Dodaj do ulubionych

Koncern czeka na powrót psa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:53
Ładnie co ? Czekają i martwią się. Teraz, bo boją się o kasę i imige firmy.

A ta mądrala ze stacji to dalej taka harda, czy rura jej zmiekła ?
I gdzie ten Orlen nas tak przeprasza ?

Prosimy GW o fotografie tej wybitnej bizneswomen ze stacji oraz tej drugiej z
Orlenu co ją tak broniła - one jeszcze pracują czy szukaja tego biednego
psa...

Tam wczesniej na forum o psiaku, ktoś pisał że przygarnął tą psinę - i jeśli
to prawda - gdybym był na jego miejscu, to zaoferował bym tym dwóm babom jego
SPRZEDAŻ za kwotę która będą długo pamiętać. A calość wpłaciłbym na biedne
zwierzaki.

Pamiętajcie, warto trzymać się razem - internet to potęga !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: levo DO ORLENU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:20
      wiecie, że jeżeli pies się nie znajdzie (chyba, że u kogoś w dobrych rękach),
      to bojkot będzie trwał nadal - wtedy kierowniczka powinna zostać wyrzucona do
      lasu!
      • Gość: Handyman Re: DO ORLENU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:34
        ... bo ja (naprawdę) się boję, że pies "przypadkowo" się otruł. Jeśli się nie
        odnajdzie, to mam nadzieję, że będziemy konsekwentni w bojkocie. Pyrsk.
        • plaszcz Marketingowcy Orlenu postawili budę aby odzyskać > 19.11.06, 23:49
          dobry wizerunek, a nie z czystego serca, pies o tym wie i nie przyjdzie !
      • obi76 Re: DO ORLENU... 19.11.06, 20:59
        A ja niezależnie od tego czy Kubuś się znajdzie (czego bardzo bym chciał) czy
        nie, już nigdy nie zatankuję na ORLENIE. Dla mnie są skończeni.
        • zdzis1 Re: DO ORLENU... 19.11.06, 21:59
          Dla mnie tez! Nie dostana juz ode mnie ani zlotowki!

Z
          • Gość: pisful man zabic i zwolnic kierowniczke!!!! IP: *.aster.pl 19.11.06, 23:34
            jw.
            • Gość: Hare Krishna tzn. odwortnie - zwolnic i zabic, ot co IP: *.aster.pl 19.11.06, 23:40
              no wlasnie
              • Gość: tak lepiej Re: tzn. odwortnie - zwolnic i zabic, ot co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:04
                Zabić, a potem rozstrzelać.
      • Gość: Paweł [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Shar pei Re: PSY wam potrzebne?Jak dzieciaki zdychają z gł IP: *.aster.pl 19.11.06, 22:16
          Był już taki co myślał podobnie jak Ty. Też mu się nie udało nakarmić swojego
          ludu. Natomiast sporo psów (ludzi zresztą też) wykończył. Nazywał się Mao Ze Dong.
      • Gość: tu i teraz LOL@bojkot IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.06, 00:24
        Jaki bojkot? Orlen ma sie dobrze i wszyscy tankuja na ich stacjach jak zawsze...
    • Gość: SH Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:07
      Był wpis na forum :

internetdsl.tpnet.pl Gość: tadeusz 16.11.06, 17:49
      psa jakiś idiota potrącił i zostawił na drodze to go zabrałem ,miałem pięć ale
      dwa zeszły ze starości a nowy pies w stadzie to sodoma i gomora
      nawet na mój ogródek wiec może ktoś go przygarnie a na razie kto tam jedzie
      niech mu coś podrzuci do jedzenia.
      Jeśli przebywał dużo na dworze to zimna się nie boi o ile nie jest głodny
      gorzej jeżeli sypiał w pomieszczeniach bo nie ma futra zdatnego do zimy.
      Ta stacja jest przy ruchliwej trasie i żadnego bojkotu się nie przestraszy
      chociaż rozpropagowanie zapewne odbierze jej kilka setek klientów
      Miejmy nadzieję ,że kiedyś jej własne dzieci potraktują ją identycznie jak ona
      tego kundla , to z reguły tak się kończy
      • Re: Może go ktoś przygarnie ja mam już psa i trzy IP:*.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: Krasicki 19.11.06, 15:01 Przestraszy się, przestraszy - już mają
      niezły pasztet o tego kudelka - tymbardziej ze widzialem na stacjach
      konkurencji fajną reklamę nawiazujacą do tej historii i "niezwykłej wrażliwości
      ludzi Orlenu". Jasne że chodzi tu o odebranie klientów a nie o psa - ale może
      przez to poprawi sie los nawet jednego biedno zwierzaka.

Tadeuszu - jesli to nie wpis jakiegoś dowcipnisia - ODEZWIJ SIĘ !!!
      I tak jak ktos wyzej radził wspólnie zaproponujemy tym glizsdą z Orlenu
      odkupinie psa ktorego wyrzucili - i to odkupienie za DUŻĄ kasę ! Będzie z tego
      niezły grant dla schronisk dla zwierzat.
      • Gość: m824 ZŁe RoZuMiEniE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:47
        on nie przygarnął TEGO psa, ale pisze o innych które już ma. gdyby było tak,
        jak Ty i jeszcze ktoś zrozumiał ten wpis, to nie mielibyśmy się o co martwić.
        eh... biedny psiak. a my - ludzie to wyjątkowe %$&*#* jesteśmy. wstyd mi.
      • Gość: jupiter Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.c30.msk.pl 19.11.06, 23:28
        "Ta stacja jest przy ruchliwej trasie i żadnego bojkotu się nie przestraszy"
        Jezeli tak myslisz to jestes w bledzie (troche) internet to wielka sila-a czy
        tam nie ma innych stacji-mysle ze Orlen juz to odczul-ja np. po przeczytaniu o
        tym natychmiast zatankowalem na Schellu.
    • Gość: Nina Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:10
      TERAZ CZEKAJĄ na Kubę psa wierniejszego od ludzi życzę tej Pani żeby ją też
      ktoś w przyszłości wyżuciłto zobocz jak to smakuje
    • Gość: Arek "Aiwa-Platz" Koncern czeka na powrót psa IP: *.chello.pl 19.11.06, 21:50
      Ludzie i ludziska są na tym świecie. Parę lat temu na stacji Petrochemii w
      Kole, przygarnęli w srogi mróz, czarnego szczeniaka, porzuconego na poboczu
      trasy W=wa-Poznań. Wyprosiłem go od nich, wracając z Berlina i dostałem razem z
      niebieską firmową flagą co służyła za posłanie przez kilka godzin w biurze
      stacji. Dziś mam ogromną czarną i wierną sukę, co tą flagę jeszcze przez kilka
      lat miała w budzie.
    • Gość: largecoffee Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.chello.pl 19.11.06, 21:50
      Ciekawe,kiedy wreszcie i wieśniaki pojmą, że zwierzęta to nie tylko mięso...
      • Gość: hrabcio Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.toya.net.pl 19.11.06, 21:54
        zróbcie jej zdjęcie i na neta - niech wszyscy zobaczą
    • Gość: Gość A to nie można było psa uśpić? IP: *.aster.pl 19.11.06, 21:57
      Dziwni ci ludzie z awansu społecznego. Pewnie wychowali się w jednej chałupie z
      nierogacizną, to teraz bez zwierzęcia ani rusz.
      • Gość: adam Re: A to nie można było psa uśpić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:01
        a moze by ciebie uspic gdy staniesz sie juz nieproduktywny i niepotrzebny?
      • Gość: pies Re: A to nie można było psa uśpić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:01
        Calupiec powinien spalić sie ze wstdu i w ramach rekompenstaty zamiasdt orła
        psa wziać na logo. Widać normalniejemy bo na Ślasku Gazeta juz nie ma
        powżniejsaych problemów
      • Gość: jestem z miasta Wiejska mentalność - nie daje mleka, to zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 02:31
        To ludzie ze wsi nie mają serca dla zwierząt. Jak zwierzę nie przynosi dochodu,
        to jest niepotrzebne.
    • Gość: 80.000.km rocznie Re: glupie te tlumaczenia ORLENU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:01
      przez te cale lata pies nikomu nie zawadzal, jakos nie psul image stacji, nie
      odbieral klientow, az tu nagle na opony zaczal sikac..pytanie tylko, czy to
      chamstwo to byla osobista inicjatywa kierowniczki na ktora tu wszyscy
      naskakuja, czy moze nowe corporate guidelines ..
      wydaje mi sie, ze z tej niemadrej kobiety firma teraz zechce zrobic kozla
      ofiarnego, ze my tu, kochani klienci, jestesmy tak naprawde tacy w porzadku,
      ale niestety trafila sie glupia baba..bude nawet ufundowali, na dowod cieplych
      uczuc..
      nie wiem, mam ochote dac im prztyczka w nos, zatankowac to moze i kiedys z musu
      na Orlenie zatankuje, roznie to w trasie bywa, ale zadnych zakupow na ich
      stacji nie zrobie - a srednio wydaje na stacjach na jedzenie i inne pierdoly
      jakies 50 - 70 zeta tygodniowo
      im to oczywiscie zwisa kalafiorem, no ale zawsze, jakas satysfakcja
    • Gość: asasas Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:10
      Coz, to tylko potwierdza moja opinie o tym koncernie paliwowym.
      Jakis czas temu mialem watpliwa okazje robic tam zakupy, problem polegal na tym
      ze bylem na rowerze ktorego wartosc przekraczala 3-krotna srednia pensje brutto
      w naszym uroczym ciemnogrodzie. Zazwyczaj zakupy robilem na BP bo mam po drodze,
      tym razem jednak zmuszony bylem 'zatankowac' jedzenie na Orlenie. Niestety nie
      zdazylem, bo jakis nadgorliwy kierownik mnie stamtad wyrzucil (chodzi o stacje
      we Wroclawiu, przy ul. Grabiszynskiej), bo 'stacja benzynowa to nie miejce dla
      rowerow!'. Coz, moja noga wiecej na stacji Orlenu nie stanie. Kola mojego roweru
      i samochodu rowniez. Na BP bez problemu moge wprowadzic rower do srodka sklepu,
      zostawic go opartego o regal, nikt mi nie robi zadnych problemow, nikt sie nawet
      krzywo nie spojrzy!
      • Gość: adam Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:23
        Nie pozostaje mi nic innego jak tylko sie zgodzic z opinia przedmówcy. Duzo
        jezdze samochodem i slużbowo i prywatnie. Słuzbowo korzystamy ze stacji BP,
        prywatnie wiadomo, tankowałem na róznych stacjach i nie ma co mowic. Jesli
        chodzi o jakosc obsługi i zachowanie pracowników to jedynie BP. Tym samym
        polecam ta stacje a Orlen? podpadl mi juz wczesniej ale ta historia z psem to
        naprawde przegiecie.
      • bombay_saphire Re: Koncern czeka na powrót psa 19.11.06, 22:28
        fakt, BP jest OK. a Orlen - z tym bywa roznie..
    • mlody-inwestor Powinno sie go uspic ! 19.11.06, 22:28
      Jako akcjonariusz Orlenu nie pozwalam by obok stacji pasly sie te potworne psy gotowe zabic kazdego kto tankuje do swego pojazdu ;)

Zartuje oczywiscie. Taka troszke slodka historia bardziej pasujaca do dzialu "deser" niz do "wiadomosci dnia" :) hhe
      • Gość: Matt Pies na Orlenie w Małdytach IP: *.cable.satra.pl 19.11.06, 22:49
        Mały rudy pies leżał tam cały czwartek. Wewnatrz, na środku , na gumowym
        dywaniku za rozsuwanymi szklanymi drzwiami. Pewnie to nie Kubus, ale nawiasem
        mowiac - cos przyciaga widac czworonogi na stacje Orlenu...
        • Gość: Rudy Re: Pies na Orlenie w Małdytach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:03
          Ten co leżał w środku to pewnie ulubieniec pani kierowniczki.
          A co przciaga psy do Orlenu - pewnie padlina na kierowniczych stanowiskach.
      • Gość: mamoniowa Re: Powinno sie go uspic ! IP: 62.69.202.* 19.11.06, 22:53
        wyrzucenie starego psa jest Twoim zdaniem slodkie? Coz, o gustach sie nie
        dyskutuje...
    • vegaslas Koncern czeka na powrót psa 19.11.06, 22:31
      Akurat jestem z Katowic i ta stacja benzynowa czasem jest po mojej drodze.
      Sporadycznie tam tankowalem... ale od teraz ... Macie jednego klienta
      mniej...!!! oczywiscie informacje puszcze dalej tak wiec pewnie bedzie ich
      jeszcze mniej!!!
      I bbb mocno nawoluje innych zeby uczynili podobnie !!!
      Nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak mozna sie tak zachowac !!!
    • Gość: Psiak Koncern czeka na powrót psa IP: *.echostar.pl 19.11.06, 22:36
      Jaka firma tacy ajenci. AS tego babszytla to tfu szkoda marnować palce na
      pisanie o tym czymś
    • Gość: kkk ciekawe, kto by psa wziął IP: *.daleka.net 19.11.06, 22:41
      ale pouczać i wyżywać się na forum to każdy potrafi..........
      • Gość: mamoniowa Re: ciekawe, kto by psa wziął IP: 62.69.202.* 19.11.06, 22:50
        a co ty potrafisz ?
    • Gość: zrobiewamkuku Koncern czeka na powrót psa IP: *.aster.pl 19.11.06, 22:41
      Zrobię wszystko, co w mojej mocy, by was zrównac z ziemią, grzdyle z orlenu. I
      przyjdzie czas, gdy młode, zdrowe grzdyle, wychowane na "tradycji" orlenu,
      kopną was w dupy. Bo nic w przyrodzie nie ginie. Na szczęście.
    • Gość: mamoniowa Re: Koncern czeka na powrót psa IP: 62.69.202.* 19.11.06, 22:52
      brak slow na ludzka bezdusznosc. Mam nadzieje, ze paniusia posmakuje kiedys
      zycia pod mostem...
    • Gość: Jaro głupia baba. IP: *.spray.net.pl 19.11.06, 22:55
      teraz może psu naszczekać
      • Gość: Kuba Re: głupia baba. IP: *.dsl.bell.ca 19.11.06, 23:03
        pies jej morde lizal!
    • Gość: Zyczliwy Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.ists.pl 19.11.06, 23:09
      Ja wiem gdzie jest Kubus!!! Kubus jest u Wroca!!!
    • Gość: aSTOR Koncern czeka na powrót psa IP: *.tpnet.pl 19.11.06, 23:38
      Chamstwo
      może teraz kierowniczkę stacji wepchnąć w rurę
      • Gość: tu i teraz Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.06, 00:26
        To co napisales jest po prostu chore.
    • Gość: kibic Koncern czeka na powrót psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:43
      Świat zamieszkują ludzie i kaprale. Ta nowa kierowniczka to taki
      właśnie kapral .Często się takich spotyka. Niestety.
    • chaladia Zobowiązanie 19.11.06, 23:47
      Ja, Mohandis Chaładzia Bolandi zobowiązuję się do nietankowania paliwa na
      ŻADNEJ stacji ORLEN. Dożywotnio!
      Piszę to zupełnie poważnie.
    • Gość: jh Koncern czeka na powrót psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:03
      biedny pies.mam nadzieje ze jego los bedzie sie snil nowemu ajentowi po nocach
      do konca zycia.
    • basspl Mail to ... 20.11.06, 00:04
      z oficjalnej strony Orlenu:

zarzad@orlen.pl

radanadzorcza@orlen.pl

Tak naprawdę to są adresaci naszych postów.
      A więc ...

• Gość: tu i teraz Wiekszych problemow juz nie ma? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.06, 00:22
      To, ze duze koncerny przepedzaja bezdomnych sprzed swoich budynkow to nikogo nie
      obchodzi, a to, ze jakis pies stracil bude to juz powod do alarmu na cala
      Polske. Eh, szkoda mi Was ludzie bo jestescie wielkimi hipokrytami i nie macie
      w ogole serca.
      • Gość: Sh Sa wieksze... z niektórymi bezmózgowcawmi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:30
        To daj mędrcu jakieś konkretne przyklady z adresami - wtedy będziesz oceniał
        reakcje internautów. I pozdrów swoja koleżankę z Orlenu.
        Shaza.
        • Gość: tu i teraz komentarze w tym watku to znieczulica spoleczna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.06, 00:36
          Wiem jak jest w moim miescie. W dystrykcie biznesowym bezmozgi z ochrony
          regularnie przepedzaja ludzi szukajacych ciepla w te zimne miesiace. A
          komentarze niektorych w tym watku po prostu sprawiaja, ze wlosy mi deba staja na
          glowie. Ten caly watek to jedna wielka znieczulica spoleczna. A z Orlenem nie
          mam nic wspolnego.
          • Gość: wojtek Re: komentarze w tym watku to znieczulica spolecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:57
            Gość portalu: tu i teraz napisał(a):

> Wiem jak jest w moim miescie. W dystrykcie biznesowym bezmozgi z ochrony
            > regularnie przepedzaja ludzi szukajacych ciepla w te zimne miesiace. A
            > komentarze niektorych w tym watku po prostu sprawiaja, ze wlosy mi deba staja n
            > a
            > glowie. Ten caly watek to jedna wielka znieczulica spoleczna. A z Orlenem nie
            > mam nic wspolnego.

Różnica polega na tym, że pies, przynajmniej taki udomowiony, jest bezbronny, a do tego nie umie zracjonalizować sobie sytuacji (porzucenia, bólu). Nie mam wątpliwości, że wyrzucony z domu pies cierpi nieporównanie bardziej niż wyrzucony z domu facet. Poza tym człowiek jakoś sobie poradzi; bezdomni raczej nie umierają z głodu czy zimna (przynajmniej na trzeźwo), a zwierzętom to się zdarza.
    • duziabuzia wszystkie psy są nasze a ajent jest obcy.. 20.11.06, 00:32
    • Gość: !!! Re: Koncern czeka na powrót psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:33
      Babsko bez serca!!! To był taki wilczurowaty sympatyczny kundelek. Szczeknął
      czasami, pokręcił się przy aucie i tyle. Na tej stacji często tankuję i nigdy
      nie widziałem by psina oblewała auta czy rzucała się na żarcie rzucone przez
      Klientów.
      Nie wiem czemu ale chętnie bym potraktował to babsko jak k...wy puszczające się
      za okupacji z hitlerowcami. Ogolił łeb albo zastrzelił!
      • Gość: tu i teraz Nastepny "normalny"... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.06, 00:37
        Chyba powinienes sie leczyc.
        • Gość: !!! Re: Nastepny "normalny"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:40
          Póki co nie mam na co. A jeżeli ktoś wyrzuca bezbronne zwierzę z jego DOMU to
          jest dla mnie zwykłym zwyrodnialcem. Tak,tak. Ta stacja była dla tego zwierzaka
          DOMEM.
          • Gość: tu i teraz Re: Nastepny "normalny"... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.11.06, 00:46
            Wyrazic sprzeciw wobec takiego zachowania stacji to jedno, ale sugerowanie tego
            co Ty zasugerowales przekracza dla mnie granice dobrego smaku.
            • Gość: !!! Re: Nastepny "normalny"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 00:55
              W nosie mam dobry smak. Wywalić psa z jego domu, opluć nauczyciela, doprowadzić
              do samobójstwa koleżanki z klasy... Może by tak w końcu zacząć solidnie
              napiętnować ludzką podłość??? Za chwilę pewnie napiszesz że waga spraw zupełnie
              inna. Inna inna. Zdaję sobie z tego sprawę ale równie godna potępienia.
              • Gość: eeeee Re: Nastepny "normalny"... IP: *.wolfson.cam.ac.uk 20.11.06, 01:43
                popieram internaute 'tu i teraz';
                wyrazanie sprzeciwu to jedno, a dobry smak to drugie;
                ludzie, przystopujcie troche z wyrazaniem swoich emocji na forum;
                caly swiat to czyta;

• Gość: blahblah Re: Nastepny "normalny"... IP: *.pro.lama.net.pl 20.11.06, 02:12
                > Wywalić psa z jego domu, opluć nauczyciela, doprowadzić
                > do samobójstwa koleżanki z klasy.

LOL
                "dziś mi pokazał język, a kto wie, czy za 10 lat nie będzie mordował"
                no po prostu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka