Gość: MAr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:27 Czy naprawdę te banały zasługują na publikację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirano Re: Opłatkowa zmora 03.01.06, 10:11 Polska od zaplecza, falsz pomieszany z oplatkiem. Brawo panie ziomek. Uodymie mo Pan 5+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon z Żywca Re: Opłatkowa zmora IP: *.spidernet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:33 Bo tak to już jest na tym świecie Panie Michale, że im większe szuje tym bardziej lubią grać uczciwych poczciwców co to człowieka do serca przytula w blasku fleszy jeno i aplauzie klakierów. Po to by za kotarą dać po mordzie. Ot tak dla profilaktyki aby naród wiedział, że Pan dba o niego. Tradycja rodem z czasów "buzu rąsi dupci" w wykonaniu towarzyszy z moskiewskiego nadania (niektórzy to i nawet ledwo co po polsku mówili o polskim myśleniu nie wspominając) ma się dobrze. A opłatek? No opłatek to jedynie jeszcze jedna forma dekoracji. Tak jak te dziwolągi udające św. Mikołaja. Przy wigilijnym stole łamałem się opłatkiem i życzenia składałem szczerze. Nie wiem czy przełamał bym się z ludzmi o których wiem, że łajdaki. Chyba nie. Kodeks Honorowy Boziewicza nie pozwala. Panu przesyłam najlepsze życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 Re: Opłatkowa zmora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:22 Coraz bardziej lubię Smolorza Odpowiedz Link Zgłoś