arnold7 22.12.02, 14:01 i ten tutaj: republika.pl/silesia2/hh.html przedstawiciele ruchow niklotycznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIKLOT Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 14:32 arnold7 napisał: > i ten tutaj: > > <a href="http://republika.pl/silesia2/hh.html"target="_blank">republika.pl/sile > sia2/hh.html</a> > przedstawiciele ruchow niklotycznych arnoldzie ,ale pan haider to powinien byc twoj guru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 14:36 no panie niklot, a coz takiego propagowal haider? moze nas oswiecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKLOT Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 14:51 Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a): > no panie niklot, a coz takiego propagowal haider? moze nas oswiecisz? ja juz Ci pisalem cos na ten temat wiec wyluzuj, a jezeli nie wiesz jaki ma program haider to wejdz na strone FPO popisujesz sie znajomoscia niemieckiego wiec moze pojedz do karyntii i przekonaj sie ,ajk tam wygladaja rzady tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 14:57 Gość portalu: NIKLOT napisał(a): > Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a): > > > no panie niklot, a coz takiego propagowal haider? moze nas oswiecisz? > ja juz Ci pisalem cos na ten temat wiec wyluzuj, a jezeli nie wiesz jaki ma > program haider to wejdz na strone FPO popisujesz sie znajomoscia niemieckiego > wiec moze pojedz do karyntii i przekonaj sie ,ajk tam wygladaja rzady tego pana > . Gegenfragen über Gegenfragen.... vielleicht könntest Du mal uns Deine Meinung nähebringen? alle sind bereits sehr gespannt...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.12.02, 15:01 -scyzorku, oswic mnie co her haider soba reprezetuje, bo ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 15:14 Haider za swoje wypowiedzi o polakoch nie jest lubiany w Polsce ,ale xx pewnie patrzy na to inaczej zreszta o nwszystko wie neich nam opowie o haiderze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.12.02, 15:30 -scyzor poszol nyny = lodlozyc sadlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 15:30 a co powiedzial? jezeli sie krytykuje, to jest sie automatycznie wrogiem? bardzo ciekawe podejscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKLOT Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 15:08 i co jeszcze mzoe bys to przetlumaczyl na jakis ludzki jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 15:33 Gość portalu: NIKLOT napisał(a): > i co jeszcze mzoe bys to przetlumaczyl na jakis ludzki jezyk a co oznacza "ludzki jezyk"? a tak a propos:_ zasciankowosc wynika przede wszystkim z niemoznosci wygladniecia poza przyslowiowy "brzeg talerza", czyli zamkniecia w sobie, braku wyksztalcenia, braku znajomosci jezykow obcych i braku kontaktow do innych ludzi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś