arnold7 20.11.04, 09:26 Ktore z miast graniczacych z Katowicami wywoluje wedlug was najbardziej negatywne skojarzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 10:45 idedalej napisał: > Chorzow? Potrafisz to uzasadnic? Odpowiedz Link Zgłoś
idedalej Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 11:01 Ruch Chorzow<---nemesis Gieksy! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 11:06 Z tego co wiem, Ruch ma wielu sympatykow w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 20:45 arnold7 napisał: > Z tego co wiem, Ruch ma wielu sympatykow w Katowicach. > masz racje, jednakz`e Ruch zawsze miul na pien`ku z Gieksom i na uopak - zawsze siy okladali po meczach jak dlugo z`yja, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: Uciazliwe sasiedztwo IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.04, 11:09 Powiedz mi gdzie mieszkasz a powiem Ci ktore miasto jest najbardziej upierdliwe. Byc moze Katowice same dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 11:20 Gość portalu: sandwich napisał(a): > Powiedz mi gdzie mieszkasz a powiem Ci ktore miasto jest najbardziej upierdliwe > . > Byc moze Katowice same dla siebie. Tak czy tak bedzie to subiektywna opinia. Czy pan nie pochodzi z Sosnowca? Na lewo w Niemczech pan pracuje, czy jest tam jako listopadowy turysta? Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 17:37 Gdybys wiedzial jak to dziala to moze bys wiedzial, ze facet moze miec niemiecki paszport... Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 20:48 synziemi napisał: > Gdybys wiedzial jak to dziala to moze bys wiedzial, ze facet moze miec > niemiecki paszport... no wlas`nie?!, ci z Sosnowca i okolic dostaja z rego`ly szybciej niemiecki paszport jak ci z choc`by Kattovitc, pierona, jak uoni to robiom?, Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 21:15 synziemi napisał: > Gdybys wiedzial jak to dziala to moze bys wiedzial, ze facet moze miec > niemiecki paszport... Moze miec, sporo na lewe papiery wydali...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -?- Re: Uciazliwe sasiedztwo IP: *.proxy.aol.com 20.11.04, 21:58 Dlaczego temat ucieka od zalozenia watku? Kazde miasta pora sie z wlasnymi problemami ,sasiectwo owszem odgrywa wielka role.Katowice ma wielu sasiadow,ale musi byc w tym Slaskim okregu jako taka zgoda. Koordynacja niektorych makro inwestycji w okregu Slaskim. Wspolne cele o podniesienie rangi Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Uciazliwe sasiedztwo 20.11.04, 22:05 To,że ten prawy brzeg istnieje,w każdej i każdego uciążliwości sąsiedztwa,PRAWY BRZEG ZOSTANIE,PRAWYM BRZEDIEM. Odpowiedz Link Zgłoś