Gość: EUROPEJCZYK OD URODZENIA IP: *.telpol.net.pl / 172.16.2.* 02.05.03, 14:08 NIC NIE ZMIENI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AA Re: Co Unia zmieni w moim życiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 10:42 ----------------------------------------------------------------- --------------- Po wejściu Polski do UE oczekuję, że będę traktowana przez mieszkańców innych krajów Europy, jako "swój" człowiek, nie ktoś "z tamtej (gorszej) strony". Czuję się Europejką, jestem nią i tak chcę być traktowana przez innych. Dziś jesteśmy tanią siłą roboczą, pracującą na czarno. Spodziewam się, że po wejściu do UE będę mieć takie same prawa do nauki, pracy, miejsca zamieszkania jak Francuzi, Niemcy czy Hiszpanie. Chcę mieć równe szanse, a jak je wykorzystam, to będzie zależało tylko ode mnie. Europa jest wspólną wartością dla wszystkich jej mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Co Unia zmieni w moim życiu, Duzo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.03, 12:05 Gość portalu: AA napisał(a): > > ----------------------------------------------------------------- > --------------- > Po wejściu Polski do UE oczekuję, że będę traktowana przez > mieszkańców innych krajów Europy, jako "swój" człowiek, nie > ktoś "z tamtej (gorszej) strony". > Czuję się Europejką, jestem nią i tak chcę być traktowana przez > innych. Dziś jesteśmy tanią siłą roboczą, pracującą na czarno. > Spodziewam się, że po wejściu do UE będę mieć takie same prawa > do nauki, pracy, miejsca zamieszkania jak Francuzi, Niemcy czy > Hiszpanie. Chcę mieć równe szanse, a jak je wykorzystam, to > będzie zależało tylko ode mnie. Europa jest wspólną wartością > dla wszystkich jej mieszkańców. _____________________________________________ Nareszcie ktos kto mowi prawde, "..... bedzie zalezalo tylko ode mnie" 5+ Tak trzymac > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Co Unia zmieni w moim życiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 14:35 już kilkadziesiąt lat w Polsce żyję, dlatego znając nasze realia i Polaków mogę powiedzieć: nie zmieni NIC! Słowianie, w tym my Polacy nie potrafią rządzić. Mamy to w genach.Nie pomoże na to nawet Unia E.Życzę pokoleniu młodych powodzenia i wiary oraz nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Co Unia? IP: *.welnowiec.net / 172.16.20.* 12.07.03, 12:06 A no zostanę kominiarzem. Marzyłem o tym od lat. Będę zatykał kominy, a potem z narażeniem życia je przetykał. Będę sławny w całej UE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Fachowcy uwaga ! 12.07.03, 17:39 W Niemczech zapotrzebowanie na uslugi kominiarzy jest mniej wiecej takie, jak na repasacje ponczoch, plisowanie solejek, napelnianie dlugopisow jednorazowych, dorabianie zaworkow do jednorazowych zapalniczek itp. Fachowcy w tych dziedzinach uwaga! Unia stoi przed wami otworem. OE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: Co Unia zmieni w moim życiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 23:00 Będę innym człowiekiem tak jak cała Polska,która będzie się równie szybko rozwijała co,jak widać z dobrego przykładu,idąca jak burza w statystykach rozwoju, Hiszpania ,tak by osiągnąć jak najszybciej poziom rozwoju gospodarczego najwyżej na świecie rozwiniętych Niemiec.Zupełnie nowe horyzonty,zupełnie nieograniczone szanse i możliwości, jednym słowem nowe życie. Odpowiedz Link Zgłoś