sss9 26.10.06, 17:30 czy pozostaną jedynie stolycą czarnej dziury w d... Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: esteta Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:48 raczej wrzodem na d... zdrowego organizmu IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 26.10.06, 17:59 Gość portalu: esteta napisał(a): > raczej wrzodem na d... zdrowego organizmu IV RP czy wrzód może być autonomiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:39 Wrzód jest jak najbardziej autonomicznym tworem. Zostaje utworzony na zdrowej tkance, rządzi się własnymi wrzodzimi prawami, zabiera dużo - niewiele dając w zamian, oprócz bólu, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shpt Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:43 Czy ludzie piszący w tym wątku nie są czasem wyposażeni w bonus w postaci pewnego kopmleksu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Zawracanie Rawy kijem z tą... A U T O N O M I Ą . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:45 Mącą tylko wodę "w rzyce" "szlyzjery" i tut. Fryce. (HKP) ... NIEMNIEJ, CZUWAĆ TRZEBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 20:52 Katowitz z pomocą Niemiec i błogosławienstwem Rosji bedą Stolicą Autonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 20:55 Meine freunde! Ich bin von Oberschlesien! Hail zum Katowitz ! Katowitz Górą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Reich [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:42 Wywalcie stad tego prowokatora. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:48 Ta nedzna kreatura piszaca z proxy nawet nie wie, jak sie po niemiecku pisze Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:57 arnold7 napisał: > Ta nedzna kreatura piszaca z proxy nawet nie wie, jak sie po niemiecku pisze > Katowice. > mówisz i masz. :))) cała ta seria trzeciorzeszowiaka, mysłowica i szleziera, to jednoosobowa (?) żenada. tylko dlaczego Niemcy z gygygy nie znają j.niemieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 11:06 To tez powinno byc usuniete: "Katowitz z pomocą Niemiec i błogosławienstwem Rosji bedą Stolicą Autonomii." Bo nawet nie jest smieszne w swej glupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 05.11.06, 14:02 zastanawiam się dlaczego to powielasz, skoro to takie nieśmieszne i głupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 23:02 Polska(Bez Wojewodztw: Gorny Slosk, Opolskie, Dolny Slosk)- Maly Europejski wypierdek ktory sra portkamy przed rosja, daje sie bic i czerpie wyzysk z germanskiej kultury jako są Kattowitz( lepiej, prostaku arnoldzie7? ). Tagze marnoje przestrzen swiatową swą egzystencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 23:13 Heil,heil,heil,heil fur Kattowitz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Reich [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 12:22 Gość portalu: esteta napisał(a): > raczej wrzodem na d... zdrowego organizmu IV RP hehehehe,zdrowy organizm IV RP,hehehehe,dobry wic:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesier !! [...] IP: *.proxy.aol.com 31.10.06, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszkowianka Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 05.11.06, 19:09 Raczej nigdy ! Predzej Opole ma do tego prawo jako stolica Gornego Śląska! Oczywiście bez regionu czestochowskiego ta autonomia ma funcjonowac bo nawet moi znajomi z Zawiercia się smieją ,że nie piszą sie na takie fanaberie ślązakow? Mysle , że wystawienie list RAŚ to tak dla zabawy bo napewno poparcia nie uzyskacie w Ziemi Częstochowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 26.10.06, 18:55 uprasza sie o nietrolowanie- dublowanie tematow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Katowice jako stolyca Autonomii będą Kutzowicami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:18 Za to POparcie Kazikowi na u p a m i ę t n i e n i e coś się przeca należy! No nie!?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiopka Re: Katowice jako stolyca Autonomii będą Kutzowic IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.06, 20:21 Sluchajta, autonomii nie dostanieta - na to nie pozwoli wladza centralna. Jak by pozwolili, to zaraz i inni chcielibyta wolnosci. A warszaski okupant tego nie lubi ! No to na zdrowko - pod autonomie Stiopka Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Katowice jako stolyca Autonomii będą Kutzowic 02.11.06, 13:07 Gość portalu: harc mistrz & HKP napisał(a): > Za to POparcie Kazikowi na u p a m i ę t n i e n i e coś się przeca należy! > No nie!?... Jasne Harc-Mistrzu! Kaźkowi to należy się. Czuwej i na straży swej stój. Pozdr. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 26.10.06, 21:41 settembrini napisał: > uprasza sie o nietrolowanie- dublowanie tematow. Eee, dlaczego? Będzie zabawnie, jak antyautonomiści wypromują dla stronie głównej jeszcze kilka wątków dotyczących autonomii, żeby mieć o co płakać:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 08:23 jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK. o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Adamus uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zanim został wybrany. lubicie robić sztuczny tłok ideą autonomii na forum, i mnie to wali, czekam tylko kiedy pod tymi np. arnoldowymi prymitywnymi agitkami zaczną się podpisywać normalni internauci, przekonani do tej bajki. na razie widać ciągle te same nicki w ilości palców na rękach, maniakalnie powtarzające wciąż te same, nikogo nie przekonujące "argumynty". Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 12:35 sss9 napisał: > jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK. > o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Adamus > uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie > przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zanim > został wybrany. > lubicie robić sztuczny tłok ideą autonomii na forum, i mnie to wali, czekam > tylko kiedy pod tymi np. arnoldowymi prymitywnymi agitkami zaczną się podpisywa > ć > normalni internauci, przekonani do tej bajki. na razie widać ciągle te same > nicki w ilości palców na rękach, maniakalnie powtarzające wciąż te same, nikogo > nie przekonujące "argumynty". Wasi polscy przodkowie przyrzekali przez wieki,i to święcie - i niczego nie dotrzymali - i to do dzisiaj,a pan Adamus niczego nie przyrzeka,mam nadzieję,że tego dotrzyma,i pokaże jak się dotrzymuje przyrzeczeń. Jeżeli komuś jest to za skomplikowane,co napisałem,to proszę na forum CoS:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 12:52 może garść szczegółów ricco. co przysięgali i czego nie dotrzymali. gratuluję kandydata, kiedy po czterech latach zapyta ktoś: co zrobiłeś?, ten odpowie z rozbrajającą szczerością: niczego nie obiecywałem. głosuj ricco, głosuj. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 14:26 RAP - Ruch Autonomii Podlasia RAP'- Ruch Autonomii Podkarpackiego RAP''- Ruch Autonomii Pomorza RAK - Ruch Autonomii Kujaw RAK'- Ruch Autonomii Kaszub RAM- Ruch Autonomii Mazowieckiego RAM'-Ruch Autonomii Małopolskiego osamotniony w dublowaniu RAW - Wielkopolski No i wreszcie kiosk RUCHu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 09:55 kelo napisał: > No i wreszcie kiosk RUCHu. a w nim cały Naród Śląski z transparentem "Gorole RAUS!" Odpowiedz Link Zgłoś
soso3 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:17 SSS9 starałem się znaleźć jakis post, w którym napisałbyś cos sensem i na jakis normalny temat. Straciłem popołudnie i niczego takiego nie znalazłem - błędu nie powtórzę... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:40 chyba w wyszukiwarkę wpisałeś własny nick. :) Odpowiedz Link Zgłoś
soso3 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:52 sss9 napisał: > chyba w wyszukiwarkę wpisałeś własny nick. :) Jeszcze tylko krzyknij: sam jesteś "gupek", albo "mama a on sie bije!" Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 11:04 soso3 napisał: > sss9 napisał: > > > chyba w wyszukiwarkę wpisałeś własny nick. :) > Jeszcze tylko krzyknij: sam jesteś "gupek", albo "mama a on sie bije!" po co? ty robisz to z taką dziecinną gracją. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:42 sss9 napisał: > jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK. > o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Adamus > uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie > przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zanim > został wybrany. Zdarzało Ci się rozumieć, co czytasz, albo przynajmniej sprawiać takie wrażenie. O co płakać, to zapytaj kolegi hierowskiego, to on dramatyczne lamenty odstawia na Forum o Forum (acz nie tylko), jak tylko zobaczy wątek ze słowem Autonomia. Co do operowania słowem "wy" - póki co nie zamierzałem głosować na RAŚ (zresztą na nikogo innego chyba też nie) ale jeszcze trochę nade mną popracujecie, to się chyba złamię.. Odpowiedz Link Zgłoś
soso3 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:51 bartoszcze napisał: > sss9 napisał: > > > jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK. > > o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Ada > mus > > uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie > > przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zan > im > > został wybrany. > > Zdarzało Ci się rozumieć, co czytasz, albo przynajmniej sprawiać takie wrażenie > . > O co płakać, to zapytaj kolegi hierowskiego, to on dramatyczne lamenty odstawia > na Forum o Forum (acz nie tylko), jak tylko zobaczy wątek ze słowem Autonomia. > > Co do operowania słowem "wy" - póki co nie zamierzałem głosować na RAŚ (zresztą > na nikogo innego chyba też nie) ale jeszcze trochę nade mną popracujecie, to si > ę > chyba złamię.. > To się nazywa metoda zajścia od tyłu. SSS9 jak Mathejanka - nieświadomy współpracownik. Zkto wie co mu za kilkadziesiąt lat wyciągną... Z jakiejś szafy jakiegoś pułkownika wyjdą teczki akcji "złamać bartoszcze"; odpowiedzialny: genosse SSS9 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 11:03 bartoszcze napisał: > Co do operowania słowem "wy" - póki co nie zamierzałem głosować na RAŚ (zresztą > na nikogo innego chyba też nie) ale jeszcze trochę nade mną popracujecie, to si > ę > chyba złamię.. mam podobnie, ale w odwrotną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 [...] 01.11.06, 09:39 :))) widzę harcmistrzu, że różne ścierwempluje mogą tu sobie charkać do woli, ale już poddać w wątpliwość słuszność głosowania na pewien regionalny kabarecik, to nie, nie wolno. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 10:24 myślałby kto, że odróżniasz poglądy od formy ich wyrażenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: [...] 01.11.06, 10:37 bartoszcze napisał: > myślałby kto, że odróżniasz poglądy od formy ich wyrażenia.. > uuuu, ale siem nam tu Wersal zrobił. :) wulgaryzm w pełnym brzmieniu i ten fragmentaryczny, z wykropkowaną jego częścią to już nie to samo? to hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 11:54 Nie oceniałem decyzji moderatora, tylko komentowałem Twoją wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz z HKP Re: [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:43 O, kurdebalans?! Czuję się jak w łeb piźnięty! Po raz pierwszy na TYM Forum zostałem wycięty!? (HKP) ... CZUWAJCIE I UWAŻAJCIE FK "ANANASY"!!! "Załatwiły" mnie tego forum... asy. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: [...] 01.11.06, 11:31 Gość portalu: harc mistrz z HKP napisał(a): > O, kurdebalans?! Czuję się jak w łeb piźnięty! > Po raz pierwszy na TYM Forum zostałem wycięty!? No, to teraz już będzie z górki, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: [...] 01.11.06, 12:10 zbednie? tu polemizowalbym :) podejrzenie, ze ktos pochodzi od matki nierzadnicy tylko dlatego, ze odda glos na osobe z okreslonej listy, jest moim zdaniem niezbyt w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: [...] 01.11.06, 12:20 settembrini napisał: > zbednie? tu polemizowalbym :) > podejrzenie, ze ktos pochodzi od matki nierzadnicy tylko dlatego, ze odda glos > na osobe z okreslonej listy, jest moim zdaniem niezbyt w porzadku. jak widać ci, do których kierował swój post harcmistrz dotknięci się nie czują. :) a bartoszcze niech się lepiej zastanowi co pomyśli ktoś czytając jego ostatnie trzy posty. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 23:13 sss9 napisał: > a bartoszcze niech się lepiej zastanowi co pomyśli ktoś czytając jego ostatnie > trzy posty. Pomyśli to samo co ja. Pomyśl, przekonasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 23:15 settembrini napisał: > zbednie? tu polemizowalbym :) > podejrzenie, ze ktos pochodzi od matki nierzadnicy tylko dlatego, ze odda glos > na osobe z okreslonej listy, jest moim zdaniem niezbyt w porzadku. To ja chyba nie pamiętam za dokładnie tego postu, bo mi się wydawało że Druh wykropkował inną inwektywę:) nie trzymało to poziomu, ale raz wykropkował, a dwa - no ja powiem, że Druh swoje prawa ma:) tak że ja się zdziwiłem wycięciem, ale to Wy teraz rządzicie;) Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Czy Katowice będą stolicą Autonomii? 01.11.06, 14:21 Katowice raczej nie bedzie stolica Autonomii Slaskiej Opole, Bytom lub Gliwice! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 01.11.06, 14:32 a szkopy siedzą i zawijają w sreberka... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesier !! [...] IP: *.proxy.aol.com 01.11.06, 19:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesier !! Mysle ze znowu zmaza jak poprzednie,za ostro !! IP: *.proxy.aol.com 01.11.06, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
soso3 Re: Mysle ze znowu zmaza jak poprzednie,za ostro 02.11.06, 11:05 Na stronach gazety, ten wątek figuruje jako jeden z czołowych na FK. Gratulacje dla sss9 i harc mistrza za promocję własnej totalnej mizeroty umysłowej. Proponuję zakończyć wątek, a najlepiej po porstu go wyciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Mysle ze znowu zmaza jak poprzednie,za ostro 02.11.06, 12:03 nie wiem jak Harc Mistrz, ale ja już jestem ci wdzięczny. za to, że swoimi postami plasujesz wątek w czołówce, a także za troskę o naszą "mizerotę umysłową". :) wytłumacz mi proszę, dlaczego jedynie w odniesieniu do tego właśnie wątku reagujesz tak nerwowo i że tak powiem, umysłowo starasz się nam dorównać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowitz [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 02.11.06, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanie Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 02.11.06, 14:34 katowitz sa stolica od wiekow autonomia to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 02.11.06, 16:03 sss9 napisał: > czy pozostaną jedynie stolycą czarnej dziury w d... Polski? Nie będzie ani "stolycy" ani autonomii. Przynajmniej za mego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:34 Jasne, że będzie-bydzie-budiet tak, jak napisał proroczo Pit-Zeolit! Katowice nigdy nie będą ani "stolycą Autonomii", ani stolicą jakiegoś "wschodniego landu" - i nigdy nie będą nosiły obcobrzmiącej dla ucha nazwy "Kattowitz".(!) Wystarczy, że przez krótki czas były... "Stalinogrodem"... N i e d o c z e k a n i e - taka Wasza mać(mat')!!! (chyba cenzury obyczajowej i poprawności politycznej nie naruszyłem?) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 02.11.06, 17:37 Nie, naruszyłeś jedynie zasady zdroworozsądkowego myślenia, ale to już od dawna kultywowana przez Ciebie tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 03.11.06, 09:45 slezan, czy ty jesteś Jerzy Gorzelik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.gnupg.org 03.11.06, 21:08 A czy ty jesteś min Wasserman, że się pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:57 Gość portalu: fx napisał(a): > A czy ty jesteś min Wasserman, że się pytasz? a czy ty jesteś pytany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schlesier [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.ynfonatic.de 03.11.06, 21:11 >czy pozostaną jedynie stolycą czarnej dziury w d... Polski? Może ty zostaniesz taka dziurą. Katowice natomiast, to oczywiste, mają sznasę zostać stolicą autonomicznego regionu. Wolne o kretyńskich pomysłów centralistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesier !! [...] IP: *.proxy.aol.com 04.11.06, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chichrajacy2 T.z ma on racje bo brak ci argumetow...!!! 05.11.06, 00:17 Czyli gorol jak krowa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.06, 14:21 Panie sss9 7 takim pieknym slownictwem jak pan sie wyraza to moga tylko obskury i takie gangreny spoleczne jak pan bo jak Kattowitz sie pisalo to pan nie mial pojecia o slasku i zyciu tutejszych ludzi ktorzy wlasciwie utr4zymywali juz wtedy cale Niemcy i Polske swoja gospodarka takze ja bylbym calkowicie za stolica Autonomii bo przez wieki na to zasluzyli . Ajesli panu sie jezyk poprawi to pan sie nauczy jesc slaskie Kluski i smaczne krupnioki ciao !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc66 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:55 no to zrobmy autonomie kazdej uliczki nie wierzcie politykom,oni nawet nie wiedza ile kosztuje bilet autobusowy ani jakimi chodnikami sie chodzi itd juz jednych oswieconych mamy w rzadzie hihihi tez mialo byc lepiej a gruszka w posotaci autonomii tez nie bedzie slodka[jak bedzie] bedzie slodka tylko dla wybranych rodowita slazaczka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 22:34 Dziekuje bardzo wszystkim moim rodakom SLAZAKOM za nie branie udzialu w Rytualnym oblewaniu sie pomyjami,warzawskie łapsy boja sie utraty Slaskiego Skarbca,ale my wiemy co mamy robic i zadne centralne OBSZCZYMURY nam w tym nie przeszkodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastah Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:32 img225.imageshack.us/my.php?image=cotizesfw6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc66 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 05:40 to my slazacy czesto robimy tak ze reszta dzielnic z Polski nas nie lubi bo sadzi ze wszyscy to gornicy a nie wiedza,ze wiekszosc to przyjezdni milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 07.11.06, 08:14 Gość portalu: mastah napisał(a): > img225.imageshack.us/my.php?image=cotizesfw6.jpg stare ideały wiecznie żywe: www.socjalizm.info/pliki/plakaty/img29.htm upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/0/0b/Odznaka_przodownika.gif Odpowiedz Link Zgłoś