Dodaj do ulubionych

Czy Katowice będą stolycą Autonomii?

26.10.06, 17:30
czy pozostaną jedynie stolycą czarnej dziury w d... Polski?
Obserwuj wątek
    • Gość: esteta Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:48
      raczej wrzodem na d... zdrowego organizmu IV RP
      • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 26.10.06, 17:59
        Gość portalu: esteta napisał(a):

> raczej wrzodem na d... zdrowego organizmu IV RP

czy wrzód może być autonomiczny?
        • Gość: esteta Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:39
          Wrzód jest jak najbardziej autonomicznym tworem. Zostaje utworzony na zdrowej
          tkance, rządzi się własnymi wrzodzimi prawami, zabiera dużo - niewiele dając w
          zamian, oprócz bólu, rzecz jasna.
          • Gość: shpt Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:43
            Czy ludzie piszący w tym wątku nie są czasem wyposażeni w bonus w postaci
            pewnego kopmleksu?
          • Gość: harc mistrz & HKP Zawracanie Rawy kijem z tą... A U T O N O M I Ą . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:45
            Mącą tylko wodę "w rzyce"
            "szlyzjery" i tut. Fryce.
            (HKP)
            ...
            NIEMNIEJ, CZUWAĆ TRZEBA!!!
          • Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 20:52
            Katowitz z pomocą Niemiec i błogosławienstwem Rosji bedą Stolicą Autonomii.
          • Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 20:55
            Meine freunde! Ich bin von Oberschlesien! Hail zum Katowitz ! Katowitz Górą !
          • Gość: III Reich [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 21:01
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • arnold7 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:42
              Wywalcie stad tego prowokatora.
              • arnold7 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:48
                Ta nedzna kreatura piszaca z proxy nawet nie wie, jak sie po niemiecku pisze
                Katowice.
                • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:57
                  arnold7 napisał:

> Ta nedzna kreatura piszaca z proxy nawet nie wie, jak sie po niemiecku pisze
                  > Katowice.
                  >
                  mówisz i masz. :)))
                  cała ta seria trzeciorzeszowiaka, mysłowica i szleziera, to jednoosobowa (?)
                  żenada.
                  tylko dlaczego Niemcy z gygygy nie znają j.niemieckiego?
                • arnold7 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 11:06
                  To tez powinno byc usuniete:

"Katowitz z pomocą Niemiec i błogosławienstwem Rosji bedą Stolicą Autonomii."

Bo nawet nie jest smieszne w swej glupocie.
                  • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 05.11.06, 14:02
                    zastanawiam się dlaczego to powielasz, skoro to takie nieśmieszne i głupie?
                  • Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 23:02
                    Polska(Bez Wojewodztw: Gorny Slosk, Opolskie, Dolny Slosk)- Maly Europejski
                    wypierdek ktory sra portkamy przed rosja, daje sie bic i czerpie wyzysk z
                    germanskiej kultury jako są Kattowitz( lepiej, prostaku arnoldzie7? ). Tagze
                    marnoje przestrzen swiatową swą egzystencją.
                  • Gość: III Reich Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 23:13
                    Heil,heil,heil,heil fur Kattowitz!
              • Gość: III Reich [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 22:48
      • rico-chorzow Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 12:22
        Gość portalu: esteta napisał(a):

> raczej wrzodem na d... zdrowego organizmu IV RP

hehehehe,zdrowy organizm IV RP,hehehehe,dobry wic:))))))
      • Gość: Oberschlesier !! [...] IP: *.proxy.aol.com 31.10.06, 21:09
      • fajna_myszkowianka Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 05.11.06, 19:09
        Raczej nigdy ! Predzej Opole ma do tego prawo jako stolica Gornego Śląska!
        Oczywiście bez regionu czestochowskiego ta autonomia ma funcjonowac bo nawet
        moi znajomi z Zawiercia się smieją ,że nie piszą sie na takie fanaberie
        ślązakow? Mysle , że wystawienie list RAŚ to tak dla zabawy bo napewno poparcia
        nie uzyskacie w Ziemi Częstochowskiej :)
    • settembrini Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 26.10.06, 18:55
      uprasza sie o nietrolowanie- dublowanie tematow.
      • Gość: harc mistrz & HKP Katowice jako stolyca Autonomii będą Kutzowicami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:18
        Za to POparcie Kazikowi na u p a m i ę t n i e n i e coś się przeca należy!
        No nie!?...
        • Gość: Stiopka Re: Katowice jako stolyca Autonomii będą Kutzowic IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.06, 20:21
          Sluchajta, autonomii nie dostanieta - na to nie pozwoli wladza centralna.
          Jak by pozwolili, to zaraz i inni chcielibyta wolnosci. A warszaski okupant
          tego nie lubi !
          No to na zdrowko - pod autonomie
          Stiopka
        • pit-zeolit Re: Katowice jako stolyca Autonomii będą Kutzowic 02.11.06, 13:07
          Gość portalu: harc mistrz & HKP napisał(a):

> Za to POparcie Kazikowi na u p a m i ę t n i e n i e coś się przeca należy!
          > No nie!?...

Jasne Harc-Mistrzu! Kaźkowi to należy się.

Czuwej i na straży swej stój.

Pozdr.

Pit
      • bartoszcze Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 26.10.06, 21:41
        settembrini napisał:

> uprasza sie o nietrolowanie- dublowanie tematow.

Eee, dlaczego? Będzie zabawnie, jak antyautonomiści wypromują dla stronie
        głównej jeszcze kilka wątków dotyczących autonomii, żeby mieć o co płakać:)
        • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 08:23
          jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK.
          o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Adamus
          uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie
          przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zanim
          został wybrany.
          lubicie robić sztuczny tłok ideą autonomii na forum, i mnie to wali, czekam
          tylko kiedy pod tymi np. arnoldowymi prymitywnymi agitkami zaczną się podpisywać
          normalni internauci, przekonani do tej bajki. na razie widać ciągle te same
          nicki w ilości palców na rękach, maniakalnie powtarzające wciąż te same, nikogo
          nie przekonujące "argumynty".
          • rico-chorzow Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 12:35
            sss9 napisał:

> jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK.
            > o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Adamus
            > uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie
            > przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zanim
            > został wybrany.
            > lubicie robić sztuczny tłok ideą autonomii na forum, i mnie to wali, czekam
            > tylko kiedy pod tymi np. arnoldowymi prymitywnymi agitkami zaczną się podpisywa
            > ć
            > normalni internauci, przekonani do tej bajki. na razie widać ciągle te same
            > nicki w ilości palców na rękach, maniakalnie powtarzające wciąż te same, nikogo
            > nie przekonujące "argumynty".

Wasi polscy przodkowie przyrzekali przez wieki,i to święcie - i niczego nie
            dotrzymali - i to do dzisiaj,a pan Adamus niczego nie przyrzeka,mam nadzieję,że
            tego dotrzyma,i pokaże jak się dotrzymuje przyrzeczeń.

Jeżeli komuś jest to za skomplikowane,co napisałem,to proszę na forum CoS:)
            • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 12:52
              może garść szczegółów ricco. co przysięgali i czego nie dotrzymali.

gratuluję kandydata, kiedy po czterech latach zapyta ktoś: co zrobiłeś?, ten
              odpowie z rozbrajającą szczerością: niczego nie obiecywałem.
              głosuj ricco, głosuj. :)))
              • kelo Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 27.10.06, 14:26
                RAP - Ruch Autonomii Podlasia
                RAP'- Ruch Autonomii Podkarpackiego
                RAP''- Ruch Autonomii Pomorza
                RAK - Ruch Autonomii Kujaw
                RAK'- Ruch Autonomii Kaszub
                RAM- Ruch Autonomii Mazowieckiego
                RAM'-Ruch Autonomii Małopolskiego
                osamotniony w dublowaniu RAW - Wielkopolski
                No i wreszcie kiosk RUCHu.
                • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 09:55
                  kelo napisał:

> No i wreszcie kiosk RUCHu.

a w nim cały Naród Śląski z transparentem "Gorole RAUS!"
                  • soso3 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:17
                    SSS9 starałem się znaleźć jakis post, w którym napisałbyś cos sensem i na jakis
                    normalny temat. Straciłem popołudnie i niczego takiego nie znalazłem - błędu
                    nie powtórzę...
                    • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:40
                      chyba w wyszukiwarkę wpisałeś własny nick. :)
                      • soso3 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:52
                        sss9 napisał:

> chyba w wyszukiwarkę wpisałeś własny nick. :)
                        Jeszcze tylko krzyknij: sam jesteś "gupek", albo "mama a on sie bije!"
                        • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 11:04
                          soso3 napisał:

> sss9 napisał:
                          >
                          > > chyba w wyszukiwarkę wpisałeś własny nick. :)
                          > Jeszcze tylko krzyknij: sam jesteś "gupek", albo "mama a on sie bije!"

po co? ty robisz to z taką dziecinną gracją.
          • bartoszcze Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:42
            sss9 napisał:

> jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK.
            > o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Adamus
            > uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie
            > przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zanim
            > został wybrany.

Zdarzało Ci się rozumieć, co czytasz, albo przynajmniej sprawiać takie wrażenie.
            O co płakać, to zapytaj kolegi hierowskiego, to on dramatyczne lamenty odstawia
            na Forum o Forum (acz nie tylko), jak tylko zobaczy wątek ze słowem Autonomia.

Co do operowania słowem "wy" - póki co nie zamierzałem głosować na RAŚ (zresztą
            na nikogo innego chyba też nie) ale jeszcze trochę nade mną popracujecie, to się
            chyba złamię..
            • soso3 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 10:51
              bartoszcze napisał:

> sss9 napisał:
              >
              > > jestem za setkami wątków nt. autonomii na FK.
              > > o co tu płakać Bartoszcze? o to, a raczej nad tym, że wasz kandydat R.Ada
              > mus
              > > uczciwie przyznaje, że "niczego nie obiecuje"? po takim wyznaniu, to nie
              > > przeciwnicy, ale wy powinniście ronić perłowe łzy, bo gość poddał się zan
              > im
              > > został wybrany.
              >
              > Zdarzało Ci się rozumieć, co czytasz, albo przynajmniej sprawiać takie
              wrażenie
              > .
              > O co płakać, to zapytaj kolegi hierowskiego, to on dramatyczne lamenty
              odstawia
              > na Forum o Forum (acz nie tylko), jak tylko zobaczy wątek ze słowem Autonomia.
              >
              > Co do operowania słowem "wy" - póki co nie zamierzałem głosować na RAŚ
              (zresztą
              > na nikogo innego chyba też nie) ale jeszcze trochę nade mną popracujecie, to
              si
              > ę
              > chyba złamię..
              >
              To się nazywa metoda zajścia od tyłu.
              SSS9 jak Mathejanka - nieświadomy współpracownik.
              Zkto wie co mu za kilkadziesiąt lat wyciągną... Z jakiejś szafy jakiegoś
              pułkownika wyjdą teczki akcji "złamać bartoszcze"; odpowiedzialny: genosse
              SSS9 :-)))
            • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 31.10.06, 11:03
              bartoszcze napisał:
              > Co do operowania słowem "wy" - póki co nie zamierzałem głosować na RAŚ (zresztą
              > na nikogo innego chyba też nie) ale jeszcze trochę nade mną popracujecie, to si
              > ę
              > chyba złamię..

mam podobnie, ale w odwrotną stronę.
              • Gość: harc mistrz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:20
                • sss9 [...] 01.11.06, 09:39
                  :))) widzę harcmistrzu, że różne ścierwempluje mogą tu sobie charkać do woli,
                  ale już poddać w wątpliwość słuszność głosowania na pewien regionalny kabarecik,
                  to nie, nie wolno. ;)
                  • bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 10:24
                    myślałby kto, że odróżniasz poglądy od formy ich wyrażenia..
                    • sss9 Re: [...] 01.11.06, 10:37
                      bartoszcze napisał:

> myślałby kto, że odróżniasz poglądy od formy ich wyrażenia..
                      >

uuuu, ale siem nam tu Wersal zrobił. :)
                      wulgaryzm w pełnym brzmieniu i ten fragmentaryczny, z wykropkowaną jego częścią
                      to już nie to samo? to hipokryzja.
                      • bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 11:54
                        Nie oceniałem decyzji moderatora, tylko komentowałem Twoją wypowiedź.
                    • Gość: harc mistrz z HKP Re: [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:43
                      O, kurdebalans?! Czuję się jak w łeb piźnięty!
                      Po raz pierwszy na TYM Forum zostałem wycięty!?
                      (HKP)
                      ...
                      CZUWAJCIE I UWAŻAJCIE FK "ANANASY"!!!
                      "Załatwiły" mnie tego forum... asy.
                      • kelo Re: [...] 01.11.06, 11:31
                        Gość portalu: harc mistrz z HKP napisał(a):

> O, kurdebalans?! Czuję się jak w łeb piźnięty!
                        > Po raz pierwszy na TYM Forum zostałem wycięty!?

No, to teraz już będzie z górki, he, he
                      • bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 11:55
                        Zresztą chyba zbędnie:)
                        • settembrini Re: [...] 01.11.06, 12:10
                          zbednie? tu polemizowalbym :)
                          podejrzenie, ze ktos pochodzi od matki nierzadnicy tylko dlatego, ze odda glos
                          na osobe z okreslonej listy, jest moim zdaniem niezbyt w porzadku.
                          • sss9 Re: [...] 01.11.06, 12:20
                            settembrini napisał:

> zbednie? tu polemizowalbym :)
                            > podejrzenie, ze ktos pochodzi od matki nierzadnicy tylko dlatego, ze odda glos
                            > na osobe z okreslonej listy, jest moim zdaniem niezbyt w porzadku.

jak widać ci, do których kierował swój post harcmistrz dotknięci się nie czują. :)
                            a bartoszcze niech się lepiej zastanowi co pomyśli ktoś czytając jego ostatnie
                            trzy posty.
                            • oppelner_os Re: [...] 01.11.06, 14:08
                              Skad wiesz sss9?
                            • bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 23:13
                              sss9 napisał:

> a bartoszcze niech się lepiej zastanowi co pomyśli ktoś czytając jego ostatnie
                              > trzy posty.

Pomyśli to samo co ja. Pomyśl, przekonasz się.
                          • bartoszcze Re: [...] 01.11.06, 23:15
                            settembrini napisał:

> zbednie? tu polemizowalbym :)
                            > podejrzenie, ze ktos pochodzi od matki nierzadnicy tylko dlatego, ze odda glos
                            > na osobe z okreslonej listy, jest moim zdaniem niezbyt w porzadku.

To ja chyba nie pamiętam za dokładnie tego postu, bo mi się wydawało że Druh
                            wykropkował inną inwektywę:)
                            nie trzymało to poziomu, ale raz wykropkował, a dwa - no ja powiem, że Druh
                            swoje prawa ma:)
                            tak że ja się zdziwiłem wycięciem, ale to Wy teraz rządzicie;)
    • oppelner_os Czy Katowice będą stolicą Autonomii? 01.11.06, 14:21
      Katowice raczej nie bedzie stolica Autonomii Slaskiej

Opole, Bytom lub Gliwice!
      • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 01.11.06, 14:32
        a szkopy siedzą i zawijają w sreberka... :)))
        • Gość: Oberschlesier !! [...] IP: *.proxy.aol.com 01.11.06, 19:02
        • Gość: Oberschlesier !! Mysle ze znowu zmaza jak poprzednie,za ostro !! IP: *.proxy.aol.com 01.11.06, 19:03
          • soso3 Re: Mysle ze znowu zmaza jak poprzednie,za ostro 02.11.06, 11:05
            Na stronach gazety, ten wątek figuruje jako jeden z czołowych na FK.
            Gratulacje dla sss9 i harc mistrza za promocję własnej totalnej mizeroty
            umysłowej.
            Proponuję zakończyć wątek, a najlepiej po porstu go wyciąć.
            • sss9 Re: Mysle ze znowu zmaza jak poprzednie,za ostro 02.11.06, 12:03
              nie wiem jak Harc Mistrz, ale ja już jestem ci wdzięczny.
              za to, że swoimi postami plasujesz wątek w czołówce, a także za troskę o naszą
              "mizerotę umysłową". :)
              wytłumacz mi proszę, dlaczego jedynie w odniesieniu do tego właśnie wątku
              reagujesz tak nerwowo i że tak powiem, umysłowo starasz się nam dorównać? :)
    • Gość: katowitz [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 02.11.06, 14:22
      • Gość: katowiczanie Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 02.11.06, 14:34
        katowitz sa stolica od wiekow autonomia to tylko kwestia czasu
    • pit-zeolit Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 02.11.06, 16:03
      sss9 napisał:

> czy pozostaną jedynie stolycą czarnej dziury w d... Polski?

Nie będzie ani "stolycy" ani autonomii. Przynajmniej za mego życia.
      • Gość: harc mistrz & HKP Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:34
        Jasne, że będzie-bydzie-budiet tak, jak napisał proroczo Pit-Zeolit!
        Katowice nigdy nie będą ani "stolycą Autonomii", ani stolicą jakiegoś
        "wschodniego landu" - i nigdy nie będą nosiły obcobrzmiącej dla ucha nazwy
        "Kattowitz".(!)
        Wystarczy, że przez krótki czas były... "Stalinogrodem"...
        N i e d o c z e k a n i e - taka Wasza mać(mat')!!!
        (chyba cenzury obyczajowej i poprawności politycznej nie naruszyłem?)
        • slezan Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 02.11.06, 17:37
          Nie, naruszyłeś jedynie zasady zdroworozsądkowego myślenia, ale to już od dawna
          kultywowana przez Ciebie tradycja.
          • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 03.11.06, 09:45
            slezan, czy ty jesteś Jerzy Gorzelik?
            • Gość: fx Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.gnupg.org 03.11.06, 21:08
              A czy ty jesteś min Wasserman, że się pytasz?
              • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 04.11.06, 10:57
                Gość portalu: fx napisał(a):

> A czy ty jesteś min Wasserman, że się pytasz?

a czy ty jesteś pytany?
    • Gość: Schlesier [...] IP: *.brhm.cable.ntl.com 03.11.06, 21:07
    • Gość: fx Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.ynfonatic.de 03.11.06, 21:11
      >czy pozostaną jedynie stolycą czarnej dziury w d... Polski?

Może ty zostaniesz taka dziurą.
      Katowice natomiast, to oczywiste, mają sznasę zostać stolicą autonomicznego
      regionu. Wolne o kretyńskich pomysłów centralistów.
      • Gość: Oberschlesier !! [...] IP: *.proxy.aol.com 04.11.06, 00:23
    • chichrajacy2 T.z ma on racje bo brak ci argumetow...!!! 05.11.06, 00:17
      Czyli gorol jak krowa !!
    • Gość: Peter Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.06, 14:21
      Panie sss9 7 takim pieknym slownictwem jak pan sie wyraza to moga tylko
      obskury i takie gangreny spoleczne jak pan bo jak Kattowitz sie pisalo to pan
      nie mial pojecia o slasku i zyciu tutejszych ludzi ktorzy wlasciwie
      utr4zymywali juz wtedy cale Niemcy i Polske swoja gospodarka takze ja bylbym
      calkowicie za stolica Autonomii bo przez wieki na to zasluzyli . Ajesli panu
      sie jezyk poprawi to pan sie nauczy jesc slaskie Kluski i smaczne krupnioki
      ciao !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosc66 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:55
      no to zrobmy autonomie kazdej uliczki
      nie wierzcie politykom,oni nawet nie wiedza ile kosztuje bilet autobusowy ani
      jakimi chodnikami sie chodzi itd

juz jednych oswieconych mamy w rzadzie hihihi tez mialo byc lepiej
      a gruszka w posotaci autonomii tez nie bedzie slodka[jak bedzie]
      bedzie slodka tylko dla wybranych
      rodowita slazaczka:D
      • Gość: silesia Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.brhm.cable.ntl.com 05.11.06, 22:34
        Dziekuje bardzo wszystkim moim rodakom SLAZAKOM za nie branie udzialu w
        Rytualnym oblewaniu sie pomyjami,warzawskie łapsy boja sie utraty Slaskiego
        Skarbca,ale my wiemy co mamy robic i zadne centralne OBSZCZYMURY nam w tym nie
        przeszkodza.
    • Gość: mastah Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:32
      img225.imageshack.us/my.php?image=cotizesfw6.jpg
      • Gość: gosc66 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 05:40
        to my slazacy czesto robimy tak
        ze reszta dzielnic z Polski nas nie lubi
        bo sadzi ze wszyscy to gornicy
        a nie wiedza,ze wiekszosc to przyjezdni
        milego dnia
      • sss9 Re: Czy Katowice będą stolycą Autonomii? 07.11.06, 08:14
        Gość portalu: mastah napisał(a):

> img225.imageshack.us/my.php?image=cotizesfw6.jpg

stare ideały wiecznie żywe:
        www.socjalizm.info/pliki/plakaty/img29.htm
        upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/0/0b/Odznaka_przodownika.gif
Inne wątki na temat: