Dodaj do ulubionych

Oddam psa bernardyna

08.03.07, 22:55
Witam, nie wiem czy to dobre miejsce aby dac takie ogloszenie- prosbe ale nie bardzo znam inne.
Pilnie oddam w dobre rece 5 letniego , lagodnego bernardyna. Najlepiej do domu z ogrodem poniewaz do tej pory wlasnie w takim miejscu przebywal. Niestety z racji zmiany miejsca zamieszkania obecna wlascicielka nie moze go zatrzymac.

Iza Wójcik
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Oddam psa bernardyna IP: 67.159.5.* 08.03.07, 23:56
      www.dogomania.pl/forum/

albo skontaktuj sie mailem z moją znajomą lena_zet[WYTNIJTO]@gazeta.pl
      ona nigdy nikomu -jeśli chodzi o czworonogi- nie odmawia

Pozdr.:))
      • izawojcik1 Re: Oddam psa bernardyna 09.03.07, 10:26
        Dziekuje za namiary. Juz napisalam do tej pani. Bede czekala na odpowiedz, moze sie uda.

Iza Wójcik
      • Gość: märz Re: Oddam psa bernardyna IP: *.73.1311O-CUD12K-02.ish.de 09.03.07, 14:30
        > albo skontaktuj sie mailem z moją znajomą lena_zet[WYTNIJTO]@gazeta.pl

lena_zet@gazeta.pl
        taki jest prawidlowy adres mailowy
        tego "wytnijto" sie nie pisze
        • Gość: ale ale! stanę w obronie osoby i netykiety [o/t] IP: *.smstv.pl 09.03.07, 15:11
          Gość portalu: märz napisał(a):

> > albo skontaktuj sie mailem z moją znajomą lena_zet[WYTNIJTO]@gazeta.pl
          >
          > [...]
          > taki jest prawidlowy adres mailowy
          > tego "wytnijto" sie nie pisze

Piszę się, bo to ma chronić osobę przed programami spamerów skanującymi fora
          wyszukującymi ciąg znaków "xxx@xxx.domena" a ty właśnie im to ułatwiłeś/-aś.
          "Wytnijto" "NOSPAM" są do wycięcia a każdy kto ma neta o tym wie - ty nie:))))

proszę nikogo nie poprawiać jak się racji nie ma, ze spamem musimy chyba
          walczyć, nieprawdaż?:)

z pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka