Gość: Lublińczanin IP: *.sanetja.pl 30.06.06, 20:24 Nareszcie! Nareszcie! Ślązacy w Lublińcu znowu będą mogli czytać śląską Wyborczą, a nie gorolską, bo my Ślązacy, a nie Gorole! Hurra! Dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roro68 Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:46 Dopięliście swego, GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.sanetja.pl 02.07.06, 22:56 WielKIE dzięki, że odłączyliśmy się od medalików wreszcie. Cieszę się, że nasza ziemia nie musi być już pod częstochowską władzą!!! DaLIŚCIE NAM TROCHĘ SWOJSKOŚCI GAZETO W KATOWICACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.sanetja.pl 02.07.06, 23:04 Mamy tylko jeszcze jedną prośbę. Załatwcie nam jakoś łączność autobusami KZK GOP, bo tym naszym szajskim Pekaesem nigdzie dojechać się nie da. A tak, jakby było połączenie Lublińca z Katowicami, byłoby ekstra! Wystarczy przecież uruchomić autobus do Tarn. Gór!! PROSIMY!! NIECH KTOS POMOŻĘ!! GW KATOWICKA-NAPISZ O TYM!!! PROSIMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrapPa Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.sanetja.pl 01.07.06, 10:00 DZIĘKUJEMY!!! DZIĘKUJEMY!!! TO JEST NAJWSPANIALSZA WIADOMOŚĆ JAKĄ MOGLIŚCIE NAM PAŃSTWO SPRAWIĆ!! W KOŃCU PRZYJĘLIŚCIE NAS Z POWROTEM DO SIEBIE! DO ŚLĄSKA! JESTEM TAKI SZCZĘŚLIWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZfan Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.sanetja.pl 04.07.06, 10:30 Jeronie! Bo sie pocedzisz ze tego szczynścia... Ciekawe, kiedy kolejny raz bedziemy mogli przeczytać o Lublińcu w GW? Podejrzewam, że młoda brać dziennikarska w redakcji GW-Katowice nawet nie wie, gdzie leży Lubliniec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślonzok z Lublińca Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.sanetja.pl 01.07.06, 13:03 Brawo, brawo!! Dzięki wielkie za to, że znów mamy troszkę normalności i swojskiego klimatu! Cieszę się, że Lubliniec znów odzyskał swoją śląską tożsamość, a nie jakieś tam medalikarskie sztuczne powiązania. Wreszcie się to skończyło! dzięki GAZETO WYBORCZA KATOWICE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:16 Dołączam się do tych podziękowań. Fajnie że o nas już napisaliście miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3457495.htmlpozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique Gazeta nie dociera do sprzedawców! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:22 Przed chwilą wróciłam z kiosku (w Koszęcinie) i, co ciekawe, okazało się, że dziś w ogóle GW do niego nie dotarła. Pani kioskarka była tym faktem bardzo zdziwiona bo zdarzyło się to po raz pierwszy. W drugim kiosku gazety już nie było, choć przyszło jej bardzo dużo. W końcu w następnym kiosku udało mi się ją kupić. Mimowolnie przypomniało mi się co opowiadał jeden z naszych radnych- gdy w latach 70-tych Lubliniec przydzielono do woj. częstochowskiego, dystrybutor przestał dostarczać do naszych kiosków GWARKA (to taka lokalna gazeta tarnogórsko- lubliniecko-piekarska) a w zamian mieliśmy kupować częstochowską prasę. Czyżby częstochowski oddział dystrybutora RUCH chciał ponownie, wbrew własnemu interesowi zablokować GW Katowice w Lublińcu poprzez nieproporcjonaly rozdział gazet??? Mam nadzieję że tak nie będzie ale...kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.sanetja.pl 04.07.06, 10:46 A ja dziękuję za forum Lubliniec na portalu Gazety Wyborczej! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38695 Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: GW Katowice w Lublińcu 06.07.06, 00:10 Vivat Lubliniec na Górnym Slonsku !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: GW Katowice w Lublińcu IP: *.sanetja.pl 06.07.06, 00:21 Fajnie, że jesteśmy przy Was. Zaraz tak normalniej jak nie widze dodatku częstochowskiego w Wyborczej. Nie muszę już wyrzuca c go do kosza na makulaturę. GW Katowice, czytam od dechy do dechy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś