sloggi 11.06.02, 17:49 Tak prymitywnych tekstów i monotematyczności to ja dawno nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mak Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.ipt.aol.com 11.06.02, 19:03 zgadzam sie -te dyskusje to kompletne dno i kołtuństwo Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego 12.06.02, 11:24 Praktycznie 90 % tego forum to materiał na oślą ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego 12.06.02, 23:24 Fakt. Aż przykro czytać. Zaglądam tu czasami, bo sie w Katowicach urodziłam i wychowałam, a teraz jestem daleko i tęsknię. Ale jak to czytam to pytam się - za czym? za kim? Wstyd. Ślązacy (prawdziwi) tacy nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeg_ Ale Gazeta Wyborcza ma to w DUPIE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 15:46 Zgadzam się, że większość tych wypowiedzi powinna trafić na oślą ławkę, kiedyś już o tym pisałem. Jednakże komuś sie nie chce moderować tego forum.Szkoda. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: Ale Gazeta Wyborcza ma to w DUPIE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 06:42 i masz rację. Na forum innych miast jest podobnie - chodzi mi o admina. Miałem kiedyś czas i gościłem w innych miastach i wiecie, że tam ludzie potrafią rozmawiać? oczywiście są wątki spaprane polityką i głośnymi słowami protesu, ale.. no właśnie, każdy kij ma dwa końce. Z drugiej jednak strony pisałem kiedyś, że dużo ludzi pisze o odrębności Śląska. Może to i prawda, ale dlaczego robią to w tak chamski sposób? Przecież to nie jest sposób na podziw innych regionów, ale raczej na stworzenie sobie wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sipho Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 00:09 Cześć ja z zupełnie innej beczki. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie miała miejsce Pierwsza Konferencja Syjonistyczna w Katowicach Na koniec XIX w. Pilnię potrzebuję odpowiedzi. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retro Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.de.lhsgroup.com / 208.140.126.* 21.06.02, 08:59 sloggi napisał(a): > Tak prymitywnych tekstów i monotematyczności to ja dawno nie widziałem. Zenzury wom brakuje ? Polska dlugo czimala Slonzokof za pysk, demoktatyczny internet pokozuje, co ludzie naprowda myslom. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego 21.06.02, 17:56 Gość portalu: Retro napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Tak prymitywnych tekstów i monotematyczności to ja dawno nie widziałem. > > Zenzury wom brakuje ? > Polska dlugo czimala Slonzokof za pysk, demoktatyczny internet pokozuje, co > ludzie naprowda myslom. I dobrze, że piszą co myślą, tylko, czy muszą swoje opinie wyrażać w taki prostacki sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.06.02, 23:54 Sloggi ty nasz krzewicielu kultury, a czemu ty krytyke na Polsce zaraz zwiesz "nazistowskimi bluzgami"????????? Ton jest taki zeby wszyscy rozumieli promotorami byli twoi rodacy mesco, hugon, i inni, i jak stwierdzilem tylko rozumieja jak sie do nich w ich stylu odpowiada!!!!!! Chcesz kulturalnej dyskusji prosze cie bardzo, ciekaw jestem tylko jak sie ciebie troszeczke argumencikami do muru przycisnie jak dlugo bedziesz "taki" kulturalny?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.cpool12.quickclic.net 21.06.02, 23:58 to prawda,ale zauwaz z kad te posty,naszpikowane obraza innych,ponizajace innych,pelne nazistowskiego bulgotu,przychodza,wszystkie z za zachodniej granicy,czyli sa tutaj goscmi,ale do nich im daleko,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumerang Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.02, 00:29 Gość portalu: Karlik napisał(a): > to prawda,ale zauwaz z kad te posty,naszpikowane obraza innych,ponizajace > innych,pelne nazistowskiego bulgotu,przychodza,wszystkie z za zachodniej > granicy,czyli sa tutaj goscmi,ale do nich im daleko,pyrsk. Co za prostacki styl. Jak smiesz cepie zrownywac oparto o fakty krytyka polskigo nacjonalizmu z metodami nazistowskimi? Slepoku, nie piepsz wiyncyj! Som jeszes powodym atmosfery dyskusji, nad kierom proforma ubolywosz. Jak dlugo Poloki bydom dali obwiniac wszystkich o wszystko, a siebie samych robic za aniolki, tak dlugo niy dondzie do zodnych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.cpool12.quickclic.net 22.06.02, 00:32 Stuknij w stol a nozyczki sie same odezwia,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 23.06.02, 13:14 karlik, klupni se w czolo - mentalnosciom nie odbiegolsz od propagandy 1921! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 23.06.02, 14:08 Karlik, nieprawda jest tez mase postow zwanych przez ciebie " nazistowskim bulgotem" ktore pisane sa ze Slaska. Wiec karlik nie sciemniaj. Karliczku a powiedz ty mi od kiedy Polok bedzie mnie gospodarzem w moim Heimacie? Belkoczesz juz coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.cpool10.quickclic.net 23.06.02, 17:59 Wy terozki uwazejcie w tym swojim Heimacie,bo tera jak ta nowo ustawa o emigrantach zacznie obowionzywac,to Turek i Jugol mogom wom do nacupac,kej bydziecie sie z nich nasmiywac,terozki tyn Haimat jestlodnich tyz,tak ze jak pudziesz na piwo pod trinkhala,to uwazej co godosz,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 23.06.02, 22:02 Karlik co ty tak gymba szczempisz, mi jugol czy turas nie przezkadza!!!!!! Ale karlik nie zmieniaj tematu, jak to tam bylo z tymi bluzgami co? Wiesz juz co znyczy "mamunistwo" ty poltoni czy nie? Cienki jestes karlik cienki, myslalem ze jestes polton ale z ikra a ty to tylko taki szczekajacy pies przy budzie co mu zal ze inni wolni sa i wolno mysla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.cpool9.quickclic.net 24.06.02, 19:45 Gość portalu: ! napisał(a): > Karlik co ty tak gymba szczempisz, mi jugol czy turas nie przezkadza!!!!!! > Ale karlik nie zmieniaj tematu, jak to tam bylo z tymi bluzgami co? > Wiesz juz co znyczy "mamunistwo" ty poltoni czy nie? > Cienki jestes karlik cienki, myslalem ze jestes polton ale z ikra a ty to tylko > taki > szczekajacy pies przy budzie co mu zal ze inni wolni sa i wolno mysla !!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!! Zal mi Cie,tam jestes Polak i Niemiec ma Cie za druga kategorie a u nas w Polsce mowimy Ci volksdojcz,i tez jestes dla nas druga kategoria,a teraz jeszcze dali jugolom i turkom te same prawa,i niedlugo oni was wykopia,i przescigna a wy bedziecie dolowac na drabince hierarchi spolecznej,nieciekawe perspektywy o nie,ten twoj Haimat pomalu bedzie wam gardlem wychodzil,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 25.06.02, 01:05 Karlik ty caly czas to samo juz ci pisalem ze mnie dziwi ze stosujesz nazistowskie slownictwo "Volksdeutsch". Ty jako polton nie wstyd ci. Nie bede sie powtarzal kim ja jestem nawet w tej nazistowskich kategoriach to ty bys byl volksdeutsch jakbys lista podpisal. A ja bym byl dalej reichsdeutsch. Dobra ale jak widze to za trudne dla ciebie. Ciekaw kim ty jestes w oczach twoich rodakow nasz poltoniu moze taka "zgermanizowana malpa do roboty" czyz nie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __jan Re: Karlik IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.02, 22:08 Gość portalu: Karlik napisał(a): > Wy terozki uwazejcie w tym swojim Heimacie,bo tera jak ta nowo ustawa o > emigrantach zacznie obowionzywac,to Turek i Jugol mogom wom do nacupac,kej > bydziecie sie z nich nasmiywac,terozki tyn Haimat jestlodnich tyz,tak ze jak > pudziesz na piwo pod trinkhala,to uwazej co godosz,pyrsk. mnie ino jedno zastanawio skad ten gorol, co sie smi jeszcze i tu na forum Karlik zwac, ma recht godac co nam wolno a co ni, przeca on tera w hameryce zyje, to sie wos tu wszystkich pytom: kery slonzok emigruje do hameryki, chiba zoden - dyc tam jada tylko gorole...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Karlik IP: *.cpe.quickclic.net 26.06.02, 18:41 Gość portalu: __jan napisał(a): > Gość portalu: Karlik napisał(a): > > > Wy terozki uwazejcie w tym swojim Heimacie,bo tera jak ta nowo ustawa o > > emigrantach zacznie obowionzywac,to Turek i Jugol mogom wom do nacupac,kej > > > bydziecie sie z nich nasmiywac,terozki tyn Haimat jestlodnich tyz,tak ze j > ak > > pudziesz na piwo pod trinkhala,to uwazej co godosz,pyrsk. > > mnie ino jedno zastanawio skad ten gorol, co sie smi jeszcze i tu na forum Karl > ik > zwac, ma recht godac co nam wolno a co ni, przeca on tera w hameryce zyje, > to sie wos tu wszystkich pytom: kery slonzok emigruje do hameryki, > chiba zoden - dyc tam jada tylko gorole...... Z ciebie taki slonzok jak z kozi dupy rajzyntasza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: 213.186.78.* 23.06.02, 22:03 na Karlika, mesco i innych pajacow jes ino jedna metoda - ganz ignora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: 217.97.234.* 23.06.02, 22:21 Gość portalu: Arnold napisał(a): > na Karlika, mesco i innych pajacow jes ino jedna metoda - ganz ignora. masz świętą rację adolfie. nikt normalny nie powinien tu nic napisać ani słowa a wy umrzecie śmiercią naturalną! tylko,że każdego aż ręka świeżbi ,żeby wam hamom przywalić! nieprzyjemne to !wiem !! ale sami na to pracujecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś innego IP: 213.186.78.* 23.06.02, 22:33 GANZ IGNORA: Karlik, mesco, polak(217.97.234) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotreq Re: Czy poza nazistowskimi bluzgami jest tu coś in IP: 80.48.245.* 25.06.02, 02:59 Jesli poziom dyskusji i sposob wypowiedzi nie odpowiada to nie odpowiadaj na takie posty. Wtedy temacik idzie w dół listy a malo komu sie chce tam zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś