Gość: lukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chuck Prezydent Chorzowa nie lubi konkurencji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:27 Prezydent Kopel usuwa niewygodną konkurencję metodami rodem z PRL-u, moze to jego powinni odwolac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenit Sami żeście go wybrali IP: *.telpol.net.pl 31.01.07, 23:11 To rządzi. A sam pochodzi z Katowic i jak zostawał prezydentem to w Chorzowie mieszkał kilkanaście tygodni bo dostał mieszkanie od Spóldzielni Chorzowskiej (Glogaza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JastrzEbski Re: Sami żeście go wybrali IP: *.c9.msk.pl 01.02.07, 02:01 Znany mi jest przypadek z Chorzowa - kórym rządzi układ "Wszystko z Chorzowa"- że Chorzowska Spółdzielna Mieszkaniowa postępuje w stosunku do swojego członka w sposób całkowicie odmienny niż w stosunku do radnego Kotali.Mianowicie obciąża go od kilku lat -różnymi opłatami- za usługi których nie świadczy za osobę, która jest zameldowana w Chorzowie a zamieszkuję w innym mieście.I nic nie pomagają pisma do Spółdzielni,oświadczenia lokatorów budynku, że osoba od "lat w mieszkaniu nie przbywa".Ostatnio policja i prokuratura ten stan faktyczny potwierdziła.Chorzów - "władze" - relatywizm prawny. Ciekaweco na to partia PiS (Populizm i Socjalizm)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorzowianin Prezydent Chorzowa nie lubi konkurencji? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.07, 22:35 najlepiej zawieśmy wybory w chorzowie bo i tak konkurencja będzie wycięta, bo skoro dla niektórych prezydent to zawód pozostaje nam tylko czekać na jego emeryturę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bailif Prezydent Chorzowa nie lubi konkurencji? IP: 213.17.150.* 01.02.07, 07:31 tak...zrobmy to, zrobmy tamto, a ilu jest ludzi takich ktorzy pojda i cos zrobia ? gdyby polacy to nie byly "dupy wolowe" to dawno juz pod bialym domem stalo 700 tys ludzi, zadajac odwolania tego cyrku ktory mamy przyjemnosc ogladac co wieczor w faktach, a jak nie ? to by wtargneli do srodka i wyciagneli tych walkoni na bruk, zeby raz w zyciu poczuli ze pracuja dla nas, a jesli nam sie nie podoba a nas olewaja, to nie-politycznie pozbawimy ich godnosci i wladzy. Dobry by byl powrot panstwa rzymskiego, tak zeby cezar bal sie ludu. Ale to oczywiscie tylko moje wesole i piekne wizje, panstwa w ktorym polityka chyli czola przed ludem, a tak nigdy nie bedzie bo ten kraj pelen jest bojazliwych niedokrztalconych idiotow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Prezydent Chorzowa nie lubi konkurencji? 02.02.07, 22:21 Teee. my sam losprawjomy lo SLONSKU ! A niy o cepeljowsko-mazowieckich pegeerach, ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Prezydent Chorzowa nie lubi konkurencji? IP: 81.210.102.* 01.02.07, 07:48 Jak to nic nie robi!, a kto zniszczył stadion AKS! a potem bezczelnie z wielką pompą otwiera boiska sportowe. Likwidacja AKS powinna być wyrzutem sumienia na całe życie ale jak się kocha kasę, to nie ma się sumienia... ciekawe czy wyspowiadał się z łapówki, taki święty co tydzień w kościele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenit Dodaj że otwiera boiska w świetle fleszy IP: *.telpol.net.pl 01.02.07, 09:29 ale nie nowe tylko te które za komuny wybudowano 20-30 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z hajduk Re: Dodaj że otwiera boiska w świetle fleszy IP: 86.35.137.* 01.02.07, 09:50 hmmm - a jak tak Kotali zalezy zeby byc radnym w Chorzowie - niech w nim mieszka - tyle - to nic trudnego... takie prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorg,Hajduki(auch) Ty też z UKŁADU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:13 Jeżeli nie widzisz PRL-u bis w Chorzowie, to jesteś albo z UKŁADU, albo ślepy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chendryk Prezydent Chorzowa nie lubi konkurencji? IP: *.telpol.net.pl 01.02.07, 10:40 I bardzo dobrze! Jak Pan Kotala mieszka w Katowicach a do Chorzowa przyjezdza do kasy po pieniadze to po co Nam taki radny? Poza tym to Kotala nie byl konkurencja dla Prezydenta Kopla - wyniki wyborow mowia o tym jednoglosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczona Łubu dubu, łubu dubu... Oglądałeś "Misia"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:25 Pani Kotalowa leczyła mojego syna, kiedy był malutki. Państwo Kotalowie związani są z Chorzowem na pewno bardziej niż wielu innych radnych. To żenujące, że zasada "kto nie z nami, ten przeciwko nam" jest stosowana w naszym mieście bardziej konsekwentnie niż Związku Sowieckim. Różnych zakonników ci u nas dostatek, a miłości bliźniego u nich na pewno nie znajdziesz. Smutne i niesmaczne poczynania "wielkich" i "jedynie sprawiedliwych" naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i niezle Re: Łubu dubu, łubu dubu... Oglądałeś "Misia"? IP: 82.76.64.* 01.02.07, 20:53 no to niezle ze leczyla pani synka --------------- ten art. jest o tym ze pewien gosc nie stosuje sie - najprawdopodobniej - do prawa a 90% uczestnikow tej dyskusji mowi o czyms innym... jak pan Kopel jest tak zly to prosze go zlapac za reke... ja akurat jestem zadowolony ze zlikwidowano AKS na ktorym sie nic nei dzialo choc sam tam gralem jeszcze z 3-4 lata temu w pilke z kuplami - jednak za te pieniadze powstal osrodek na lompy kotry naprawde tetni teraz zyciem... mieszkam tuz przy bramie stadionu i wiem co sie dzieje tam w weekendy i w ciagu tygodnia... co do Kotali - niech mieszka w Chorzowie i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewer Re: Łubu dubu, łubu dubu... Oglądałeś "Misia"? IP: *.telpol.net.pl 01.02.07, 21:05 Zgadzam się, z małym wyjatkiem. Nie trzeba przyrównywać tego postepowania do działań w ZSRR, bo Kopel i Wspólny Chorzów do działacze Solidarności którzy chodzą bardzo często do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy a moze pogadamy o szkole na Omankowskiej? IP: *.chello.pl 01.02.07, 10:49 Dlaczego tak Kopel wespol z najbardziej niekompetetna baba w urzedzie Lukoszek chca ja zamknac? Pierw wydaja kase na remonty a teraz twierdza ze budynek sie nie nadaje i trzeba go zamknac. Jak dowiedzieli sie o tym nauczyciele i rodzice to nagle trzeba zwolac nadzwyczajne posiedzenie rady aby to zatwierdzic duzo wczesniej niz przewidywano, bo moze anoz ktos cos wyniucha. Moze Gazeta sie tym by zajela, moga byc ciekawe rzeczy do artykulu :). Kopel i Lukoszek przyznajcie sie komu zalezy aby miec siedzibe na Omańkowskiej, ze trzeba az szkole specjalna zlikwidowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blumen kopel fe !!!! IP: *.wifi-networks.pl 01.02.07, 21:22 chorzowianie (niestety jest po wyborach) KIEDY SZEROKO OTWORZYCIE OCZY przecież kopel to najwieksze zło jakie mogło nam się przytrafić !!! osiągnięcia kopla to napewno : - sprzedaż AKS-u - przykrycie Rawy - sprzedaż terenów po hucie kościuszko - niszczenie sportu w CHORZOWIE - jakby nie KLAUDIUSZ dzięki koplowi nie byłoby ręcznej w Chorzowie , a stare "przepychanki" z Clearexem o płatności za halę MORIS-u a JAKIE BYŁO BEZROBOCIE W CHORZOWIE JAK PRZYSZEDŁ kopel ?! A JSKIE JEST 10 x większe - kopel TO NASZ WRÓG !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~michael Metody pracy operacyjnej prezydenta chorzowa IP: *.broker.com.pl 01.02.07, 21:33 SPÓR INTERPRETACYJNY! JAK KOPEL UDOWODNI ŻE RADNY MIESZKA POZA CHORZOWEM? GDZIE TU ZDROWY ROZSĄDEK? OD RAZU WIDAĆ ŻE SZUKA TZW "HAKA" ZAPOMNIAŁ NIEUDOLNY SPOŁECZNIK ŻE PRZECIEŻ KILKA TYSIĘCY CHORZOWIAN GŁOSOWAŁO NA TEGO RADNEGO (I JUŻ NIE TYLKO W TYCH WYBORACH) KOPEL KOLEJNY RAZ OSMIESZA SIĘ STOSUJĄC PROSTACKIE METODY. MOŻE POWINIEN SPRAWDZIĆ CZY RADNY ZAMIESZKUJE TAKŻE NP W SZCZECINIE ALBO W PCIMIU DOLNYM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Text Cóż Solidaruch z 1990 roku IP: *.telpol.net.pl 01.02.07, 21:42 orżnął nowego odmienionego Solidarucha z PO. Tak to bywa na prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ michael Re: Cóż Solidaruch z 1990 roku IP: *.broker.com.pl 01.02.07, 21:45 o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Text Chodzi o to, że Wspólny Chorzów IP: *.telpol.net.pl 01.02.07, 23:07 do 1994r nazywał sie Komitet Obywatelski Solidarność, później Wspólnie dla Chorzowa, a od 2002 Wspólny Chorzów. A Platforma Obywatelska powstała z podziału Akcji Wyborczej Solidarność (2001) na PO, PIS i RS AWS, a także częściowo z tej reszty utworzono LPR. Dlatego tak piszę. Trzeba pamiętać że eurodeputowany PO Jerzy Buze (dawniej AWS) jest wyjątkowo częstym gościem w Ratuszu chorzowskim - jest honorowym obywatelem miasta, odwiedza licea na zaproszenie władz i wszystkie ważniejsze rocznice. Krótko mówiąc Kopel chwali się Buzkiem a jednocześnie rżnie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cd666 Dobre stalinowskie metody 02.02.07, 18:42 jak widać po latach ciągle skuteczne ... Swoją drogą zwróćcie uwagę czym zajmuje się w Chorzowie np. p. Salwiczek czy Straż Miejska ... paranoja ! Odpowiedz Link Zgłoś
cd666 Re: Dobre stalinowskie metody 02.02.07, 18:45 aha - już się boję jak o 4.30 załomocą w moje drzwi i wywleką mnie z łóżka - bo ktoś dostanie polecenie od Kopla sprawdzenia czy ja też aby na pewno mieszkam w Chorzowie albo np. zapomniałem się wymeldować ... nic tylko pitać z tego miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Wstydz sie Kopel wstydz ! 02.02.07, 22:17 No to czamu prawie wszystkie partie nadal praktykuja kandydatury kandydatów-partyjniaków "z desantu" ? Ino niy godej, co sie na placu richtig meldujom. :) Kopel: to wonio pjeronsko fest na politszykana, szefie. Odpowiedz Link Zgłoś