02.01.03, 00:30

W jednym urzyndzie:
- Jak pan sie nazywo ?
- Sraczka
- Ooo.. to dojsc´ rzodke nazwisko!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • willi2 Re: 02.01.03, 00:45
      Egoon psziszou rous naroombany jak "Pieroon" do aptyki. A tyn Egoon to zawsze
      suepou szes´c´ dni a sioodmy sie lyczoou, i wszyske to wiedzieli (i tak w
      koolko Macieja).
      Tysz jak wlos do tyj aptyki to zaroz aptykorka sie go pyto:
      - Na kaca , panie Egoonie ?
      - Niy! Na poomp!!!

• willi2 Re: 02.01.03, 00:48

Naroombany Francek siedzi w knajpie, czyto karta i godo do kelnerki:
        - Dejcie mi tego inwalidy.
        - Jakego inwalidy!
        - Noo, sam stoi pszeca - Tatar z jednym jajkym.

• willi2 Re: 02.01.03, 00:50

Wraco goornik ze szychty do doom. Rozbiyro sie, a zona zdziwioono paczy mu
          miyndzy nogi.
          - Francek, a czymu ty mosz takigo czornego ciulika? Goornik zajrzou miyndzy
          nogi i pado.
          - O pieroona, taki s´cisk byu pod brauzoom i pewnie niy swojego zech umyu.
          • willi2 Re: 02.01.03, 00:52

Ecik opowiado gorolowi jak to przy ognisku jak wurszt pszipiykol/, to zabiou 27
            c'mo'w.
            Ciem - poprawio go gorol.
            Laciem - pado Ecik.

• willi2 Re: 02.01.03, 00:54
              Pszichodzi Frida do Elzy i pado wieycie cojs´ dziwnego mie spotkauo. Siedza se
              dooma i sztrikuja orous suysza klup klup to padoom proszym rajn. Psziszou
              Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? To mu padoom mooj chop mo
              mitagszychta. Dou mi tako dupno szokolada wyoonaczyu i poszou. Na drygi dziyn´
              juzajs´ siedza dooma i sztrikuja orous suyszem klup klup juzajs´ psziszou
              Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? Francek dyc´ ci padauach co mooj chop
              mo mitag szychta. Francek dou mi tako dupno bombooniyra juzajs´ wyoonaczyu i
              poszou. I wiysz Elza co jo do ty pory niy wiym co uon od mojego chopa chciou.

• Gość: QCZ Re: Wice IP: *.proxy.aol.com 02.01.03, 00:54
            Rano dyrektor zwołue swoich pracowników do biura i się pyto: - Kto wczoraj pił
            i mo kaca? Nikt się jakos nie przyznowo, ale w koncu zgłoszo się Francek i
            powiado: - Jo wczoraj na urodzinach u kumpla pierońsko zapił i mom dzisiok
            kaca. Na to dyrektor pado: - Wszyscy do roboty , a my Francek idymy na piwo.
            • willi2 Elwry pieroony i inksze ochantole! 02.01.03, 01:00

Hugo Paplaty miou kiejsik piykny zogroodek ...
              Ale keryjs´ nocy jakes´ chachary mu go okropicznie rozwalyli: flance podeptali,
              stroomki pouoomali,
              a lauba zbulyli!!! Toosz Hugo Paplaty zaroski zaszou do takego szynku, kaj
              najgorsze buksy i inksze loompy sie zuaziyli...
              Siednoou sie pszi piwie i pado:
              - Suchejcie chopy, doom piync´ milijoonoow nagrody, kej mi kery wskoze tych
              yjkloow, co mi tak mooj piykny zogrodek rozuonaczyli!!!
              Na to wstowo nojwiynkszy gruchlik w okolicy i pado:
              - Hugo, mogesz mi dac´ ino milijoon, to jo sie psziznoom!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka