Dodaj do ulubionych

Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:41
Ktokolwiek nie radagowałby lokalnego dodatku GW to i tak wywalam ja do śmieci
bez czytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehehee Re: Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:28
      jak to? nie czytasz o planach przebudowy rynku katowickiego i o projektach
      bulwarów rawskich????
      • belaqua News jak ch...j! 28.06.06, 22:07
        Proponuję w następnym tygodniu zrobić redaktorem gościa, który żebrze pod moim
        blokiem, a potem zalewa się denaturatem, albo tego labradora
    • Gość: Roj Re: Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"! IP: 195.189.52.* 28.06.06, 23:19
      On tak cienko śpiewa, że na redaktora GW całkiem się nadaje. Dajcie mu szansę,
      tylko po co w to mieszać biednego Piotrusia
    • Gość: tom taki z ciebie patriota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 07:52
      do smieci..ot wiesniak...masz wynies do pojemnika z makulatura baranie!!! na smieci wyrzuci...co za prostacki narod
    • sss9 Re: Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"! 29.06.06, 09:36
      Gość portalu: igorek napisał(a):

> Ktokolwiek nie radagowałby lokalnego dodatku GW to i tak wywalam ja do śmieci
      > bez czytania.

grunt, że kupujesz. :)

a sama inicjatywa jest o.k. skoro ma służyć wyższemu celowi. zobaczymy, czy pod
      redakcją Rojka gazeta bedzie ciekawsza?
      • Gość: dociekliwy Re: Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:27
        cokolwiek sie nie zrobi to zawsze zmieszacie to z błotem. zal mi was pesymisci
        • Gość: max problemy z potencja u wyzywaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:39
          dokladnie, ja mysle ze to wynika stad ze rzadko im staje i sie musza gdzies wyzyc...ewentualnie przedwczesny wystrysk lub tez ostatnia parttnerka około 8 lat temu od tego czasu stosunek tylko z bratem lub ojcem zreszta na chama
    • Gość: czytacz prasy Rojek prawie Bono, GW prawie The Independent IP: 81.210.25.* 29.06.06, 10:53
      prawie, robi wielką róznicę.
      Ale pomysl dobry. Piotrusiowi życze z serca zdrowia.
    • piotyr Re: Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"! 29.06.06, 14:01
      Igorek, osiołku, może i wyrzucasz do kosza, ale komentujesz teksty na forum.
      Więc czytasz to, co komentujesz, jeśli nie czytasz, gorzej dla twoich
      komentarzy:-)
    • Gość: dawid z katowic Re: Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:28
      ja poprostu ten zespoł bardzo lubie a pana rojka tez za ta muzyke a gazete
      wyborcza kupie jutro poniewaz jestem ciekawy a co najwazniejsze ze moge choc
      troche pomoc komus komu moze sie udac .trzymam kciuki
    • Gość: brouczek Re: Artur Rojek od środy redaktorem "Gazety"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:27
      Na temat gustów (także czytelniczych) podobno się nie dyskutuje,
      ale "gratuluję" braku zainteresowania własnym regionem :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka