builder1 15.09.05, 23:33 Nazywam sie Bolek Kopytko chodz zwa mnie Builder (mrW) Bede startowal jako posel niezrzeszony. Lubie jesc lody i sliwki. Mam Szkole podstawowa i karte plywacka. Chce zostac prezydentem tego cyrku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder Re: Wybory: forum kandydatow 16.09.05, 01:25 jak sie nazywasz???=przedstawisz sie?!=pewnie nie bo to i owo, rozumie..., ty jestes` ten "builder1", i co jeszcze masz pod moim adresem?=poczekam i poczytam,;))), builder1 napisał: > Nazywam sie Bolek Kopytko chodz zwa mnie Builder (mrW) > Bede startowal jako posel niezrzeszony. > Lubie jesc lody i sliwki. > Mam Szkole podstawowa i karte plywacka. > Chce zostac prezydentem tego cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:NO,NO.., dowalilem ci willi2?, 16.09.05, 01:31 willi2 napisał: > dobrze mu dowalil :-) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wybory: forum kandydatow 16.09.05, 01:37 willi2 napisał: > ide drzec koldre > > dobranoc ide abo ida?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrw Builder!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:20 Ale ty jestes debil!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś