bata
      powodzenia i na bukowa niech przyjdzie prawdziwy kibic bo doping jest potrzebny
    • Gość: irishman Re: Władze Katowic omawiają z GKS-em warunki prze IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 10.11.04, 08:30
      NORMALNIE JESTEM W SZOKU!!! Już straciłem nadzieję, że w naszym mieście może
      być kiedykolwiek pod tym względem normalnie, tak jak w Europie... Nie sądziłem,
      ze to kiedykolwiek powiem ale... BRAWO PANIE PREZYDENCIE, BRAWO PANOWIE
      URZĘDNICY I DZIAŁACZE!!!
    • Gość: Kormelomnie po co stadion w 3 lidze IP: 217.8.174.* 10.11.04, 09:02
      szkoda pieniędzy podatników,przyjedzie rozwój lub inny klub ,zapatrzy się na
      Lubin,będzie 7-0 i znowu wstyd na całą Polske
      • Gość: kilo a dziura wróci do zimokow z sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:42
        jw
    • Gość: darek TO chyba CUD! Ale poczekajmy z radowniem sie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:17
      TYLKO GKS
    • Gość: gieksiarz Re: Władze Katowic omawiają z GKS-em warunki prze IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 10.11.04, 19:44
      Cieszę się że wreszcie stadion GKS-u KATOWICE stanie sie obiektem miejskim,będą
      korzystać z niego nie tylko piłkarze ale zarówno mieszkańcy Katowic,ten obiekt
      powinnien żyć nie co dwa tygodnie na czas meczów ale codziennie tak jest z
      obiektami sportowymi w Europie i ten model powinnien dawno w naszyk kraju
      funkcjonować.Może znów ten obiekt po remoncie i zbudowaniu południowej trybuny
      stanie się najpiękniejszym obiektem na Sląsku i w Polsce to jest moje marzenie
      bo jestem kibicem GKS-u 21 lat na dobre i na złe.
      • Gość: irishman Re: Władze Katowic omawiają z GKS-em warunki prze IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 10.11.04, 22:05
        To pewnie się kiedyś spotkalismy jeszcze na tych betonowych trybunach... Tez
        się cieszę, ale najpiekniejszy nasz stadion nigdy nie bedzie, bo nic nie
        przebije Śląskiego, ani na Śląsku, ani w Polsce...
        • Gość: debianin Re: Władze Katowic omawiają z GKS-em warunki prze IP: *.welnowiec.net 11.11.04, 01:16
          gieksiarz masz racje

chodzi o to zeby Katowice wrescie mialy porzadny stadion
          miasto coraz szybciej sie rozwija jest w czolowce polskich aglomeracji

az wstyd ze nie mamy porzadnego stadionu
          z ktorego korzystac mogliby mieszkancy GKS mlodziez pilkarze

Panie Uszok jak to pochytasz masz moj glos
          nigdy na Pana nie glosowałem
          tym ruchem mnie przekonasz /i pewnie wielu ludziw Kce/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka