ballest 01.03.03, 20:49 Nie rozumiem, co "Elsa" na Forach GS zdzialac chce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bertin Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.03, 21:07 jawohl ballest, alle andresdenkende nach guantanao schicken auf den Knie zwingen und Herrn ballest den Arsch küssen Mensch bleib auf dem Teppich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.03, 21:12 ballest napisał: ale nas to co ona pisze wcale nie interesuje. > Zabronic jej tego nie mozna, ale uwazam, jej wpisy sa nic wiecej jak tylko > polonijna prowokacja !!! > Podobne zdanie ma wielu polskich forumowiczów o twoich wpisach , i co? Muszą z to jakoś łyknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: *.sympatico.ca 02.03.03, 23:13 : Re: Moj syn - moja tarcza Zbrojna Polska Zolnierz Date : Sun, 02 Mar 2003 16:35:56 +0800 Reply Reply All Forward Delete Put in Folder...InboxSent MessagesDraftsTrash Can Printer Friendly Version > Temat: The Epitemy of Ignorance > > Autor: Richard (Toronto-HSE-ppp3668866.sympatico.ca) > Data: 01.03.03 17:35 > > Dearest Public, > > If I may, I'd like to share a public service announcement with > all of you. This does not apply to all, but a good few of you, > yes. It has come to my attention that my mother and mentor, > Elzbieta, has been greatly misunderstood by many of you. What > pains me the most is that along with this misunderstanding, > you add insult to injury especially when all my mother means > is well. [...] To piekny list, Pani Elu, wart oprawienia w ramki i powieszenia na scianie, I powinna byc Pani z syna dumna. Ja ze swojej strony mysle ze ci ktorzy na Pania warcza i obrzucaja blotem - robia to nie z przyczyn merytorycznych ale wylacznie z dwoch pobudek - z obawy ze Pani dzialalnosc zburzy ich bezkarnosc, lub z powodu bolu odciskow na ktorych Pani stoi. Nomoze jest jeszcze trzeci powod - ze im za to placa :). Usciski dla Obojga. Miroslaw Podsuwam aktualny KU, uzupelnony dluzszym komentarzem (link nizej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaracz Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 01.03.03, 21:31 ballest napisał: > Nie rozumiem, co "Elsa" na Forach GS zdzialac chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: 213.186.78.* 01.03.03, 22:28 Gość portalu: Jaracz napisał(a): > ballest napisał: > > > Nie rozumiem, co "Elsa" na Forach GS zdzialac chce? Odpowiedz Link Zgłoś
dick_solomon srutututu 02.03.03, 14:11 Przykłady wątków założonych przez Balesta na forum warszawskim: • POLSKIE KOMPEKSY !!! Dlaczego • Dlaczego jestem dumny , ze Niemcem jestem !!... • Czy W-wa to - DNO - inteligencji polskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaras 3 Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.03, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaras4 Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.03, 15:19 synek, nie badz Nazi, kochaj ludzi i kwiatki, wiosnia idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Polonijne watki na Forum GS/OS IP: *.sympatico.ca 03.03.03, 10:47 www.busko.com.pl Dzisiaj napisalam : Przez wszystkie miesiace mojej internetowej " przygody" nie mialam pojecia, co to jest naprawde spam/ Oh, Kochani. !!! Od przedwczoraj wiem, az nadto dobrze . W sobote otrzymalam : Danton 195 emaili Socrates 207+579+170 Razem 1 421 W niedziele nadeszlo George Busz 373 Stevie 691 Razem 1 064 W ciagu dwoch dni 2 485 Wszystkie od wielbicieli z Polski Zbrojnej. Ot, co znaczy, jak zolnierz pokocha !!!!!!!!!!! Elzbieta PS. I Wy piszecie, ze ja spamuje !!!! ????? Are you out of your mind ???? PYTANIE - CZY POLSKA NALEZY JUZ DO NIEMIECKIEJ REPUBLIKI FEDERALNEJ ? Odpowiedz Link Zgłoś
ghost-song Re: Polonijne watki na Forum GS/OS 03.03.03, 11:25 No jeszcze nie. Ale powiedz mu, ze Slask/Schlesien za rok juz bedzie nalezol. Odpowiedz Link Zgłoś