Dodaj do ulubionych

najlepsze restauracje - katowice

IP: *.osadanet.pl / *.osadanet.pl 23.08.06, 17:12
Moze maly ranking? Wpisujcie Wasze ulubione lokale, restauracje, gdzie można
naprawdę smacznie zjesc i niekoniecznie wyłącznie tanio. Chodzi tu nie
tylko o samo jedzenie ale rowniez o klimat. By otoczenie, jedzonko i cena
wspolgraly ze soba. Ja np. lubie la cantine przy "dolinie trzech stawow"....
a kawiarnie gaudiego przy Wawelskiej (tiramisu - bomba, mniam!)
Obserwuj wątek
    • Gość: :))))) Re: najlepsze restauracje - katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:50
      sfinks jest ok:) centrum patio mniammm rybka w migdałach,Restauracja A Dong
      Katowice, ul. Matejki 3 Typ kuchni: orientalna,albo w silesi jest pare knajpek z jedzeniem:))
    • Gość: luu na widelcu.pl IP: *.ds2-k.us.edu.pl 23.08.06, 21:48
      Bardzo polecam stronke: www.nawidelcu.pl
      Znajdziecie na niej wszystko co dotyczy knajpek,restauracji, pubów i nie
      tylko. Zarówno z terenu Katowic, jak i całego Śląska.
      • Gość: gość Re: na widelcu.pl IP: *.osadanet.pl / *.osadanet.pl 24.08.06, 09:11
        no super, dzięki!
    • magda_my Re: najlepsze restauracje - katowice 24.08.06, 10:41
      jeżeli lubisz sushi to polecam restaurację japońską w hotelu Cubus w Katowicach
      (polecam rybkę maślaną). Dobrą Polską kuchnię znajdziesz w Wiejskiej Chacie w
      drodze na Warszawę ale polecam tę do której trzeba się cofnąć za światłami- a
      tam polecam bitki cielęce z kluchami(pycha!!)i ich świezutkie sałatki. Jakiś
      czas temu znalazłam w Krakowie świetną typowo śródziemnomorską knajpę, super
      świeże rybki a te desery...jak pojadę tam raz jeszcze to wezmę adres i podam Ci
      go. Szczerze to nie mamy tu zbyt dużego wyboru dobrych knajp.
    • sushiking Re: najlepsze restauracje - katowice 06.07.16, 15:09
      Różnie z tymi suszarniami w Katowicach bywa, raz dobrze, raz źle.. zależy od sushi-mastera i jego humoru, ale już od Października w Katowicach odpalona zostanie nowa susharnia, gdzie zamawiać będzie można tylko na dowóz, ceny będą znacznie mniejsza, ale jakość i szybkość dostawy znacznie szybsza i lepsza! Sushi Katowice sushiking.pl Prawdopodobnie październik 2016!
    • ania_nie_hania Re: najlepsze restauracje - katowice 15.07.16, 12:17
      często jestem w kato z powodu pracy i praktycznie zawsze ide cos zjesc do sevi kebaba w galeri katowickiej... nie bylam wielka fanka kebsow, ale strasznie mi posmakowalo bo maja świeże mięso i warzywa, no i jest tyle wariantow, ze i cos dietetycznego sie znajdzie ;)
    • michal.wandzik Re: najlepsze restauracje - katowice 14.08.16, 14:28
      Halo Catering daje dobrze i syto zjeść (posiłki z darmowym dowozem na terenie Katowic i Chorzowa)
      halocatering.com
      mają też fb
      pl-pl.facebook.com/Halo-Catering-425846770829237/?ref=page_internal
    • dama_k Re: najlepsze restauracje - katowice 23.01.17, 14:36
      Moim odkryciem w Katowicach jest Fabryka Kurtosza. Oprócz wyśmienitego cappuccino serwują wytrawne kurtosze, które bardzo mi przypadły do gustu. Zwykle jadałam je na słodko, a tu odkryłam całkiem nowe smaki. Zdecydowanie warto spróbować!
    • victoria.15 Re: najlepsze restauracje - katowice 23.01.17, 16:36
      Jak 3Stawy to tam w Greco można na prawdę fajnie zjeść!
      • tuitami Re: najlepsze restauracje - katowice 25.01.17, 10:48
        Na prawdę? Może napewno? Także niewiadomo.
    • asieczeg Re: najlepsze restauracje - katowice 15.11.18, 13:28
      polecam serwis chrzcinyikomunie.pl/
    • Gość: Ankuaneta Re: najlepsze restauracje - katowice IP: *.syrion.pl 04.09.23, 19:11
      Ze swojej strony polecam restaurację Kaktusy w Katowicach na Dworcowej.
      Bogate menu, starannie dobrane potrawy kuchni śląskiej, myślę, że każdy (nawet najmłodsi) zdecydowanie znajdzie dla siebie faworyta w porze obiadowej, a po obiedzie... Fenomenalne desery ich własnej produkcji, cieszą oko i podniebienie. Wnętrze na pierwszy rzut oka zaskakuje klimatem, miejsce z nawiązaniem historycznym, które warto odwiedzić. Obsługa, pełen profesjonalizm. Wystarczy spojrzeć na stronę www.kaktusykatowice.pl/, sama galeria zachęca do wizyty. Natomiast, referencje mówią same za siebie. Kaktusy trzymają poziom!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka