willi2 02.01.03, 00:30 W jednym urzyndzie: - Jak pan sie nazywo ? - Sraczka - Ooo.. to dojsc´ rzodke nazwisko!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: 02.01.03, 00:45 Egoon psziszou rous naroombany jak "Pieroon" do aptyki. A tyn Egoon to zawsze suepou szes´c´ dni a sioodmy sie lyczoou, i wszyske to wiedzieli (i tak w koolko Macieja). Tysz jak wlos do tyj aptyki to zaroz aptykorka sie go pyto: - Na kaca , panie Egoonie ? - Niy! Na poomp!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: 02.01.03, 00:48 Naroombany Francek siedzi w knajpie, czyto karta i godo do kelnerki: - Dejcie mi tego inwalidy. - Jakego inwalidy! - Noo, sam stoi pszeca - Tatar z jednym jajkym. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: 02.01.03, 00:50 Wraco goornik ze szychty do doom. Rozbiyro sie, a zona zdziwioono paczy mu miyndzy nogi. - Francek, a czymu ty mosz takigo czornego ciulika? Goornik zajrzou miyndzy nogi i pado. - O pieroona, taki s´cisk byu pod brauzoom i pewnie niy swojego zech umyu. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: 02.01.03, 00:52 Ecik opowiado gorolowi jak to przy ognisku jak wurszt pszipiykol/, to zabiou 27 c'mo'w. Ciem - poprawio go gorol. Laciem - pado Ecik. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: 02.01.03, 00:54 Pszichodzi Frida do Elzy i pado wieycie cojs´ dziwnego mie spotkauo. Siedza se dooma i sztrikuja orous suysza klup klup to padoom proszym rajn. Psziszou Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? To mu padoom mooj chop mo mitagszychta. Dou mi tako dupno szokolada wyoonaczyu i poszou. Na drygi dziyn´ juzajs´ siedza dooma i sztrikuja orous suyszem klup klup juzajs´ psziszou Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? Francek dyc´ ci padauach co mooj chop mo mitag szychta. Francek dou mi tako dupno bombooniyra juzajs´ wyoonaczyu i poszou. I wiysz Elza co jo do ty pory niy wiym co uon od mojego chopa chciou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QCZ Re: Wice IP: *.proxy.aol.com 02.01.03, 00:54 Rano dyrektor zwołue swoich pracowników do biura i się pyto: - Kto wczoraj pił i mo kaca? Nikt się jakos nie przyznowo, ale w koncu zgłoszo się Francek i powiado: - Jo wczoraj na urodzinach u kumpla pierońsko zapił i mom dzisiok kaca. Na to dyrektor pado: - Wszyscy do roboty , a my Francek idymy na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Elwry pieroony i inksze ochantole! 02.01.03, 01:00 Hugo Paplaty miou kiejsik piykny zogroodek ... Ale keryjs´ nocy jakes´ chachary mu go okropicznie rozwalyli: flance podeptali, stroomki pouoomali, a lauba zbulyli!!! Toosz Hugo Paplaty zaroski zaszou do takego szynku, kaj najgorsze buksy i inksze loompy sie zuaziyli... Siednoou sie pszi piwie i pado: - Suchejcie chopy, doom piync´ milijoonoow nagrody, kej mi kery wskoze tych yjkloow, co mi tak mooj piykny zogrodek rozuonaczyli!!! Na to wstowo nojwiynkszy gruchlik w okolicy i pado: - Hugo, mogesz mi dac´ ino milijoon, to jo sie psziznoom!!! Odpowiedz Link Zgłoś