Gość: Andy IP: 217.153.82.* 12.06.06, 23:29 Panie Premierze Dorn! Brać tych łapówkarzy w kamasze!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOŚĆ Re: Staną szpitale i przychodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:53 Pani Judyto czemu nie pisze Pani o poczynaniach Pani Kanclerz z ŚAM Jak sprzątaczka po zawodówce zostaje kierownikiem nie potrafi napisać pisma a miało być lepiej bo za Adasia byli niekompetentni. A teraz z Klucza BMW Bierny Mierny ale Wierny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Staną szpitale i przychodnie IP: 83.230.120.* 13.06.06, 09:29 lekarze - wy macie prace, zlitujcie sie a na te domy i auta to z tych marnych pensji sobie uzbieraliscie, gratulacje za takie oszczednosci pozostaje nam modlic sie zeby sie nie rozchorowac zal tylko pieniedzy lozonych na panstwowe uczelnie medyczne ze nie wspomne o przysiedze lekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitel Re: Staną szpitale i przychodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:48 Zapieprzam 400-450 godzin miesiecznie. Chcesz samochodu to tyraj i ucz sie. A jak łożysz pieniądze na wykształcenie to czemu nie żadasz ich od hydraulika jak wyjezdza - co technikum nie zatrudnia nauczycieli. A teraz o etyce. Przysięga nie mówi o pracy za darmo i dla wszystkich. Mówi o godnym wynagrodzeniu. Przeczytaj i bedziesz wiedział o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Staną szpitale i przychodnie IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:29 Niech bierze lekarzy w kamasze :) Lekarz wojskowy zarabia 3 razy tyle co cywilny. Skoro bardziej oplaca sie rzadowi placic pensje wojskowe o 200% wieksze niz dac 30% podwyzki teraz, a od przyszlego roku jeszcze 100% to prosze bardzo:) Popieram strajkujacych lekarzy! Mam nadzieje, ze to przyniesie takze podwyzki pensji w pogotowiach ratunkowych, dla wszystkich (glownie ratownikow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Staną szpitale i przychodnie IP: *.swietochlowice.org / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:19 Gdzie byliście przez te ostatnie lata?Dlaczego strajkujecie zawsze jak rządzi prawica?Dlaczego strajk zawsze dotyka tych najbiedniejszych?Bogaty zapłaci i zostanie wyleczony.gdzie więc wasza etyka.Chcecie zarabiać jak w innych krajach.Jestem za ale tam lekarz jest dla pacjenta.Ja jako pacjent czuje się jak zło konieczne.Pamiętacie już raz Premier Buzek dał wirtualne pieniądze.Efekt wszyscy znamy.Należy grutownie zreformować finansowanie służby zdrowia,składki a i owszem,ale też dotacje budżetowe.Ktoś musi zapłacić za program dostosowawczy,remonty,media,utrzymanie infrastruktury.Jeśli wszyscy dotujemy górnictwo to co ze niewydolną słuzbą zdrowia.Jest to temat na który można dyskutować wiele dni.Dlaczego moja żona miała robione USG w państwowym szpitalu na sprzęcie szwajcarskiej fundacji a skasował ją prywatnie lekarz.jest to przykład jednej z wielu patologii.Dlaczego lekarz,naukowiec który zajmuje się pacjętem(jest o 6 rano w szpitalu,urlopy spędza w pracy)jest po za układami i niemoże dokończyć habilitacji? Odpowiedz Link Zgłoś