Gość: ktos WAZNE IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 25.01.03, 17:23 Dziekan zrobił jeden wielki błąd przyjął na studia szlam, buraków i cwaniaczków żeby jakoś nadrobić budżet. Powinien wszystkich oblać i naprawić to co zepsół. Reszta jest w normie tylko że się nikomu uczyć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WAZNE IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 25.01.03, 17:38 SAM JESTES SZLAMA I BURAK :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Fromm ? IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 18:44 A o co chodzi ze "szlama"? Naucz się poprawnie mówić w swoimjęzyku ojczystym. Szlam się odmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozpruuuwacz Re: WAZNE IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 22:55 CHYBA CIE POGIELO! Jak mowisz o jakims szlamie to napewno mowisz o sobie. Ani ja ani zaden z moich kolegow, kolezanek z roku (i nie tylko z mojego roku) nie jest "szlamem". Pozatym PODREPEROWAC TO SOBIE MOZESZ ZEBY BO MOZE OD TEGO TAK CI ZAJEZDZA KANALIZACJA! Dziekan nie nabral nas tylu po to by dostac wiecej kasy bo jemu sie to nie kalkuluje!!! Dziekanowi pasowaloby raczej zebysmy wszystcy przeniesli sie na inzynierskie (wtedy faktycznie dostawal by kase i to od razu do dziekanatu). A tobie radze trepanacje czaszki przez urzycie kraweznika! DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student MT to nie tak IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 22:05 Akurat tu nie masz racji.Oczywiście nie można powiedzieć że wszyscy przyjęci to szlam ale bardzo dużo z tych ludzi nie powinno być studentami.A już napewno nie powinni dostać tytułu inż. A po drugie tyle osób przyjmuje się właśnie po to żeby dostać większą dotację, z tym że przy takiej ilości studentów w grupach NIE MA SZANS żeby ich czegoś dobrze nauczyć.Wiem bo jestem na piątym roku,i jak zaczynałem to już było bardzo żle pod tym względem a teraz to jest tragedia.Prawda jest taka że różnica pomiędzy absolwentem MT z przed 10-ciu lat a tym który zkończy za trzy lata będzie różnica taka jak pomiędzy gościem z technikum i zawodówki i będzie w tym duża zasługa L.A.Dobrzańskiego. Pozdrowienia dla wszystkich z polibudy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panicz Re: WAZNE IP: *.kopernik.kopnet.gliwice.pl / 10.0.0.* 26.01.03, 14:02 Gość portalu: ktos napisał(a): > Dziekan zrobił jeden wielki błąd przyjął na studia szlam, > buraków i cwaniaczków żeby jakoś nadrobić budżet. Powinien > wszystkich oblać i naprawić to co zepsół. Reszta jest w normie > tylko że się nikomu uczyć nie chce. Nie pisz "nikomu sie niechce uczyc" bo sa i tacy co robia to chetnie i dobrze. A tak na marginesie to mam nadzieje ze ty sie znajdziesz w tej pierwszej grupie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechos Adamos [...] IP: 157.158.189.* / *.tcj-t.co.jp 25.01.03, 17:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny student MT Re: PRZECZYTAC TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 18:32 wiec tak: sytuacja robi sie bardzo napieta i teraz zacznie sie dopiero. niedobrze sie stalo - i dziekan narobil bigosu i my/wy studenci. sprawa wyglada tak ze tez mialem z dziekanem zajecia - i tez egzaminy ale zawsze jakos sie zdalo za ktoryms terminem. nigdy dla nikogo przedmiot "podstawy nauki o materialach" nie byl chyba przedmiotem przez niezaliczenie/niezdanie ktorego by ktos wylecial z uczelni. jestem na IV roku teraz na MT i mlodszym mowie - ze sa przedmioty o wiele trudniejsze do zdania - naprawde. Termodynamika, elektrotechnika i wiele innych. Taraz o dziekanie - wszyscy zle wypowiadaja sie na jego temat - ale to tez tak dlatego pewnie ze inni tak mowia to czemu ja mam mowic dobrze.... Ja uwazam ze Prof. Dobrzanski wiele dobrego zrobil dla wydzialu i nie robil niepotrzebnych trudnosci w zdaniu jego przedmiotu. To ze ma 607 - to jest jego zasluga - jest czlowiekiem bardzo madrym i zasluzyl sobie ciazka praca na to auto. Co do ksiazki to zgadzam sie - droga jest - nie wiem ile z tego ma prof. ale trudno przeciez zeby nie bylo zysku z ksiazki. Kazdy autor - pisze ksiazke wlasnie takze po to zeby zarobic na niej - przeciez poswiaca swoj czas. Apropos wykladow dziekana - tak sa nudne - ja nie chodzilem bo nie widzialem sensu - uczylem sie albo z ksiazki albo z kser z wykladow albo jechalem na sciagach - ale zawsze sie czegos nauczylem co sie dalo. A spoznia sie nie dlatego ze akurat tak mu sie chcialo - ale jako dziekan ma duzo spraw na glowie. Teraz pomyslicie ze go bronie itp. - wcale go nie bronie - fakt faktem jest czlowiekiem charakterystycznym - moze faktycznie chwali sie za bardzo tym co osiagnal - ale jednak osiagnal duzo jak by na to nie spojrzec byla to ciezka praca. Nie znajduje sie w gronie moich ulubionych profesorow (a wielu jest naprawde w porzadku) ale uwazam ze nalezy sie szacunek. Wszystkim tym co nie zdali (czyli wszystkim 700 osobom) - mowie: spoko nie martwcie sie - zdacie. Nie ma co robic afery ze ostatni termin itp... Wszystko zalezy tez od tego jak ulozy sie sprawa na wydziale - jak sie zrobi z tego grubsza afera to bedzie ciezko. Ja sie obawiam tylko zeby przedluzali karty zaliczeniowe - z czym nigdy nie bylo problemow - teraz nie wiadomo jak bedzie - a wcale przedluzac nie musza... Aha - nie jestem kujonem (bo tak po mojej wypowiedzi pewnie wywnioskujecie) - w ciagu 4 lat mialem wiele ciezkich chwil - raz nawet juz pisalem podanie o warunek ale jakos sie udalo. A studia polegaja jak sama nazwa wskazuje na studiowaniu - czasem trzeba poszukac wiedzy a nie wykuc cos na pamiec. Trzeba troche ruszyc glowa - obrac system studiowania - mozna zrobic magistra wcale nie sleczac nad ksiazkami - i nie mowie tu o cwaniactwie itp... Czasem przysiasc - nauczyc sie, zdac i spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny student MT Re: PRZECZYTAC TO!!!!![UPDATE] IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 18:36 aha jeszcze jedno - w tym przypadku zdaje sobie sprawe ze celowe bylo pewnie oblanie wszystkich. To jest pewne na 100%. ale nawet jak pytania byly z kosmosu - to zawsze dziakan moze powiedziac ze na tym polegaja studia itp..itd... No ale byla to odpowiedz prof. na wojne - ktora chyba rozpoczali jednak studenci :-((( zobaczymy co bedzie dalej... wspolczuje tym co wykuli, napisali i nie zaliczyli a takze tym co nic sie nie uczyli i nie zdali bo tez mogli zdac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~wujo Re: PRZECZYTAC TO!!!!![UPDATE] IP: *.ame.com.pl / *.ame.net.pl 25.01.03, 21:20 można tylko dodać- że prof uczy już któreś tam pokolenie studentw, zawsze było ciężko ale nigdy nie było takiej afery a może rzeczywiście większość z tej masy przyjetych dla kasy studentów nie powinna studiować, w każdym razie studiować na polibudzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Fromm Mały śmieszny chłopczyku.. IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 18:13 Przeczytaj ten wątek od początku, a potem wtrącaj swoje trzy grosze. Na szacunek trzeba sobie zsłuzyć, a LAD tego nie robi i pewnie nigdy nie będzie robił, bo traktuje studentów jak niewolników (jego słynne powiedzonko - to my jesteśmy dla uczelni, a nie uczelnia dla nas). A co do zaliczenia egzaminu; to chyba nie o to chodzi, żeby wszyscy zdobyli zaliczenie, a o to żeby się czegoś nauczyli no nie? Idąc twoim tokiem rozumowania, na 3-4 termin można przychodzić dla sportu, nic nie napisać i domagać się zaliczenia, bo się qrwa należy! Zanim cos napiszesz, pomyśl dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Tiger@ [...] IP: *.bankowa.silesianet.pl 25.01.03, 18:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midrex Jotoplask Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.polsl.gliwice.pl / *.asi.bmj.net.pl 25.01.03, 18:48 hyhyhyhy jaja ostre!!! to sa ! i niby powaznosc pfoesorow? oni musza niezle z nas zlewac!!! i to jezscze tkai autorytet nie mam pytan1! Licze na to ze sprawa ostro rozwiaze sie!! w rektorracie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 20:38 Ja myslalem ze pytania byly trudne tak jak wy i BYLY . Ale wlasnie teraz co moze sie niektorym wydac dziwne siedze i przegladam ksaizke(a wlasciwie ksero :) i na wiele pytan jest tam odpowiedz ktore pozwalaly zaliczyc ten egzamin . Teraz pytanie jakie teraz wymysli hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ [...] IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 21:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~wujo Re: Mamy wszystcy wielki problem IP: *.ame.com.pl / *.ame.net.pl 25.01.03, 21:23 a więc usiadź przyjacielu na d. i wykorzystaj tą swoją siłe do nauki na następny termin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozprooowacz [...] IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 21:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Mamy wszystcy wielki problem IP: *.za-tp.digi.pl 25.01.03, 22:01 Co sie tak wsciekasz. Pamietasz może z fizyki Zasade AKCJI-REAKCJI. W tym przypadku rekacje kazdy zna ale nikt o tym głosno nie mówi. A reakcja to 700 oblana. Wszyscy jedziecie na dziekana jak popadnie. A popatrzcie: akademik lsni. Necik, totalny remont zakończony. Wydział z uporem ale z uporem rozbudowywuje sie. A dzięki komu ? Hmmm.... Trudne pytanie co. Na to znajdźcie odpowiedź. Byłem na paru akademikach i Solaris jest w czołówce. Porównac jednynie mozna Alaske z Zarządzania w Zabrzu. A te 700-tce oblanej proponuje znaleźc tego co bawił sie 607 nie swoja i podziekować za uwalony egzam. A co moze wszyscy mysleli, ze numer z autem przejdzie płazem ? Napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Mamy wszystcy wielki problem IP: *.krzywa.gliwice.pl 25.01.03, 23:07 chlopie jests naprawde bezdennie glupi! widac ze Lepper jest twoim idolem ( z nami sila) wejdz na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIBM Re: Mamy wszystcy wielki problem IP: *.pirxnet.pl 26.01.03, 23:58 A jednak ktos ograniczony sie dostal na Politechnike Slaska... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: 212.106.159.* 25.01.03, 21:31 Ja mysle ze niektorzy maja porzadnie popieprzone w glowie. Nie dostaliscie do tej pory w tylek moi drodzy na tych studiach, a szkoda, bo powinniscie. Ja rozumiem ze moze sie zalic I rok (z tego co zrozumialem to tez pisali), ale ktos kto siedzi 3 czy 4 rok na wydziale i po pierwswzym oblanym egzaminie robiji haje w gazecie? u nas na 2 roku ludzie elektrotechnike u Piatka z wydzialu elektrycznego zdawali po 6-7 razu, do grudnia, i tylez pal maja w indeksie. i z wielu innych przedmiotow tez byly jaja. A swoja droga jak komus zalezliscie za skore to sie nie dziwcie zew was teraz gnoi, bo taka jest natura czlowieka. Tez mielismy wyklady z Dobrzanskim i wygladaly srednio, jesli w ogole wygladaly, ale kij z tym ta sa studia i nikt kolo dupy nam nie lata, tylko czasem sie trzeba samemu postarac. I nie ma pytan na ktore nie da sie odpowieziec u niego na kolokwium, trzeba albo pokombinowac w jedna strone, albo w druga. I nie bronie go teraz, bo wiem ze potrafi faktycznie zajsc za skore, ale nie slyszalem zeby kogos uwalil do tej pory tak do konca. Mieliscie kiedys zajecia z Paszenda albo Zarychta? Jak nie to nie wiecie co to znaczy naprawde wymagac i jak sie zdaje egzamin / kolokwium u takich ludzi. Schiodzi ten wydzial na psy, niestety, i to przez takich jak wy. A jak komus mydla brakuje to niech idzie na ochrone srodowiska, tam jest, reczniki i ciepla woda tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozpruuuwacz Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 22:01 Nie moge sluchac (czytac) takich rzeczy. Najprosciej byloby wylaczyc komputer ale ja postaram sie odpowiedziec na Twoja zaczepke. JESTEM NA STUDIACH bo znakomicie sobie zdaje sprawe z tego ze czeka mnie ciezka praca i godze sie na to!!! Jestem tutaj rowniez po to by tacy ludzie jak TY - wsioki ktorzy udaja paniska bo sa na 5roku (ciut starsi) nie zaszli zbyt wysoko. Nasze PANSTWO schodzi na psy przez ludzi o wybujalych ambicjach. Trzeba jasno postawic sprawe! Nikt kto uwaza sie za lepszego tylko dlatego bo widzial troche wiecej swiata nie zasluguje by wogole chodzic po ulicy. Chyba przez wypadek trafiles na studia. Jedynymi ludzmi przez ktorych MT schodzi na psy sa ludzie Twojego pokroju wiec koncz te studia i wysowaj zanim ktos cie pozna na korytazu, bo bedziesz sie musial chyba spalic ze wstydu za segregacje ludzi - ZWLASZCZA ZE MY DOPIERO ZACZYNAMY I POTRZEBUJEMY WYROZUMIALOSCI I LOJALNOSCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.za-tp.digi.pl 25.01.03, 22:05 Wyrozumiałość. Człowieku gdzie ty żyjesz ? JA na 1 roku zajecia miałem od 8 do 20. I nikt nie narzekał. 3 wykłady pod rząd. Chłopie leniwy jestes i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozpruuuwacz Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 22:30 Staaaaaaaary! Jak mowisz mi tu ze nie wiem co to jest nauka to mnie ze smiechu boki bola! WIEC LECZ SIE BO MASZ WODOGLOWIE! PS.Ja siedzialem nawet od 8 do 21 na zajeciach - i co ty na to mONdra glowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: 212.106.159.* 25.01.03, 23:03 Te Rozpruwacz nie groz ludziom bo to tylko o tobie swiadczy... facet, schowaj sie i tyle. Dno i czcze gadki... niestety szkoda komentowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ MUUUUUUUUUUUUUUUUUSZLA ;-) IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 23:36 hmm...ja nikomu nie grozilem i nie groze a skoro odniosles takie wrazenie to znaczy tylko tyle ze nie oceniasz calej sprawy obiektywnie lecz podchodzisz do niej z zaangazowaniem. Przykro mi bardzo ale to ze jestes na 5roku do niczego cie nie upowaznia, no.. moze oprocz tego zeby przed sadem odpowiadac za swoje wybryki - jezeli masz takowe to najlepiej wynajmij adwokata bo jezeli bedziesz sie bronil samodzielnie dostaniesz dozywocie (dziwie sie ze trzymali cie az do 5roku na PolŚl..;). A to ze zaliczyles kiedys cos tam - NIKOGO TO NIE OBCHODZI!!! Teraz jestesmy MY, studenci 1roku. Jezeli mamy jakies pretensje to niech odpowie na nie osoba upowazniona a nie koles ktory o zyciu wie tyle do muszla klozetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vq Re: MUUUUUUUUUUUUUUUUUSZLA ;-) IP: *.krzywa.gliwice.pl 25.01.03, 23:45 >Teraz jestesmy MY, studenci 1roku. Jezeli mamy jakies pretensje to chlopie czy troche nie przesadzasz? wiesz kiedy bedzisz mógł sie nazwac studentem? wtedy kiedy zaliczysz 1 rok! nie wczesniej! myslisz ze jak w liceum/technikum grozbami i gazetkami dalo sie zastraszyc/ oczernic nauczycieli to tu tez tak bedzie? grubo sie mylisz stary oj grubo. A narazie to jestes tylko wrzodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~wujo Re: MUUUUUUUUUUUUUUUUUSZLA ;-) IP: *.ame.com.pl / *.ame.net.pl 25.01.03, 23:57 nic dodać nic ująć, może jeszcze to że za cztery lata chyba będzie gadał tak jak jego obecni oponenci polibuda zmienia ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ [...] IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 26.01.03, 00:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: WRZODY MASZ NA RYJU ;-)))))))))))) IP: 212.106.159.* 26.01.03, 00:14 I wlasnie temat Twojej wypowiedzi dokladnie obrazuje twoja tepa osobowosc... Stary lepiej oszczedzaj klawiature i nie zapychaj sieci takimi tekstami, bo tego sie nie da czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ Re: WRZODY MASZ NA RYJU ;-)))))))))))) IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 28.01.03, 20:21 Gość portalu: Student 5 roku napisał(a): > I wlasnie temat Twojej wypowiedzi dokladnie obrazuje twoja tepa osobowosc... > Stary lepiej oszczedzaj klawiature i nie zapychaj sieci takimi tekstami, bo > tego sie nie da czytac. *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Nie wiem czy wiesz TEPA SZCZALO ale dokladnie to samo pisalem duzo wczesniej do ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~wujo Re: WRZODY MASZ NA RYJU ;-)))))))))))) IP: *.ame.com.pl / *.ame.net.pl 26.01.03, 01:14 dno dna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ Re: WRZODY MASZ NA RYJU ;-)))))))))))) IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 28.01.03, 20:11 Gość portalu: ~wujo napisał(a): > dno dna *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Milo mi - jestem ROZPRUUUWACZ :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: MUUUUUUUUUUUUUUUUUSZLA ;-) IP: 212.106.159.* 26.01.03, 00:11 Stary ja pierdziele skad ty takie teksty bierzesz? mamusia ci siedzi nad uchem i razemz babci apodpowiadaj aco masz pisac? Niezle wszyscy tu z ciebie leja. Oby tak dalej, niech sie panoszy ciemnota wsrod ludzi. A o interpretacji i rozumieniu nie pisz juz lepiej nic, bo nie uzywa sie slow, ktorych znaczenia sie nie rozumie, to tak aniepisana zasada wsrod ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ [...] IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 28.01.03, 20:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ROZPRUWACZA Re: MUUUUUUUUUUUUUUUUUSZLA ;-) IP: 213.227.72.* 26.01.03, 17:12 Rozpruwacz debilu pochwal się wszystkim ile miałeś punktów na egzaminie wstępnym? Cymbale zakuty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 rok [...] IP: *.gwardii.bmj.net.pl 27.01.03, 23:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ [...] IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 28.01.03, 20:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: MUUUUUUUUUUUUUUUUUSZLA ;-) IP: 212.106.159.* 28.01.03, 21:38 Adminie, zdejmij posty tego kretyna - ROZPIERDACZA czy jak mu tam - z forum bo wstyd przynosi i sobie i nam posrednio. Ze tacy ludzie sie uchowali to ja nie rozumiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tego co widzial chuja w dup [...] IP: *.necik.pl 29.01.03, 00:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDENT 1-EGO ROKU [...] IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 21:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LargoB Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.kopernik.kopnet.gliwice.pl / 10.0.1.* 25.01.03, 22:00 To jest normalne podobny motyw mamy w Rybniku na Mechatronice wykładowca po dwóch kolokwiach tam gdzie nie zebrano punktów muszą sie martwic sami i niema żadnych poprawek a jest nas ok 55 osób na 70 czyli musimy brać warunki i kaska leci do dziekanatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozprooowacz [...] IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 22:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena [...] IP: 213.227.72.* 27.01.03, 19:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vq Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.krzywa.gliwice.pl 25.01.03, 22:49 Naprawde jestescie chorzy!, co wy sobie myslicie ze to ze niekt nie zdal to jest wina profesora? trzeba bylo poczytac ksiazke i przejzeci inne materialy! Sam mailem wyklady z tego przedmiotu i wiem ze niebylo latwo ale dalo sie to przejsc! A to ze wszystcy oblali to dobrze ! tak to jest jak bierze sie studentow z ulicy! (cytat jednego z prof):) Uczyc sie uczyc. A dresy z 1 i 2 roku wogole moga sie nie uczyc ! bedzie lepiej i dla nich i dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student v roku Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 22:57 Ja tam miałem z Dobrzanen ten egzamin a nawet kupiłem książkę hehehe.Powiem jedno: ten egzamin to pryszcz w porównaniu do termy z Białeckim albo metali z Adamczykiem i nie pieprzcie mi tutaj o jakichś trudnościach bo z materiałów inż. nikt na warunek nigdy nie poszedł.A lekiem na większość tego zła jest przyjmowamie po 100 osób na kierunek a na WT po 50 a reszcie matołów podziękować tak jak to jest na innych wydziałach(choć tam dziękują dopiero po pierwszym semestrze hehehe,wiem bo sam studiuję też elektronikę a brata mam na automie).Ale tu pole do popisu ma jego ekscelencja L.A.Dodrzański hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulgarny [...] IP: *.necik.pl 29.01.03, 01:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulgarny [...] IP: *.necik.pl 29.01.03, 01:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku [...] IP: 212.106.159.* 25.01.03, 22:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vq Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.krzywa.gliwice.pl 25.01.03, 22:57 no widzi kolega! i teraz sluszne sa poczynania prof z 2 pietra który wali po lbach pacanbow co w czapce chodza po wydziale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.za-tp.digi.pl 25.01.03, 23:31 Słusznie. Brawo. Ubierze taki dresik i smiga kozaczek mały. W głowie mu komu by tu autko śmignąć gwoździkiem i postraszyc. Mysli se zalka bedzie. Przeciez w sredniej działało. A jak to nie poskutkuje to wyslem mame do dziekana i załatwi sprawe. Nie te czasy. Naważyliscie piwa i teraz wszyscy beda je pić. Tylko, zeby nie za długo. A z reszta teraz chłopaki dostaniecie w dupe z doboru i zamiast dresiku z adasia kupicie se po waruneczku. I kto bedzie góra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ [...] IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 25.01.03, 23:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Dresik powiadasz... IP: *.za-tp.digi.pl 26.01.03, 00:05 Myślisz se rozpruuwacz, ze tylko u was tak wygladałyt wykłady z doboru ? Niestety ale musze ciebie rozczarowac, ale u mnie tak samo. A co do dresika, to popatrz lepiej na siebie co ? Uzalasz sie nad sobą i swoja niedolą jak jakies dziecko. Poczekaj zobaczysz egzam z wytrzymki, msi, pkm to se wtedy pogadamy. Ok. Jak narazie to nie wiesz co znaczy prawdziwy egzam. A dobór to dopiero rozgrzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixus Naucz sie "po polskiemu"... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 16:33 ...a pozniej "se" komentuj!...dresiq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: Dresik powiadasz... IP: 212.106.159.* 26.01.03, 00:06 Oj widze ze ktos tu ma jakies kompleksy. Z jakiej wsi pochodzisz?? Chetnie przyjade i poznam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ Re: Dresik powiadasz... IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 26.01.03, 00:18 Jestem z Gliwic - jezeli uwazasz Gliwice za wioske to moze i masz racje ale ja w przeciwienstwie do ciebie wychodzac na ulice nie martwie sie tym jak wysokie gumiaki ubrac zeby bloto nie wlalo mi sie do srodka. Napisz do Urzedu Gminy zeby wybudowali ci jakas droge w poblizu domu zebys nie musial sie zanadto taplac w blocku przed odwiedzinami w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: Dresik powiadasz... IP: 212.106.159.* 26.01.03, 00:33 Mnie zastanawia jedna rzecz: czy na egzaminach i kolokwiach tez jestes taki wyszczekany? Chyba nie, co widac po wynikach ostatniego. Za malo sie kolego na podworku wykrzyczales, albo cie koledzy nie lubia, takie sa przyczyny nadmiernego pierniczenia. Zycze milej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ Re: Dresik powiadasz... IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 28.01.03, 20:38 Gość portalu: Student 5 roku napisał(a): Mnie zastanawia jedna rzecz: czy na egzaminach i kolokwiach tez jestes taki wyszczekany? Chyba nie, co widac po wynikach ostatniego. Za malo sie kolego na podworku wykrzyczales, albo cie koledzy nie lubia, takie sa przyczyny nadmiernego pierniczenia. Zycze milej nocy... *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Jasne ze jestem - az bys sie zdziwil matolku. A co do nadmiernego pierniczenia - to powiem ci ze gdyby za kazde wypadal ci 1 wlos to juz bys lysial (a przynajmniej mialbys zakola:) a jezeli wyskakiwalby ci 1 wrzod na twarzy to wygladalbys zupelnie tak jakby ktos strzelil do ciebie z dubeltowki. ;-) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~wujo Re: Dresik powiadasz... IP: *.ame.com.pl / *.ame.net.pl 29.01.03, 00:08 uprasza się o nie dokarmianie troli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygodny Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.gwardii.bmj.net.pl 28.01.03, 00:02 wiesz kolego ja lubie chodzic w dresach bo jest mi w nich wygodnei tak samo jak w czapeczce. To poprosu o niczym nie swiadczy.Tak wiec te 2 -3 lata niezgadzaja sie bo ja jestem na 4 roku .Chyba nie warto oceniac ludzi po ubiorze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 5 roku Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: 212.106.159.* 28.01.03, 21:45 Gość portalu: wygodny napisał(a): > wiesz kolego ja lubie chodzic w dresach bo jest mi w nich > wygodnei tak samo jak w czapeczce. To poprosu o niczym nie > swiadczy.Tak wiec te 2 -3 lata niezgadzaja sie bo ja jestem na > 4 roku .Chyba nie warto oceniac ludzi po ubiorze?? Sluchaj, nie chodzi mi o jakies uprzedzenia co do ludzi zakladajacych dres, bo kazdy ma prawo ubierac to co lubi i w czym sie dobrze czuje. Nie podoba mi sie jedynie, ze ludzie przychodza tak ubrani na wydzial, bo po prostu nie wypada. A jezeli ktos musi to juz jego sprawa, tylko ze to dziwnie wyglada... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.gliwice.pl / 192.168.1.* 25.01.03, 23:32 Tez mialam przyjemnosc (?)miec zajecia konczace sie egzaminem z "elejem" i co mi sie juz na samym poczatku rzucilo w oczy to kompletny brak szacunku profesorka do studentow - spoznial sie standardowo po pol godziny, tlumaczac sie roznymi "bardzo waznymi sprawami" ktore zapewne ma jako pełniący tyle ważnych funkcji,ale byly one jedynie pretekstem do roznorakich przechwalek, wywyższania sie itp. NP kazal nam sie "streszczac z sesja", bo on jedzie na kanary na wakacje i nie ma ochty specjalnie z nich wracac dla jakis glabow, ktorzy musza zdawac w sesji poprawkowej. Na wykladach z metali jak przyszla pora na tytan to moze dwa zdania z ksiazki na jego temat powiedzial,a potem podkasal rekaw i pokazal nam swoj tytanowy zegarek i zaczal opowiadac jego historie (od jakich osobistosci dostal itp) Ale szkoda juz tracic czas i nerwy na opis podobnych jego zachowan. A co do ksiazki jeszcze - zakup niby nie obowiazkowy,ale lista tych co kupili byla,a jaki wplyw na zaliczenie miala mozna sie tylko domyslac.Co roku jest chyba nowe wydanie, oczywiscie odpowiednio drozsze,a egz z zeszlych lat juz maja tyle bledow, ze krzywda byloby uczenie sie z nich. ehhhh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student [...] IP: *.chemia.polsl.gliwice.pl 25.01.03, 23:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki pewien ktos [...] IP: *.localdomain / 192.168.0.* 25.01.03, 23:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny student Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 00:13 zgadzam sie. gdybym byl dziekanem i czytal te wypowiedzi zrobiloby mi sie bardzo, ale to bardzo przykro ze mamy takich studentow na wydziale...bardzo nieladnie...Krytykowac mozna ale takie rzucanie miesem to juz jest totalne przegiecie i dziwie sie ze wam nie wstud tak wyrazac sie o innych ludziach - nawet tych mniej lubianych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joel Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: 213.227.72.* 26.01.03, 00:33 rozumiem oburzenie zdających egzaminy,ale wejscie poprawkę na to że nie jesteś sami na MT!!!!! Oprócz was (ok. 1000 zdających) na Mt jest jeszcze 3000!!!! Znowu sie zacznie reakcja łańcuchowa i wszyscy mogą dostać, nawet ci którzy nie zdawali tych egzaminów. Komentarze typu opinia nr 1 świadzą o ograniczeniu piszącego i tylko dolewają oliwy do ognia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.is.gliwice.pl 26.01.03, 00:42 Rachunek ekonomiczny jest prostu: oblany student * ilosc punktow ECTS * 100 zeta = kasa To se tera policzcie jak sie uwala powiedzmy 700 osob :-) Pozdrawiam P.s. Ja juz bieram na warunek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.M.C.inzynier [...] IP: *.junisoftex.pl / *.padernet.silesianet.pl 26.01.03, 00:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~szdudent Re: P O D S U M O W A N I E ! ! ! ! IP: *.ame.com.pl / *.ame.net.pl 26.01.03, 01:35 > . Nie jestescie w naszej sytuacji, nie pisaliscie TEGO egzaminu i nie > macie prawa osadzac nas po wypowiedziach czarnych owiec. > pamiętaj że wszedzie znajdzie się jakis świr, problem w tym że przez lata panował na politechnice w tej sferze stan równowagi , takie podejście pierwszoroczniaków do tej sprawy jakie jest prezentowane chociażby w tej dyskusji jest przegięciem w złą stronę. ciekawe że dla starszych roczników ci sami "ostrzy" wykładowcy okazują się całkiem w porzo ludźmi, moim zdaniem to poprostu efekt zderzenia z trudami studiowania, pierwszy efekt dlatego odczucia najostrzejsze, zaraz ktoś sie na mnie rzuci że wszystkich oblał ale to przeca d o p i e r o pierwszy termin za wami. Powodzenia- i cieszcie sie ze jestescie na kierunku na którym sie naprawde czegoś nauczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GaceK kolos w plecy IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmer [...] IP: *.gl-jp.digi.pl 26.01.03, 00:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student MT Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 01:56 Czytając wasze wypowiedzi nie rozumiem jak ktoś kto nie zaliczył jeszcze 1 semestru może się określać mianem "studenta" i cierpi z powodu oblanego egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKURWIONY [...] IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 26.01.03, 16:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GaceK Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 17:51 Witam Jestem studentem 3'roku ZiIP'u i rowniez oststnio mialem przyjemnosc pisac kolejnego kolosa z "Dobrzana". Mowie kolejnego celowo gdyz co roku pod przykrywka innej nazwy przedmiotu zdajemy czy to kolos czy egzamin z jego bibli z praktycznie tego samego materialu. Teraz szczerze mowiac nic sie nie uczlem bo wg mnie wcale tam nie ma nic trudnego / wystarczy troche pomyslec / oprocz kretynskich mapek "ażbiego" ktore walkuje juz chyba po raz 5 bo nie lubie pamieciowy. Napisalem na wszystkie pytania i..... oczywiscie jak wszyscy uwalilem. Wcale nie sadze ze nie mialem polowy zle a moze wszystko spiepszylem ale... bardzo chcialbym zobaczyc swoja prace w koncu mam do tego prawo. Sek w tym ze nie nikt nie wie gdzie jest moja praca :) norma na tym wydziale czyli MEGABURDEL. Nie ma co sie martwic jesli dziekan bedzie konsekwetny i faktycznie zrobi tylko 3 terminy czyli kolejny okolo 21 lutego to musi przepuscic wiekszosc ze zdajacych bo inaczej to rozzypie mu sie nie jeden rok ale 3 z rzedu i nie bedzie wystarczajacej liczby studentow zeby jego pieski- asystenci mieli z kim prowadzic zajecia. Oni maja okreslona liczbe godzin do wypracowania a jest ich dosc duzo. Juz byly jaja jak rozwiazali w grudniu kilka grup i O.M.C. doktorki byli strasznie wqrw... bo okazalo sie ze im braknie godzin :-). Takze mysle ze nie ma sie co marwic "zaliczeniem" dziekana wystarczy troszke przysiasc, sxerowac mapki "ażbiego", wykres zelazo-wegiel jest na prawde prosty i sami zobaczycie ze na kolejnych kolosach bedom nawet 4 i 5. Jedyna rzecz ktora mnie osobiscie martwi to plotki o platnym przedluzaniu kart i o niecheci ich przedluzania. :( W koncu jestesmy na stdiach dziennych i nie mamy za duzych mozliwosci zarabiania pieniedzy, a na samo studiowanie i tak idzie dosc duza kasa. Wezmy pod uwage jeszcze wlasne wydatki na piffko itd...w koncu mlodosc nie trwa wiecznie a nie chcial bym wspominac tego okresu jako nudy..... . Pozdrawiam wszystkich studentow meczacych sie z sesja a w szczegolnosci kolegow i kolezanki z MT. PS: LESIU wyluzuj :) .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś oleś Morning Tea i wszystko jasne IP: *.pl / 213.25.21.* 26.01.03, 09:42 Morning Tea i wszystko jasne - kto widział,ten wie o co chodzi. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 10:48 MOże by ktos na tym Wydziale w koncu wywiesil jakąś kartkę jakie są zasady przyjęcia na studia magisterskie, bo ja podpisywałem papiery na studia dwustopniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZPRUUUWACZ 2s. IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.1.* 26.01.03, 14:59 hehe..bo inaczej sie nie dalo:-) Dwustopniowe to inaczej magisterkie i na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYZC Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: KALIOPE:* / 192.168.1.* 26.01.03, 18:03 Ja tam do ...WŁADCY PIERŚCIENI USZCZELNIAJĄCYCH DR.H.C. PROF.DR.HAB.INŻ.LESZKA A. DOBRZAŃSKIEGO nic nie mam.... Nie jeden kolos się zawaliło, nie jedno piwko przed i po się wypiło. Ludzie to dopiero styczeń, do 8 lutego wszyscy będą mieć zaliczenie(prawie). Temu kto(podobno) porysował 607 bym wytatuował "żelazo-węgiel" na czole;-) Nauka powinna sprawiać przyjemność, komu sprawia ból, ten niech lepiej chwyci za łopatę i nie narzeka. Bawcie się i uczcie dobrze to i stypendium będzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik I co teraz bedzie.... IP: main:* / 10.10.10.* 26.01.03, 18:22 Mam teorie: Wqrzenie pana Profesora bedzie wprostproporconalne do ilosci tych postow i ilosci wulgaryzmow pod jego adresem - reasumujac mamy przewalone juz na najblizszym terminie :-) Pozdrawiam ALL!! 3majcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Józefa MIDREX jest cool :-) IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 18:32 Ja bym chciał coby dziekanem był znów Józef G. No przepraszam, ale jego zaangazowanie w prowadzeniu zajęć i energia życiowa naprawde mi zaimponowały!. "dziadziu" jest po prostu the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK [...] IP: 213.227.75.* 26.01.03, 19:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 14:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIDREX Re: MIDREX jest cool :-) IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 21:20 To prawda co jak co ale drugiego takiego goscia ktory tak sie angazuje i jest tak bardzo zafascynowany tym co wyklada na tym wydziale nie ma .A szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan profesora J.G. Re: MIDREX jest cool :-) IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 22:48 Zgadzam się z opinią, że profesor Józef G. jest najlepszym wykładowcą! A jest nim ponieważ: 1. Bardzo lubi to co robi (co można zobaczyć na wykładzie) 2. Ma genialne poczucie humoru! 3. Nie toleruje braku zainteresowania jego wykładem i potrafi być wymagający 4. Ma spore doświadczenie w tym zawodzie 5. Chyba sam Bóg powołał go na to stanowisko!:-) Jego wykłady są JEDYNYMI na które idę z wielką przyjemnością i z których całkiem sporo wyniosę. Bo z całym szcunkiem dla L.A.D, ale nie podobało mi się to jego przechwalanie się książką, wydziałem i innymi rzeczami nie związanymi z przedmiotem. Właściwie co mnie to obchodzi że wydział ma taki a taki dług, na to i na to potrzebuje tyle kasy!. Chyba nie po takie informacje przychodze na te wykłady!!!. Są to sprawy wewnętrzne wydziału. Tak więc mysle, że "dziekan junior" powinien zacząć brać przykład z "dziekana seniora" i bedzie naprawde OK:-). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: MIDREX jest cool :-) IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 15:34 tak zgadzam sie - prof. Jozef Gawronski jest najlepszym wykladowca z jakim mialem zajecia. jestem na IV roku i nie bylo lepszego wykladowcy. z wykladu mozna bylo bardzo duzo wyniesc - praktycznie nawet jak sie nie skupialo na tym co mowil to i tak duzo w glowie zostawalo. az mam ochote wybrac sie na jego wyklad z mlodszym rocznikiem zeby posluchac. a jakby byl dziakanem :- )))...zaloze sie ze wiekszosc studentow by tego chciala!!! J.G NA DZIEKANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: MIDREX jest cool :-) IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 28.01.03, 00:22 Yea! 4,5 z kolosa u tego pana:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś kto jeszcze jest na wydzi KILKA SŁÓW O WYDZIALE MECHANICZNYM TECHNOLOGICZNYM IP: *.gwarant.bytom.pl 26.01.03, 19:18 Jak można mówić o wysokim pozoiomie kształcenia studentów jak przyjmuje sie po 200 ludzi na kierunek- chociaż wydzial nie posiada ani jednej auli przystosowanej do prowadzenia wykładów dla tylu studentów, laborki to jest czysta parodia !!!!!!! jak można normalnie coś zrobić jak do danego ćwiczenia jest 10-12 studentów, a sale na laborki też są oblegane od 8 do 20 (dla studiow dziennych) Przy wyborze specjalizacji (po 3 roku dla niewetajemniczonych)z obawy ze na specjalizacje prowadzone przez Pana Dziekana nikt nie pójdzie jest nakaz otwarcia wszystkich specjalizacji na danym kierunku, jeśli na roku jest 120 studentow na specjalizacje nie może iśc wiecej niż 12 osób (10 specjalizacji) nawet jeśli nawet by sie znalazła druga 12 która by chciała iśc na już "zamkniętą' specjalizację a co do kupowania ksiązek prowadzących wykłady to nic nowego, już sie spotkałem z takim czymś ze ksiązka byla sprawdzana przed wejściem na aulę i musi to być nowa ksiązka podpisana długopisem na pierwszej stronie szkoda slów jak już ktoś to wsześniej pisał bo oni są u góry a my niestety jeszcze na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student mt Re: KILKA SŁÓW O WYDZIALE MECHANICZNYM TECHNOLOGI IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 26.01.03, 23:14 Ja też nie lubię Dobrzańskiego ale powiem wam jedno frajerzy.Gdyby te materiały inżynierskie były z Józkiekm (Wojnarowskim oczywiście) buhahahah to wtedy byście dopiero cienko piszczeli więc nie nażekajcie bo nasz wydział jest obecnie chyba najłatwiejszy na całej polibudzie.pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyslokacja Re: Wszyscy studenci zdający egzamin z zasad dobo IP: *.polsl.gliwice.pl / *.asi.bmj.net.pl 27.01.03, 01:37 yhyhyhyhyhyh pieknie jak on bedzie to czytal!!!! zonk niezly!!! prawda w oczy kole przeciez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: U nas bylo mniej drastycznie IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.01.03, 10:37 witam u nas tez z powodu forum kilku studentow mialo problemy z wykladowcami ale tak to jest ze za prawde trzeba w naszym kraju slono placic :) musielismy usunac wszystki posty dotyczace konkretnych wykladowcow a teraz jak pojawia sie jakies nazwisko w posice nakladamy cenzurte nie chcemy aby ktos i my sami mili problemy z naszego powodu student.legnica.edu.pl/forum pozdr student pwsz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIP [...] IP: *.bmj.net.pl 27.01.03, 13:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 14:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIP Re: MT=MANIPULACJA TYTUŁAMI IP: *.bmj.net.pl 27.01.03, 15:00 ANN NIE CZYTAJ JAK NIE CHCESZ BEŁKOT BEŁKOTEM ALE SĄDZE ZE TWOJA IRYTACJA WYNIKA Z TEGO ZE TO WSZYSTKO O TWOIM OJCU CO ? POZDRAWIAM ANNE DOBRZAŃSKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: MT=MANIPULACJA TYTUŁAMI IP: *.junisoftex.pl / *.padernet.silesianet.pl 27.01.03, 15:40 1. Wlasnie ze problem dotyczy V semestru bo wlasnie ten oblal dziekan (miedzy innymi). 2. Nie pisz caps lockiem I D I O T O ! 3. pozdrawiem serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIP SAM JESTES IDIOTĄ IP: *.bmj.net.pl 27.01.03, 16:01 A DO TEGO ANALFABETA NAPISAŁEM ZE NIE DOTYCZY 5 ROKU .ALE WIESZ CO NIE ZDENERWOWAŁA MNIE TWOJA WYPOWIEDZ BO WŁASNIE POKAZAŁEŚ ZE NAJWIEKSZYM IDIOTĄ JESTES TY SAM ...PRZYPRO MI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIP Re: MT=MANIPULACJA TYTUŁAMI IP: *.bmj.net.pl 27.01.03, 16:17 SORY POMYŁKA MIAŁEM NA MYSLI 5 ROK .ALE ZEBY TAK ODRAZU IDIOTO? A POZA TYM BYŁBYM WDZIECZNY ZA NIEPODSZYWANIE SIE POD CÓDZE NICKI JAK JUZ KTOŚ KOMENTUJE NA FORUM .Z GÓRY DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: MT=MANIPULACJA TYTUŁAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 22:59 Gość portalu: ZIP napisał(a): > SORY POMYŁKA MIAŁEM NA MYSLI 5 ROK .ALE ZEBY TAK ODRAZU IDIOTO? A POZA TYM > BYŁBYM WDZIECZNY ZA NIEPODSZYWANIE SIE POD CÓDZE NICKI JAK JUZ KTOŚ KOMENTUJE > NA FORUM .Z GÓRY DZIEKI Jesteś DEBILEM, skoro nie dociera do ciebie to, że nie masz pisać caps lockiem. Każdy to wie i przestrzega. Więc mnie nie dziwi fakt, że taki głupek jak ty nie zdał egzaminu. Może znowu ci tatuś załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 rok Człowieku jak ty zdałeś maturę z języka polskiego? IP: *.wiosenna.pl / 213.25.21.* 27.01.03, 20:38 Nie dziwie sie,że nasz wydział schodzi na psy skoro przyjmują taką liczbę studentów z wątpliwą wiedzą.Studia to nie bajka.A egzamin u dziekana na pewno nie jest najtrudniejszym w czasie całech studiów.Ja się mogę tylko cieszyć,że to już mój ostatni rok,bo jak widzę te osobliwości chodzące teraz po wydziale, to mi się żal robi tych wszystkich wykładowców,z którymi miałem zajęcia. Radzę wam zacisnąć zęby i po prostu to zdać a nie tracić czas na robienie sensacji. A dziekana może osądzać tylko jego przełożony (rektor). Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odpowiedz [...] IP: *.necik.pl 29.01.03, 01:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BzyQ [...] IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 14:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś