Dodaj do ulubionych

i co Slazactwo zawszone?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 11:01
jestescie bierni, glupi i bezczelni. Nie macie honoru i spierdalacie do Niemiec
bo w swoim Heimacie juz na was patrzec nie moga. Jestescie beznarodowcami- w
Polsce bez obywatelstwa, w Niemczech bez akceptacji. Biedne stado baranow!
Obserwuj wątek
    • Gość: Johann Odpowiedz stolycy Polski ale nie Slaska IP: *.wbp.zabrze.pl 16.11.01, 11:40
      W drodze wyjatku odpowiem ci stolcu ze Stolycy.
      Juz od 1921 roku kiedy to czesc Gornego Slaska
      przypadla Polsce Slazacy zaczeli byc dyskryminowani.
      Proces ten trwal przez caly okres komuny i trwa nadal
      po roku 89. Juz ponad 80 lat trwa gorliwa polonizacja
      narodu slaskiego, wszelkie przejawy slaskosci sa
      tepione, a historia falszowana. Polacy z 'meczennika
      narodow' w pierwszym dogodnym momencie przeobrazili
      sie z ofiar w oprawcow, katow! Wyszla nienawisc i
      nacjonalizm polakow. Przewalone mialy wszystkie inne
      narodowosci na terenach ktore przypadly Polsce: zydzi,
      lemkowie, prusacy, ukraincy, bialorusini, litwini,
      tatarzy, niemcy i slazacy.
      Nikt nie wyciaga zbrodni narodu polskiego. Bo przeciez
      tak nie mozna... przeciez Polska zawsze byla biedna,
      bita i kopana... jakze ta Polska mialaby kogos
      skrzywdzic? Przeciez Polska zawsze cierpiala za
      Europe, cierpiala nieczym Mesjasz...
      Niechetnie przyznajecie sie do bledow, przewinien i
      zbrodni - prosty przyklad - Jedwabne.

Czesc Slazakow wyjezdza do starego kraju, nie mogac
      zniesc POLSKIEJ OKUPACJI.
      Czesc jednak zostala i bedzie walczyc o wolnosc i
      niepodleglosc Slaska.

Aha... a wiesz jak bylibyscie teraz w lesie gdyby nie
      rabunkowa eksploatacja Slaska? Twoja Warszawka bylaby
      metropolia porownywalna z Ulan Bator!

J.

• slezan Re: i co Slazactwo zawszone? 16.11.01, 12:47
      Gość portalu: mario napisał(a):

> jestescie bierni, glupi i bezczelni. Nie macie honoru i spierdalacie do Niemiec
      >
      > bo w swoim Heimacie juz na was patrzec nie moga. Jestescie beznarodowcami- w
      > Polsce bez obywatelstwa, w Niemczech bez akceptacji. Biedne stado baranow!

Reprezentant jak zawsze kulturalnej stolicy w pewnym stopniu ma rację - jesteśmy
      bierni i głupi. Jaki inny naród tolerowałby rządy Warszawy tak długo?
    • Gość: takjest Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 194.180.104.* 16.11.01, 13:02
      > ... bierni, glupi i bezczelni ...
      > ... Nie macie honoru ...

A ty baranku nadwislanski, piyronski pamponiu, honorek mosz
      jak sam widac po poziomie - ino tak dalyj, gorolski podciepie.

Jak nos synek niy kochosz, to mi egal (mi wisi).
      My wos tukej tysz niy pszomy - momy raczej pociong do Europy.
      Skuli mie, jo bych mog na wos wigejtsuf fercichtnonc.

Jest mi gufno-rufno-jedno, co ty se wszowiok-warszawiok myslisz.
      Bo my Slonzoki:
      1) mimo to som (fakt, choc wos irrytuje)
      2) som stond (i nos nigdy niy "rozwodnicie")
      3) som fszyndzie (choc wom sie to niy podobo)
      + bo lepiyj zjedli i bardziyj wyspane, hehe.

• Gość: Slonzok Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.243.189.* 16.11.01, 14:00

> jestescie bierni, glupi i bezczelni. Nie macie honoru i spierdalacie do Niemiec
      >

czesc pseudo-inteligencyjny dupku gorolowaty!
      bede sie staral pisac w twoim zesranym polski jezyku, chociaz go nienawidze.
      masz racje ze nie jestesmy obywatelami polski, a wiesz co w tym jest
      najlepsze.....wlasnie to, ze nie chcemy nimi byc. to takie debile gorolski jak wy
      daly nam niestety polskie paszporty, ktore nas tylko ponizaja i dlatego wiekszosc
      nas wyrobila sobie czerone paszporty niemieckie z ktorych jestesmy bardzo dumni.
      mowisz ze nas niemcy nie lubia??? hmmm. musze sie temu niestety sprzeciwic, oni
      bowiem nie lubia polakow, a polakiem to ty jestes a nie my! jak widzisz twoje
      poglady odwracaja sie przeciwko tobie.
      co do tego ze jestesmy bezczelni, to musze sie przyznac ze nie wiem co ty debilku
      masz na mysli, ale bezczelni sa wlasnie tacy polacy tzn. gorole jak ty, bo my
      polski nie okradalismy ani nie okradamy, tylko ze polska nas juz cale zycie
      okrada.
      przypuszczam ze bardzo cie to boli, ze niestety jestes gorolem, ale swiat sie
      niestety dzieli na ludzi dobrych i debilow i nic na to nie poradze ze ty nalezysz
      i bedziesz nalezal do tych drugich!
      wiesz co mnie jeszcze zastanawia..... to ze ty jestes taki dumny byc polakiem jak
      i bardzo duzo innych debili z twojego typu i ze sie od tylu lat staracie
      ponnizszac nas slazakow, ale nie daliscie nigdy rady (jak i ze wszystkim to u was
      jest) i nie dacie tez nigdy rady nas wytepic, bo wiesz (a napewno nie wiesz) ze
      jestesmy bardzo silna mniejszoscia w polsce. czy ty debilu chociaz wiesz gdzie
      sie slask zaczyna i konczy, czy ty wogole wiesz ze slask siega poza granice
      polski, bowiem slask jest do dnia dzisiejszego podzielony. czesc slaska (ta
      szczesliwa) nalezy do dzisiaj do niemiec i uwiez mi ze i my kiedys znowu bedziemy
      nalezeli do niemiec, bo slask nigdy nie bedzie polski. slask, ten tak zwany
      polski (ale tylko na mapie) nigdy nie uwazal ze nalezy do polski. tak dlugo -a
      mam nadzieje ze juz nie dlugo- jak nalezymy do polski, bedziemy panstwem (a
      raczej krolestwem) w panstwie!
      to powinno ci wystarczyc na dzisiaj! wiem ze twojego glupiego pogladu tym nie
      zmienie, a naewt nie mam zamiaru, ale chce zebys wiedzial co ty dla nas znaczysz!
      • Gość: mesco Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 62.16.189.* 16.11.01, 20:55
        Gość portalu: Slonzok napisał(a):
        > czesc pseudo-inteligencyjny dupku gorolowaty!
        > bede sie staral pisac w twoim zesranym polski jezyku, chociaz go nienawidze.
        ------
        musisz pisac po polsku. Bo twój zasrany slonzacki jest zblzony do polskiego.
        Mozesz debilowaty slazaku pierdolic co ci slina na twój ozór przyniesie, ale
        zaden niemiec twego slazackiego belkotu nie zrozumie.

--------

masz racje ze nie jestesmy obywatelami polski, a wiesz co w tym jest
        > najlepsze.....wlasnie to, ze nie chcemy nimi byc. to takie debile gorolski jak
        > wy
        > daly nam niestety polskie paszporty, ktore nas tylko ponizaja i dlatego wiekszo
        > sc
        > nas wyrobila sobie czerone paszporty niemieckie z ktorych jestesmy bardzo dumni
        -----
        sami zescie skamlali o polskie paszporty w 1945, mogliscie sie podac za Niemców i
        spierdalac do strefy amerykanskiej, tam by sie wasze kobiety oddawaly murzynom za
        gume do zucia. Mialbys teraz braciszka czarnucha.

-------

> mowisz ze nas niemcy nie lubia??? hmmm. musze sie temu niestety sprzeciwic, oni
        ----
        Niemcy nie rozrózniaja miedzy Polakami a slazakami. Pierdolisz.
        Przecietny Niemiec nic o slasku nie wie.
        -.------
        jestesmy bardzo silna mniejszoscia w polsce.
        ---
        wasi Fühererzy to Kroll i Kutz - obydwaj przsladowani w PRLu

-----
        ze slask siega poza granice polski, bowiem slask jest do dnia dzisiejszego
        podzielony. czesc slaska (ta szczesliwa) nalezy do dzisiaj do niemiec
        -----
        Pieprzysz. Kawalek slaska nalezy do Niemiec. Görlitz i okolice. Trzymaja sie na
        zyciu tylko dzieki subwencjom. W Görlitz 1/3 mieszkan stoi pusta. Bezrobocie
        wynosi ponad 25%. Zalozono tam nawet szkole wyzsza, by przyciagnac studentów.
        Kazdy kto moze spierdala stamtad.
        --------

> mam nadzieje ze juz nie dlugo- jak nalezymy do polski, bedziemy panstwem (a
        > raczej krolestwem) w panstwie!
        ----
        widze ze na slasku rozwijaja sie tendencje monarchistyczne.
        Królestwo slaskie wam sie marzy.
        Czy dynastie zalozy Król????

• Gość: mario Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 10:11
          oj Mesco,
          podziwiam Twoj zapal w tepieniu Slazactwa niedouczonego. Mnie sie tylko smiac
          chce, gdy czytam te ich zdebilale posty. Do steku zarzutow mozna dodac jeszcze
          zaslepienie i kompletna indolencje polityczna. Kto by teraz, po nauczce z NRD
          chcial chociaz glosniej w Niemczech pomyslec o anektowaniu Slaska. Chyba tylko
          Kroll i banda debilkow z tego Forum :o))
          • Gość: mesco Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.ub.uni-leipzig.de 17.11.01, 15:58
            posty te czytaja nieraz ludzie co o tym nic nie wiedza.
            Kto wie ze np. Lipsk, Drezno opuscilo 1/3 ludzi, i wyjechala na zachód.
            Rocznie Lipsk opuszcza okolo 5 tys. ludzi. A slazactwo pisze o prospericie w Görlitz, oni sa durni.
      • Gość: Hanys Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.01, 20:33

Dlaczego Bayern sa Niemcami?. "Ano"dlatego ze sa niemiecka grupa etniczna
        nalezaca do narodu niemieckiego.Tak na przyklad Bayern sa narodowosci
        Niemieckiej a nie "Bajerowskiej".
        Tak jest i w Polsce.Mamy na przyklad kaszubow,gorali,Mazowszan("warszawiaki")
        itp.
        I oni mowia ze sa Polakami a nie narodowosci goralskiej.
        Dlaczego tu tyle zacofania,glupoty,chciwosci(i tak nie wzbogacimy sie ani
        o marke gdy bedziemy dziwnie pro niemieccy lub antypolscy)
        Europa sie zlancza,i bedziemy wszyscy zyli pod jednym dachem.
        Nie zachowujcie sie jak Jugoslawianie.Nie bylismy nigdy pod niewola
        Turecka tak jak oni,ktorzy nabrali od nich tylu niecywilizowanych
        manier.
        To wszystko przypomina mi tez sytuacje albanczykow,ktorz zostali podbici przez
        turkow,przyjeli islam,i do dzis walcza w imieniu allaha.
        Smutne ale prawdziwe.
        Ja nic nie mam przeciwko Niemcom.Polska zawsze byla otwarta dla
        cudzoziemcow.
        Osmiele sie nawet powiedziec ze Polacy lubia cudzoziemcow,co widze jako
        fenomen narodowy,czego brakuje wielu innym narodom.
        Nie rozdrabniajcie sie tak,bo to jest tylko krok do tylu.
        Duzo slazakow jest tez za jezykiem Niemieckim a slascy slazacy jak sie sami
        nazywaja pomagaja tylko temu.
        Ja osobiscie wole jezyk polski czy jego slaska odmiane,i jesli bede zmuszony
        mowic u siebie na slasku po niemiecku,to wyjezdzam na stale do warszawy,
        nie z niecheci do niemcow,nie,nie,nie.
        Ja chce u siebie mowic po polsku (slaska gwara nalezy do tego)
        Nie lubie gdy mi ktos cos narzuca.Slazacy powinni sie deklarowac jako niemcy
        albo polacy.
        W dzisiejszych czasach globalizacji nie ma miejsca na rozdrabnianie,dzielenie,
        ale to tylko moja uwaga.
        Podczas czytania tutejszych tresci doszlem do wniosku,ze slazacy w
        przewazajacej wiekszosci sa antypolscy i proniemieccy,tak jakbysmy
        byli podczas trwania jakiejs wojny.
        Nikogo nie da sie utrzymac sila,jesli chcecie,uczcie sie niemieckiego
        i mowcie w tym jezyku,wasz wybor i wasze prawo.
        Kazdy czlowiek ma prawo decydowania o samym sobie.
        Po tylu latach,dopiero w czasie rozwoju internetu dotarlo do mnie to
        ze slazacy nie chca miec nic wspolnego z Mazowszanami,wielkopolanami i
        cala reszta.

• Gość: ober Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.194.145.* 16.11.01, 15:50
      fick dich selber
      • Gość: ! Re: cos na wesolo IP: *.pppool.de 16.11.01, 22:46
        Kto wie co to jest: polak w butelce zalany spirytusem?????

Pol-lewka!!!!!
    • Gość: Tejo Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 21:55

>

Ty dupku !
      Tys' sie chyba ze mescym przez s'ciana macou ?
      My moomy swooj land - tyn wtorym wys'cie soom zaborcooma!
      Goudous "Sloonzactwo zawszone"?
      A fto noom te wsy sam prziwlyk po 1945 r ?
      Przeca wy jescy zejs'cie sie tera kulury nie naucyli, toc' to widac' po wasym
      gupkowatym rzoondzie .
      Jescy poura lout a bandziecie musiejli przeprowadzic' przetarg na "prowadzenie
      panstwa polskiego" bo bandziecie prajte!
      I wy nous pisecie "jestescie bierni, glupi i bezczelni" i nazywoucie nous
      ,"gadzinom Slonskom, prymitywnymi Slaskimi gnojkami "Itd!
      Wto tu je beszczelny głupi i prostacki ?
      Polouki ! Nie kompromitujcie sie przed nami bo jak słysymy podobne taksty ,to yno
      biere w nous litos'c'pomiynsanou ze zrozumiyniym wasej ciynskej genetycnej
      polskej choroby .
      Moucie to w genach!
      Popytejcie sie wasych uojcoow i oupoow - jakou to kultura prziwiejz'li na
      S'loonsk ?

Tejo z Zouwady
    • Gość: mario Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 08:42
      jeronie, wyscie som jesccz gupsze, jak jo myslol. Cale szczescie, zech sie
      wykludziol ze Slonska i niy musza zrec ganby za takich popaprancow jak wyscie
      som. To az w dupie szczypie, jak sie slyszy te wasze durne godki o autonomii.
      Zerowe rozeznanie polityczne, nic a nic pomyslunku.
      • Gość: QCZ Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 11:15
        Sluchaj chcialbym wiedziec co Tobie zrobil slask? Dlczego ich nienawidzic ?
        A z tym zawszeniam to wiem cos innego ,ale nie chce wytakac. Ze wzglendu na
        grzecznosc. Ale te pytynie stawiam nie tylko do Ciebie "Mario" ale i do " Mesco"
        Z Pozdrowieniem QCZ

• patton Re: i co Slazactwo zawszone? 18.11.01, 17:17
          Te mario - mam dla was taka propozycje: niech ten wasz rzad skladajacy sie z komunistow, zlodzieji,
          bandytow, klamcow, skrajnych prawicowcow uchwali ustawe, ktora pozwoli wam sie oderwac od tego
          zawszonego Slazactwa! Co ty na to? Bo my niestety po 21 roku takiej mozliwosci nie mamy :( Mesco -
          niestety, ale odbudowac panstwa ( chodzi o te twoje NRD gdzie to bezrobocie jest 25% ) nie da sie
          tak, jak za tej waszej ukochanej komuny. Nie ma juz planow odbudowy panstwa, a wiec to potrwa
          troche lat... Wiesz co ci powiem, szkoda mi tych powstancow warszawskich... Gdyby oni wiedzieli, za
          kogo sie bija... Chociaz z drugiej strony... Co to za narod ta polska? Ilu bylo krolow czysto polskich i jak
          nieudolne byly ich rzady? A fakt - zwyciestwo pod Grunwaldem... z pomoca Litwy... Zenada!
          Gorny Slask!
          • Gość: hanys Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.01, 20:44

Dlaczego Bayern sa Niemcami?. "Ano"dlatego ze sa niemiecka grupa etniczna
            nalezaca do narodu niemieckiego.Tak na przyklad Bayern sa narodowosci
            Niemieckiej a nie "Bajerowskiej".
            Tak jest i w Polsce.Mamy na przyklad kaszubow,gorali,Mazowszan("warszawiaki")
            itp.
            I oni mowia ze sa Polakami a nie narodowosci goralskiej.
            Dlaczego tu tyle zacofania,glupoty,chciwosci(i tak nie wzbogacimy sie ani
            o marke gdy bedziemy dziwnie pro niemieccy lub antypolscy)
            Europa sie zlancza,i bedziemy wszyscy zyli pod jednym dachem.
            Nie zachowujcie sie jak Jugoslawianie.Nie bylismy nigdy pod niewola
            Turecka tak jak oni,ktorzy nabrali od nich tylu niecywilizowanych
            manier.
            To wszystko przypomina mi tez sytuacje albanczykow,ktorz zostali podbici przez
            turkow,przyjeli islam,i do dzis walcza w imieniu allaha.
            Smutne ale prawdziwe.
            Ja nic nie mam przeciwko Niemcom.Polska zawsze byla otwarta dla
            cudzoziemcow.
            Osmiele sie nawet powiedziec ze Polacy lubia cudzoziemcow,co widze jako
            fenomen narodowy,czego brakuje wielu innym narodom.
            Nie rozdrabniajcie sie tak,bo to jest tylko krok do tylu.
            Duzo slazakow jest tez za jezykiem Niemieckim a slascy slazacy jak sie sami
            nazywaja pomagaja tylko temu.
            Ja osobiscie wole jezyk polski czy jego slaska odmiane,i jesli bede zmuszony
            mowic u siebie na slasku po niemiecku,to wyjezdzam na stale do warszawy,
            nie z niecheci do niemcow,nie,nie,nie.
            Ja chce u siebie mowic po polsku (slaska gwara nalezy do tego)
            Nie lubie gdy mi ktos cos narzuca.Slazacy powinni sie deklarowac jako niemcy
            albo polacy.
            W dzisiejszych czasach globalizacji nie ma miejsca na rozdrabnianie,dzielenie,
            ale to tylko moja uwaga.
            Podczas czytania tutejszych tresci doszlem do wniosku,ze slazacy w
            przewazajacej wiekszosci sa antypolscy i proniemieccy,tak jakbysmy
            byli podczas trwania jakiejs wojny.
            Nikogo nie da sie utrzymac sila,jesli chcecie,uczcie sie niemieckiego
            i mowcie w tym jezyku,wasz wybor i wasze prawo.
            Kazdy czlowiek ma prawo decydowania o samym sobie.
            Po tylu latach,dopiero w czasie rozwoju internetu dotarlo do mnie to
            ze slazacy nie chca miec nic wspolnego z Mazowszanami,wielkopolanami i
            cala reszta.

• Gość: Hanys Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.lit.hamburg.de 26.11.01, 12:49
              Co za burak sie sam wpisuje jako Hanys?
      • Gość: tejo Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 20:47

> jeronie, wyscie som jesccz gupsze, jak jo myslol. Cale szczescie, zech sie
        > wykludziol ze Slonska i niy musza zrec ganby za takich popaprancow jak wyscie
        > som. To az w dupie szczypie, jak sie slyszy te wasze durne godki o autonomii.
        > Zerowe rozeznanie polityczne, nic a nic pomyslunku.

I fto to pise ???????
        Cuowieku ! Jak Ci sie nase goutki nie podobajoom to niesuchej. Proste ? Abo
        jescy cie we dupie scypie ?
        Cym wiyncyj wous sie ze S'loonska wyniejsie tym lepij dla nous i przed wous !
        Widzam ze proobujes pisac' po S'loonsku - nieudolnie ale jednak.
        Gratulacje ! Widzam ze sie ucys.
        A moze proobujes sie Noom przipodobac'?
        Jou je ciekaw we jakum celu ?
        Tejo
    • Gość: Spiro Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.hh.tli.de 19.11.01, 11:07
      Slonzactwo jak najbardziej. Z tego som my dumne. A jak chodzi o zawszone to to
      jest raczej domena poltusow. Do dzis mozna podziwiac u was wasz porzadek,
      czystosc i gospodarnosc. Tak trzymac a niedlugo dorownacie Afganistanowi.
      Albanie to chyba juz przeskoczyliscie parchy pierdolone.
      • Gość: mesco Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 62.16.189.* 19.11.01, 22:40
        Ale to slonzactwo jest pojebane.
        Nie wiedzialem ze az do tego stopnia.
        Chcialbym zauwazyc ze sytuacja w DDR jest zawiniona przez czystych Niemców.

• Gość: piekny Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.243.189.* 26.11.01, 13:03
          Gość portalu: mesco napisał(a):

> Ale to slonzactwo jest pojebane.
          > Nie wiedzialem ze az do tego stopnia.
          > Chcialbym zauwazyc ze sytuacja w DDR jest zawiniona przez czystych Niemców.
          >

ty zakazano mordo gorolsko! ty mosz ino szczescie ze sam zes jest niewidoczny, bo
          inaczyj to bys juz zar marchewka od dolu!
          nie wiem cepie czy wiesz ale DDR juz od 03.10.1990 nie istnieje! to dla twojej
          ciulatej informacji! wez kup sie chociaz roz gazeta i dej sie ja przez kogos
          przeczytac i przetlumaczyc bo widza ze zes jest fest zacofany, ty ryju gorolski!
          • Gość: mesco Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 62.16.189.* 26.11.01, 23:18
            ty tepy slonzaku, zes nie zrozumial mojej wypowiedzi bo znasz tylko gledzenie w
            tej swojej prymitywnej slonzackiej gwarze. Stad tez sie bierz ta wasza
            prymitywnosc.

Chodzilo mi o to ze sytuacja w DDRze tez obecnie nie najlepiej wyglada. A kto ja
            zawinil jak nie sami Niemcy?

• Gość: piekny Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.243.189.* 27.11.01, 08:31
              Gość portalu: mesco napisał(a):

> ty tepy slonzaku, zes nie zrozumial mojej wypowiedzi bo znasz tylko gledzenie w
              >
              > tej swojej prymitywnej slonzackiej gwarze. Stad tez sie bierz ta wasza
              > prymitywnosc.
              >
              > Chodzilo mi o to ze sytuacja w DDRze tez obecnie nie najlepiej wyglada. A kto j
              > a
              > zawinil jak nie sami Niemcy?
              >

jeszcze raz dla ciebie ty gorolski debilu! DDR NIE ISTNIEJE JUZ OD 03.10.1990!
              JAK ZES NIE ZROZUMIOL TO KUP SIE KSIAZKI I NIECH CI JE KTOS PRZECZYTO TY
              CIEMNIAKU!!!! a tak poza tym, co ty wiesz jako sytuacja panuje na bylych terenach
              DDR? zastanow sie debilu co ty piszesz i na jaki temat, bo widza ze mosz zero
              pojecia!!!
    • Gość: LD Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 212.160.128.* 27.11.01, 09:06
      Melchior Wańkowicz napisał o swoim narodzie - Polakach, że jest "jak diamenty
      wymieszane z gównem". Jeżeli więc, wyrażając swoją opinię w takich ważnych
      sprawach ktoś używa takich argumentów, takiego języka, na pewno nie jest
      diamentem i dotyczy to obu stron.
      • Gość: Bzyk Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 09:50
        Gość portalu: LD napisał(a):

> Melchior Wańkowicz napisał o swoim narodzie - Polakach, że jest "jak diamenty
        > wymieszane z gównem". Jeżeli więc, wyrażając swoją opinię w takich ważnych
        > sprawach ktoś używa takich argumentów, takiego języka, na pewno nie jest
        > diamentem i dotyczy to obu stron.

Całkowicie popieram to co napisałeś. Popatrz na styl i język wszystkich
        wypowiedzi człowieka podpisującego się "piękny" i to nie tylko w tym
        temacie.Popatrz na inne, to jest właśnie to o czym piszesz, ale czy do takiego
        człowieka może dotrzeć normalne słowo. Faktycznie "piękny" i jezyk jego.
        • Gość: piekny Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.243.189.* 27.11.01, 11:58
          Gość portalu: Bzyk napisał(a):

> Gość portalu: LD napisał(a):
          >
          > > Melchior Wańkowicz napisał o swoim narodzie - Polakach, że jest "jak diame
          > nty
          > > wymieszane z gównem". Jeżeli więc, wyrażając swoją opinię w takich ważnych
          >
          > > sprawach ktoś używa takich argumentów, takiego języka, na pewno nie jest
          > > diamentem i dotyczy to obu stron.
          >
          > Całkowicie popieram to co napisałeś. Popatrz na styl i język wszystkich
          > wypowiedzi człowieka podpisującego się "piękny" i to nie tylko w tym
          > temacie.Popatrz na inne, to jest właśnie to o czym piszesz, ale czy do takiego
          > człowieka może dotrzeć normalne słowo. Faktycznie "piękny" i jezyk jego.

bzykus, swedzi cie ta twoja gorolska morda czy co? moze masz jakies inne
          problemy. jezeli tak to daj znac, ja sie juz toba zaopiekuje jak twoi starzy tego
          nie umieli! masz ty lustro w domu albo matka ci je schowala bo sie bala zebys
          samobojstwa nie popelnil!
          • Gość: Bzyk Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:50
            Gość portalu: piekny napisał(a):

> Gość portalu: Bzyk napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: LD napisał(a):
            > >
            > > > Melchior Wańkowicz napisał o swoim narodzie - Polakach, że jest "jak
            > diame
            > > nty
            > > > wymieszane z gównem". Jeżeli więc, wyrażając swoją opinię w takich wa
            > żnych
            > >
            > > > sprawach ktoś używa takich argumentów, takiego języka, na pewno nie j
            > est
            > > > diamentem i dotyczy to obu stron.
            > >
            > > Całkowicie popieram to co napisałeś. Popatrz na styl i język wszystkich
            > > wypowiedzi człowieka podpisującego się "piękny" i to nie tylko w tym
            > > temacie.Popatrz na inne, to jest właśnie to o czym piszesz, ale czy do tak
            > iego
            > > człowieka może dotrzeć normalne słowo. Faktycznie "piękny" i jezyk jego.
            >
            > bzykus, swedzi cie ta twoja gorolska morda czy co? moze masz jakies inne
            > problemy. jezeli tak to daj znac, ja sie juz toba zaopiekuje jak twoi starzy te
            > go
            > nie umieli! masz ty lustro w domu albo matka ci je schowala bo sie bala zebys
            > samobojstwa nie popelnil!

Ja mam twarz i to Ślazaka z dziada pradziada, natomiast Ty masz to co napisałeś.
            Ty się zaopiekuj sobą, aby Tobą nie trzebabyło się zaopiekować. Psychiatra
            napewno.
            Jestem gówniarzu, w takim wieku, że sam mam już wnuki i zostaw moich rodziców w
            spokoju. Jeśli nie umiesz dyskutować, a udowadniają Ci wszyscy i ze Śląska i
            spoza Śląska to zamknij Ty wlaśnie to co masz i o czym piszesz i nie przynoś nam
            wstydu, kretynie jeden. Widzisz ja też potrafię przypierdolić. Nawet nie
            przypuszczałem, że mogę się wyrażać Twoim językiem, ale z jakim przestajesz takim
            się stajesz, żeby Tego uniknąć kończę konwersację z Tobą, bo nie chcę, żeby
            mądrzy ludzie zabierającu tu głos, mogli mnie przyrównać do takiego jak Ty błazna.
      • Gość: piekny Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.243.189.* 27.11.01, 11:55
        Gość portalu: LD napisał(a):

> Melchior Wańkowicz napisał o swoim narodzie - Polakach, że jest "jak diamenty
        > wymieszane z gównem". Jeżeli więc, wyrażając swoją opinię w takich ważnych
        > sprawach ktoś używa takich argumentów, takiego języka, na pewno nie jest
        > diamentem i dotyczy to obu stron.

te LD wez se LSD to moze cos madrzejszego napiszesz, bo jak narazie to tylko
        srasz dwa po trzy!!!
        • Gość: Kargul Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.javanet.com 28.11.01, 07:22
          Q: Why are Polacks so stupid?
          A: Jesus was spending time in Poland when he was called away by God.
          Just before he left, he told the Poles to "just play dumb until I get back".

www.voiceone.com/html/polish.html
          • Gość: piekny Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.243.189.* 28.11.01, 12:06
            Gość portalu: Kargul napisał(a):

> Q: Why are Polacks so stupid?
            > A: Jesus was spending time in Poland when he was called away by God.
            > Just before he left, he told the Poles to "just play dumb until I get back".
            >
            > <a href="http://www.voiceone.com/html/polish.html">www.voiceone.com/html/polish
            > .html</a>
            >

kargul, du fick dich ins knie, sonst werde ich dir ne schramme ans bein pissen!!!
            hau ab du verdammtes arschloch!!!
    • Gość: iberia Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 16:48
      ale żeś mnie facet wk....... swoim żałosnym tekstem!!! Ślepy jesteś?????? Każdy
      region ma swoją własną kulturę, tradycje.Jeśli nie chcesz się utożsamiać ze
      Ślązakami to won do Zagłębia albo innych Kielc gorolu zapyziały. Jasne dopóki
      Śląsk był kurą znoszącą złote jajka w epoce słusznie mminionej to było
      ok.ale jak jest recesja i zamyka się koplanie to już nie pasi?
      Nam tez nie pasi, ale taka jest cena kapitalizmu zawszony wieśmaku.

iberia9@poczta.onet.pl
      • Gość: Liberia Re: i co Slazactwo zawszone? IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:54
        Gość portalu: iberia napisał(a):

> ale żeś mnie facet wk....... swoim żałosnym tekstem!!! Ślepy jesteś?????? Każdy
        >
        > region ma swoją własną kulturę, tradycje.Jeśli nie chcesz się utożsamiać ze
        > Ślązakami to won do Zagłębia albo innych Kielc gorolu zapyziały. Jasne dopóki
        > Śląsk był kurą znoszącą złote jajka w epoce słusznie mminionej to było
        > ok.ale jak jest recesja i zamyka się koplanie to już nie pasi?
        > Nam tez nie pasi, ale taka jest cena kapitalizmu zawszony wieśmaku.
        >
        > iberia9@poczta.onet.pl

Najpierw napisz, do kogo to adresujesz palancie jeden.
        • Gość: piekny Re: i co Slazactwo zawszone? IP: 193.243.189.* 29.11.01, 08:30
          Gość portalu: Liberia napisał(a):

> Gość portalu: iberia napisał(a):
          >
          > > ale żeś mnie facet wk....... swoim żałosnym tekstem!!! Ślepy jesteś??????
          > Każdy
          > >
          > > region ma swoją własną kulturę, tradycje.Jeśli nie chcesz się utożsamiać z
          > e
          > > Ślązakami to won do Zagłębia albo innych Kielc gorolu zapyziały. Jasne dop
          > óki
          > > Śląsk był kurą znoszącą złote jajka w epoce słusznie mminionej to było
          >
          > > ok.ale jak jest recesja i zamyka się koplanie to już nie pasi?
          > > Nam tez nie pasi, ale taka jest cena kapitalizmu zawszony wieśmaku.
          > >
          > > iberia9@poczta.onet.pl
          >
          > Najpierw napisz, do kogo to adresujesz palancie jeden.

wlasnie!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka