Gość: uta IP: *.arcor-ip.net 26.12.02, 12:20 Jak volksdojczyki wala kilofkami w bieda szybach.To sa ci niedoszli Niymcy albo kto.Polacy nigdy by sie tym nie trudnili.Poza tym to kradziez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaixo Re: to mi sie podoba 26.12.02, 12:22 A mie sie podobo taki rym: lepszo na forum gupio uta nizli w kanikloku zdechlo puta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 12:40 Gość portalu: uta napisał(a): > Jak volksdojczyki wala kilofkami w bieda szybach.To sa ci niedoszli Niymcy > albo kto.Polacy nigdy by sie tym nie trudnili.Poza tym to kradziez. -co ta(y) za durnoty zas wypisuje(sz)???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: to mi sie podoba IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 26.12.02, 20:48 Hallo Uta ! Wreszcie cos budujacego ! i do tego odpowiadajacego prawdzie ! Masz rasje: Polacy nie lubia brac sie za robote. I to nietylko w biedaszybach. Wkoncu to my Slazacy utrzymywalismy was polskich nierobow przez ponad 40 lat przy zyciu. Zebyscie mogli pasc swoje brzuchy i odchudzac, juz i tak male - mozgi ( wiesz co to takiego?). A co do kradziezy ? W koncu rozkradlisdcie ta wasza polske juz dawno. A do tego niemieckie kredyty, ktore teraz musimy my Volksdeutschyki splacac. Ale mastepne kredyty czekajo ! Unia Europejska wita golodupcow zza Odry! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 26.12.02, 20:55 golodupcow i mowionc delikatnie = zlodzieji To jest jak rak pozerajacy zdrowe cialo = ktory odzyl w pewnym roku i rozpszestrzenia sie do dzisiaj,na coraz to wienkszej pszestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 22:01 willi2 napisał: > > golodupcow i mowionc delikatnie = zlodzieji -oszust i zlodziej = zero totalne -a kim ty jestes??? > To jest jak rak pozerajacy zdrowe cialo = ktory odzyl w pewnym roku i > rozpszestrzenia sie do dzisiaj,na coraz to wienkszej pszestrzeni. -to jest jak rak pozerajacy zdrowe cialo = baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 26.12.02, 22:03 A Tobie co tam zas niepasuje = oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 22:16 willi2 napisał: > A Tobie co tam zas niepasuje = oto jest pytanie -pytam kim jestes??? -a moze tobie cos nie pasuje???! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 26.12.02, 22:18 Jak zwykle niewiem o co ci chodzi = mow zwiezle a nie pol slowkami Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 26.12.02, 22:15 Sam jestes oszust i zero totalne = i w dodatku gorol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 22:18 willi2 napisał: > Sam jestes oszust i zero totalne = i w dodatku gorol -????????????? -jak tam grypa oszusciku??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 22:23 wykrywaczgoroli napisał: > Udowodnij ten zarzut -zmien baterie i eprom, albo obniz zasilanie bo zas szwankuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 22:28 discordia1 napisała: > No smialo czekamy -na kogo - skarbenku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 22:37 aktywista napisał: > Na twoje zarzuty wobec Willego -a kto to jest!!!!! - Willi?????!!!!! -nie wiem o czym mo`wisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 23:12 nieznanysprawca napisał: > To siedż cicho gorolu -so si nu z tund -ty pirwsy pieronski podcipie! -to myslolyh zys zy szwabi przyszol! -myslol zy je mondzyjsy - hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 26.12.02, 23:22 Dalej nie udowodniles ze jestem oszusztem = oszuscie Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 26.12.02, 23:32 Co tak dlugo myslisz ??? Najlepej to ci wychodza na tym forum podlizy do silniejszych jednostek = slaby charakter,nie NASZA krew. Zawsze da sie to wyczuc = hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 23:38 willi2 napisał: > > Co tak dlugo myslisz ??? Najlepej to ci wychodza na tym forum podlizy do > silniejszych jednostek = slaby charakter,nie NASZA krew. > Zawsze da sie to wyczuc = hehe -nie twoja krew!!!- napewno!!!, tys je za gupi i za malo swany - liseczku! -ty jestes swabem-ujadaczem,(prosze nie mylic z Niemcami!) -a jo je normolny prosty forumowicz -idz i ciepnij kilko meili do kolygow i si pochwol joki to z cibie wyrwi dupcyw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: to mi sie podoba IP: 213.186.78.* 26.12.02, 23:41 mrW, abo zes jes z nami, abo ze Hugonym i Mesco. Mosz wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold do mrW IP: 213.186.78.* 26.12.02, 23:47 A teraz zaglosuj i powiedz nam jak zaglosowales. Taki maly test mrW. www.prv.pl/s/show_new.php?id=44978http://www.prv.pl/s/show_new.php?id=45688 www.prv.pl/s/show_new.php?id=45690http://www.prv.pl/s/show_new.php?id=44899 www.prv.pl/s/show_new.php?id=45022http://www.prv.pl/s/show_new.php?id=44893 Wydaje mi sie, ze trzeba sie jakos okreslic, albo nie zabierac glosu na dany temat. Pyrsk - Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: do mrW - poprawione IP: 213.186.78.* 26.12.02, 23:50 Mialo byc tak www.prv.pl/s/show_new.php?id=44978 www.prv.pl/s/show_new.php?id=45688 www.prv.pl/s/show_new.php?id=45690 www.prv.pl/s/show_new.php?id=44899 www.prv.pl/s/show_new.php?id=45022 www.prv.pl/s/show_new.php?id=44893 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: do Arnolda IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 00:10 Gość portalu: Arnold napisał(a): > A teraz zaglosuj i powiedz nam jak zaglosowales. Taki maly test mrW. > > <a href="www.prv.pl/s/show_new.php? id=44978www.prv.pl/s/show_new. > php?id=45688"target="_blank">www.prv.pl/s/show_new.php? id=44978www.prv.p > l/s/show_new.php?id=45688</a> > <a href="www.prv.pl/s/show_new.php? id=45690www.prv.pl/s/show_new. > php?id=44899"target="_blank">www.prv.pl/s/show_new.php? id=45690www.prv.p > l/s/show_new.php?id=44899</a> > <a href="www.prv.pl/s/show_new.php? id=45022www.prv.pl/s/show_new. > php?id=44893"target="_blank">www.prv.pl/s/show_new.php? id=45022www.prv.p > l/s/show_new.php?id=44893</a> > > Wydaje mi sie, ze trzeba sie jakos okreslic, albo nie zabierac glosu na dany > temat. Pyrsk - Arnold > > -Arnold jestesmy na tyle dorosli, ze nie potrzebo`jemy sie bawic jak dzieci w jakies sadarze! -czyzbys potwierdszal rego`le - komunistyczna?, no nie tylko nie rob tego! -znasz moje stanowisko! - Slask i koniec! -Autonomia jest najwazniejsza!, ale nie w tych postulatach od RAS`, bo sa nie pelne i nie przemyslane -jestem z ludzmi, ktorzy chca dobrze dla Ziemi Slaskiej! - na razie mniej wiecej wiem kim sa i co reprezetuja - nie lubie jak mnie ktos oszukuje! -sprawa twojego dalszego sadarzu jest mi obojetna bo nie sadze by cokolwiek zmienila oprocz twojej satysfakcji, nie twierdze jednak, ze jest glupia czy niemadra lecz moze nie poukladana - -oszustwo ma krotkie nogi! -lubie tepic oszustow! -polecam sie na przyszlosc! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Hej mrW 27.12.02, 00:12 Gość portalu: mrW napisał(a): No to kurwa jego mac udowodnij mi te oszustwo = bo mnie zaczynasz wkurwiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 00:26 willi2 napisał: > Gość portalu: mrW napisał(a): > > No to kurwa jego mac udowodnij mi te oszustwo = bo mnie zaczynasz wkurwiac -bardzo przepraszam!!!!!!? -to przeciez ty pierwszy mnie wyzwales! - i do teraz nie wiem o co!? -no qrwa o co?!!!!!!!!!!!! -od jakis hakerow mnie wyzywasz?! -pierdolnij sie w ta ogolona pale! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: 27.12.02, 00:29 Gość portalu: mrW napisał(a): > -bardzo przepraszam!!!!!!? > -to przeciez ty pierwszy mnie wyzwales! - i do teraz nie wiem o co!? to po co mnie wyzywasz od oszustow ??? oszukalem cie na czyms ??= pytam sie i odpowiedz jak facet a nie jak cipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 00:57 willi2 napisał: > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > -bardzo przepraszam!!!!!!? > > -to przeciez ty pierwszy mnie wyzwales! - i do teraz nie wiem o co!? > > to po co mnie wyzywasz od oszustow ??? > oszukalem cie na czyms ??= pytam sie i odpowiedz jak facet a nie jak cipka -oszukales mnie nie raz, i pomieszales nie raz, i na pewno wiesz o czym owa mowa! -jak chcesz to moge udowodnic i przedstawic nasza korespondecje, ale co o tym pomysla forumowicze? -0 chcesz doprowadzic do skandalu?! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: 27.12.02, 01:11 Jestes falszywym polaczkiem,pewnie sfabrykujesz materialy aby mnie skompromitowac = na forum publicznym. Takie metody to dzialania ubeckie = szpiegu. Celowo to wywolales = "na podpuche" teraz wszystko kojarze mesco ci kazal = ????? A ja ci chcialem zaufac = ???? Moj Opa zawsze godou niy ufej nigdy Polokom = bo cie zdradzom I miol recht Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: do Arnolda 27.12.02, 00:19 Pewnie, jako kolega Hugona musisz krytykowac program RAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: do Arnolda IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 00:34 arnold7 napisał: > Pewnie, jako kolega Hugona musisz krytykowac program RAS. -ty tez chyba nie masz dobrze poukladane? -jaki kolega Hugona?..., qwa jaki??????? -raz napisalem na forum co mi sie nie podoba w programie RAS` i Willym (z Gliwic) sie odezwal i w pewnym sensie przyznal racje, ale rozmowa byla krotka -to wszystko! -Arnold wie cos na ten temat - chyba, ze juz wiesz -unormojcie te holerne nicki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 23:32 willi2 napisał: > Dalej nie udowodniles ze jestem oszusztem = oszuscie -nie potrzebuje nic udowadniac! -nie nie ma co! -natomiast ty o maly wlos mnie nie przekonales! -jednak doswiadczenie pozwolilo mi temu sie przyjzec z bliska i co zobaczylem? -zobaczylem, ze osoby twojego pokroju by tu zaistniec na forum posiadaja przynajmniej ( od pieciu do dziesieciu nikow) a wszystkie zarejestrowane w GW -nie jestes solidny i to cie zdemaskowalo! -jestes cienias! -przykro mi -a teraz juz idz Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 26.12.02, 23:39 Udowodnij to jak do tego doszles no ????? Mam osle 5 nickow ale one wspoldzialaja ze mna = rozumisz ?? Discordia Wykrywacz Aktywista Nieznany Jednak o technice dzialania ci nie powiem bo twoja polska lep i tak tego nie zrozumi. Twoje oskarzenia sa bez pokrycia = lizusie Ja jestem sam i moge miec pszeciwko sobie wszystkich = bo ja kocham walke. Sam idz = pucowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: to mi sie podoba IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 23:54 SIEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: to mi sie podoba IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 23:55 JEST TU KTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 00:00 Meska rozmowa tu jest = niepszerywaj i nie wklejaj tych kudlatych brudasow = niechszczonych barbarzyncow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: to mi sie podoba IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 00:03 Ja mam włosy prawie do pasa jak typowy wojownik teraz robie sobie kolczuge!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: to mi sie podoba IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 00:06 Wydalo sie Willi jestes skin ,a ja to kochajacy pokoj hippis!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 00:09 No i co tesz tego nieukrywam wcale = jestem Slonskim NS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stahlhelm Re: to mi sie podoba IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.12.02, 00:10 Gość portalu: Niklot napisał(a): > Wydalo sie Willi jestes skin ,a ja to kochajacy pokoj hippis!!!!!!!!!!!! Niklot to matol ze Sosnowca on kocha swoja polske i pluje na Slonzokow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: to mi sie podoba IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 00:10 www.behemoth.metalkings.com/Visuals/Misc/new/img/8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 00:19 Gość portalu: Niklot napisał(a): > <a href="www.behemoth.metalkings.com/Visuals/Misc/new/img/8.jpg"target=" > _blank">www.behemoth.metalkings.com/Visuals/Misc/new/img/8.jpg</a> -Niklot?, na tyj fotcy to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 00:38 willi2 napisał: > Udowodnij to jak do tego doszles no ????? > Mam osle 5 nickow ale one wspoldzialaja ze mna = rozumisz ?? > Discordia > Wykrywacz > Aktywista > Nieznany > Jednak o technice dzialania ci nie powiem bo twoja polska lep i tak tego nie > zrozumi. > Twoje oskarzenia sa bez pokrycia = lizusie > Ja jestem sam i moge miec pszeciwko sobie wszystkich = bo ja kocham walke. > Sam idz = pucowac - -jestem za mondry by ci lizac dupe - teraz na ciebie kolej!,fajtlapo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 00:43 Musisz zadeklarowac teraz ze wyzekasz sie wszystkich twoich polskich pszyjaciol na tym forum (mesco hugon) i pszylonczysz sie do NAS Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 00:46 Jest jeszcze w tobie jakis procent Slonskiej krwi = ktora ulegla spolonizowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 00:51 willi2 napisał: > Musisz zadeklarowac teraz ze wyzekasz sie wszystkich twoich polskich pszyjaciol > > na tym forum (mesco hugon) i pszylonczysz sie do NAS -haaahaaa!!! -ani Hugon, ani Mesco nie jest moim przyjacielem!? -mesco jaki jest taki jest i mamy co robic! -Hugon z braku czasu pisze co mysli, czasem ma racje a czasem przesadza i to bardzo!!!!! -to wszystko!!! -Slonzak jest zawsze neutralny - chyba ze skona! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: to mi sie podoba 27.12.02, 00:54 Mrw , to syn zdrajcow slaskich , czuje to !!! a ja sie nigdy nie mylilem, Willi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 00:59 ballest napisał: > Mrw , to syn zdrajcow slaskich , czuje to !!! a ja sie nigdy nie mylilem, > Willi !!! Ballest jak myslisz taki element zdradziecki ma szanse sie zrehabilitowac i powrocic na lono prawosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:00 ballest napisał: > Mrw , to syn zdrajcow slaskich , czuje to !!! a ja sie nigdy nie mylilem, > Willi !!! -gratulacje macie wodza co si zwi ballest!!!, jo si nigdy ni mylil!!!! -ino ni lokradaj tych bidnych ludzi, OK! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 01:04 Gość portalu: mrW napisał(a): To dla mnie najwiekszy zaszczyt postowac z Ballestem . A ty mrW synu zdrajcow tej ziemi = niewypowiadaj sie jesli nie rozumisz pewnych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:15 willi2 napisał: > Gość portalu: mrW napisał(a): > > To dla mnie najwiekszy zaszczyt postowac z Ballestem . > A ty mrW synu zdrajcow tej ziemi = niewypowiadaj sie jesli nie rozumisz pewnych > > spraw. -haaaaaaa! -patrzcie debil!!!!!!! -idz i ucaluj mu nogi - tylko obys sie nie posikal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba-ballest IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:12 ballest napisał: > Mrw , to syn zdrajcow slaskich , czuje to !!! a ja sie nigdy nie mylilem, > Willi !!! -juz widza joki ty prawdomowny jestes i tok wszystko ci w zyciu si udawalo?! -tys je mozy urodzony w czypku o jokigos nimieckiego zyda z Siewierza, co? -a tyraz godosz i sadzisz tok jok w komunie robili ty wyzyj postawini, chwolisz si soja rodzinnom historiom i tok lykko ci to idzie? - dziwia si bo nie ktore ni moga lo tym godac do dzisioj! -a moza tys je syn wybrany!, i w huja wszystkich robisz, ja? -przekonomy si - zowszy godom i zowszy mom racja "cicha rzyka brzegi rwie" Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 00:55 Nastal czas wyboru mrW = neutralnosc i umiarkowanie to nie dzis idonca droga. Jedynie dobre zorganizowanie,swiadomosc celu = jest sprawom priorytetowom. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: to mi sie podoba 27.12.02, 01:04 Mrw prziznej sie , twoj uojciec albo opa bou u Andersa ???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:18 ballest napisał: > Mrw prziznej sie , twoj uojciec albo opa bou u Andersa ???! -ni!!!! -opa bol w nimieckim, aly juz zyh godol ta historia Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! 27.12.02, 01:20 Te bajki ze go wcielili pszymusowo Ja = ??? Jak to szlo poedz bo tego niy slyszou Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! 27.12.02, 01:21 I to je ciekawe ze niycirpisz Volksdeutsch'y = a jak poszou to musiol sie wpisac niy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:35 willi2 napisał: > I to je ciekawe ze niycirpisz Volksdeutsch'y = a jak poszou to musiol sie > wpisac niy ??? -nu mosz ryht! - cwirc muzcku! -pogodyj lo volksd. zy tymi storszymi!, loni ci doklodnie to lopisom -ni kozdy kiery podpisol volks-lista bol po stroni nimieckij - wim zy twoj idol ballest ci to dokladni wytlmoczy - lon wi lypiej! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! 27.12.02, 01:37 A jakom grupam mieli = ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:43 -Willi2, chcys zy mna godac to zadej konkrytne pytani? - OK! -a ni ciep po lomacku na loslyp! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! 27.12.02, 01:46 Pytom sie normalnie kiero grupa miele na Volksliscie = ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:50 willi2 napisał: > Pytom sie normalnie kiero grupa miele na Volksliscie = ??? -jo tygo ni wim Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! 27.12.02, 02:12 Niewiesz jaki miol wpis a wiesz z kim tszymac = ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 02:35 willi2 napisał: > > Niewiesz jaki miol wpis a wiesz z kim tszymac = ?? -o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! 27.12.02, 01:22 Ale zdradziou Niymcow i poszou do Andersa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba-z rynka na syrcu! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 01:39 ballest napisał: > Ale zdradziou Niymcow i poszou do Andersa ??? -ni!!!!!! -ani ni polygl!!!!! -powazni!!!!!! -ballest przeca ci godolyh lo tem, tos juz zapomniol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: to mi sie podoba IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 27.12.02, 03:12 ballest napisał: > Mrw prziznej sie , twoj uojciec albo opa bou u Andersa ???! -ballest!!! -pokaz swoje prawdziwe oblicze, pokaz, ze jestes wart dyskusji!!! -i pisz z pod swojego orginnalnego servera - wtedy ci uwierze!!!!!! -gdzie sie podzial twoj slaski honor!!!!!!!! -a teraz mam cie w zyci!!!!!!!!!!! - -udowodnij kim jestes!!!, a nie kryj sie za maska GW!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr965 Re: to mi sie podoba 27.12.02, 08:40 Willi2- jo mysla ze mieli 1-szo lub 2-go grupa(osoby zasłużone w walce oniemieckość lub przyznające sie do niej ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt uta ma mózg jak puta. IP: *.pik / 213.216.86.* 27.12.02, 17:30 taka prymitywna kura tu podnosi głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik ein,zwei, do szeregu wroc!ein volk,ein furher.... IP: *.cpe.quickclic.net 28.12.02, 00:01 Czytam i oczom nie wierze,co tu sie wypisuje,mieszanka nacjonalistyczna polaczona z szowinizmem i przyprawiona fanatyzmem niemieckim w najlepszym wydaniu,k...a,wam by tu trzeba przywalic gornicza barbora w te zakute paly,takie dzialania i poglady,stawianie innych pod murem,zmuszanie do wyboru w mysl zasady kto nie znami to przeciw nam,juz raz przyczynilo sie do rozpadu i podzialu,i teraz tez taka polityka osiagniecie efekt odwrotny,tak jak wtedy patrzyliscie slepo na niemcow,ufajac im bezgranicznie,zmuszajac innych do tego samego,tak dzisiaj probujecie robic to samo,historia niczego was nie nauczyla,a to znaczy ze jestescie ciemne boty,polityczne soronie i tyla,a swoja droga byloby b.ciekawe poczytac cokolwiek wiecej na temat ktory poruszyl MrW,o niektorych co to maja niejedna twarz,a probuja uchodzic za Slazakow bedac Deutches,i sluza temu panu. Odpowiedz Link Zgłoś