Dodaj do ulubionych

Barbrich kontra Giertych

17.05.03, 17:19
Chyba wczoraj Barbrich rano rozmawiał z Giertychem. Ten dziennikarz się po
prostu skomromitował. Giertych mówił, co chciał. Ciekaw jestem jak i w ogóle
czy, P. Barbrich przeygotowywał się jakoś do tej rozmowy. Nie wiem, co tacy
ludzie robią w radiu. Żenada...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Re: Barbrich kontra Giertych IP: *.trzebinia.net / 192.168.1.* 17.05.03, 17:46
      Barbrich widać,ze się starał,a to,że Giertych chłoptaś opłacany przez Rydzyka
      za wszelką cene chciał pokazać ciemne strony (???) Unii to inna sprawa.
      Osobiście nie wierze,że Giertych jest aż tak głupi (bo nie jest) by upierac
      się przy "jestem przeciw".Koles dostaje kaske od Rydzyka i dziękuje.Za to
      właśnie tak go nie czaje.

pozdrawiam
      • Gość: eroll Re: Barbrich kontra Giertych IP: *.chello.pl 17.05.03, 18:59
        zwykle o tej porze słucham olejnik w zetce ale wczoraj zrobiłem wyjątek bo
        wolałem posłuchać giertycha od nowego ministra skarbu. moim zdaniem wywiad nie
        był zly barbich nie był wrogo nastawiony tylko dlatego że roman jest
        eurosceptykiem.
        • adam1000 Re: Barbrich kontra Giertych 17.05.03, 22:42
          Ale mi nie o to chodzi. Chodzi mi o to, że na pseudoargumenty Giertycha,
          Barbrich nie miał żadnych sensownych ripost. Po prostu brak mu wiedzy.
          • Gość: Teresa Re: Barbrich kontra Giertych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 23:22
            adam1000 napisał:

> Ale mi nie o to chodzi. Chodzi mi o to, że na pseudoargumenty Giertycha,
            > Barbrich nie miał żadnych sensownych ripost. Po prostu brak mu wiedzy.

Barbich rzeczywiście nie wywołuje żadnych emocji.Nie jest ani dobry, ani zły ,
            czyli nijaki.Co do Gertycha, to szkoda się wypowiadać, ale jest cwańszy , jakie
            brzydkie słowo, niż nam się wydaje.
          • Gość: eroll Re: Barbrich kontra Giertych IP: *.chello.pl 18.05.03, 11:26
            adam1000 napisał:

> Ale mi nie o to chodzi. Chodzi mi o to, że na pseudoargumenty Giertycha,
            > Barbrich nie miał żadnych sensownych ripost. Po prostu brak mu wiedzy.
            i bardzo dobrze że nie dawał ripost bo byłby wtedy posądzony o stronniczość,
            barbich trochę rżnął głupa w tej rozmowie(zastanawiał się skoro ta unia taka
            zła to czemu znani ludzie ją popierają)i dobrze zrobił. a to czy dajmy na to
            nie będziemy płatnikiem netto po wejściu do unii nie wiedzą tego sami politycy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka