settembrini 06.02.03, 00:08 no wlasnie... kilka chwil temu sie dowiedzialem ze takie trojminetkowe :) randki (fast date) odbywaja sie w Katowicach. Czy ktos zna adres gdzie te spotkania maja miejsce? pozdrawiam settembrini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: , Re: fast date w Kattovitz IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.03, 00:17 settembrini napisał: > no wlasnie... kilka chwil temu sie dowiedzialem ze takie trojminetkowe :) > randki (fast date) odbywaja sie w Katowicach. Czy ktos zna adres gdzie te > spotkania maja miejsce? > pozdrawiam > settembrini W hazlu na banhofie. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: fast date w Kattovitz 06.02.03, 00:29 jestem porazony inteligencja tego pana. poprosze raczej o merytoryczne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
plesser Re: fast date w Kattovitz 06.02.03, 14:28 merytorycznej odpowiedzi nie udziele z niewiedzy, ale ciesze sie, ze nie opuszcza Cie zadza zycia! Napisz jak sie czegos na ten temat dowiesz ze szczerym podziwem Plesser Kattowitz przyjacielu, zeby nadgonic wczorajsze zaleglosci z czepiania sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: fast date w Kattovitz IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.02.03, 22:06 ale ja lubie pisownie kattovitz i juz, to tak abstrahujac od tematu watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: fast date w Kattovitz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.03, 16:54 City Pub. Odpowiedz Link Zgłoś
keynes Re: fast date w Kattovitz 06.02.03, 18:38 poddaję się, nie wiem, o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
plesser Re: fast date w Kattovitz 06.02.03, 19:16 wymyslili to Zydzi w Ameryce- rabini konkretnie- potem przyszlo przez Ameryke do Europy robiac furore wsrod zapracowanych singli, bo to efektywna metoda zawierania nowych znajomosci. Organizujacy impreze bar zaprasza dajmy na to 10 kobiet i 10 mezczyzn. Przez 3 minuty rozmawiaja ze soba po kolei zmieniajac miejsca. W tym czasie musza sie sobie nawzajem zaprezentowac. Jesli ktos komus wpadnie w oko mozna sie potem wymienic kontaktami albo umowic na nowe spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
keynes Re: fast date w Kattovitz 06.02.03, 19:23 ach tak? a przeszło mi coś innego przez myśl, w sumie zbliżonego ale z większym rozmachem:) Odpowiedz Link Zgłoś