tomekjeden 18.04.06, 23:51 Hańba PiS-u pozostanie z tą partią, szyderczo śmiejąc się i z prawa i ze sprawiedliwości. A szczegóły pogrzebane w gó..e pośmiewiska z Polski już nie są takie istotne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogata Re: Samoobrona ma apetyt na stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:26 coraz bardziej sie przekonuje do wyjazdu z kraju po ukonczeniu studiow, Samoobrona na Śląsku? przeciez to paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaksa Re: Samoobrona ma apetyt na stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:33 I ja głosowałem na PIS.Wstyd i chańba dla takich jak ja.Tym razem to napewno zaglosuję na partie lewicowe.Po wywaleniu beonu PZPR-owskiego są bardziej wiarygodni niż wszystkie partyjki prawicowe.Tym ludziom to już walka o stolki i koryta rozum odjeła ale niestety to jest Polska prawica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stenn z usenetu IP: 213.227.87.* 19.04.06, 09:40 - Słyszalem, ze chcesz wyjechać z Polski na stałe ? - Tak, z dwóch powodów, pierwszy jest taki, ze w wyborach wygrywa prawica - Ej, no nie martw sie. Teraz prawica porządzi, ale za cztery lata znów do władzy dojdzie lewica. - I to jest właśnie ten drugi powód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: Samoobrona ma apetyt na stanowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:51 Rajmund, nie rób obciachu, już lepiej się chowaj w ławach poselskich Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Rajmund Moric? To na kilometr śmierdzi macą! 19.04.06, 10:55 Judajczykowie zachodzą PiS od tyłu ;) Odpowiedz Link Zgłoś