Dodaj do ulubionych

czy w Mikolowie jest czynne kinno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 08:43
prosze o informacje i ewentualnie podanie nr telefonu.
Obserwuj wątek
    • mak20061 Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno 11.03.07, 18:20
      Gość portalu: Milutka112 napisał(a):

> prosze o informacje i ewentualnie podanie nr telefonu.

Mikołów to niesamowita dziura i nawet jak jest kino w co watpie to i to
      pewnie nic tam nie leci
      polecam Nove Kino w Tychach lub Andromeda lub któreś z kin w Katowicach , nie
      masz daleko
      • Gość: Paweł Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno IP: *.crowley.pl 12.03.07, 01:29
        Jest, Kino Adria czy jakoś tak, nigdy nie pamiętam. Na Pl. 750-lecia w każdym
        razie. Z resztą własności tych samych właścicieli co polecana tutaj Andromeda i
        ani trochę lepsze od Andromedy. Generalnie nie polecam ani jednego ani drugiego ;-).

W Tychach Nove Kino, no ale przede wszystkim Helios i Cinema City w Katowicach.
        A do kina ambitniejszego Światowid.
        • bartoszcze Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno 12.03.07, 01:31
          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Jest, Kino Adria czy jakoś tak, nigdy nie pamiętam. Na Pl. 750-lecia w każdym
          > razie.

A ja od ubiegłego lata nie przypominam sobie, żebym widział je działające.
          • pawel1940 Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno 12.03.07, 09:43
            Kurcze, przejezdzam tamtedy raz-dwa razy w tygodniu, naprawde nie dziala? :-)
    • Gość: gh dziecko neostrady IP: *.kat.3s.pl 11.03.07, 18:55
      ag.bocznica.org/
      www.google.pl/search?hl=pl&q=miko%C5%82%C3%B3w+kino&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
      • Gość: milutka 112 Re: dziecko neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:47
        oczywiscie ze wczesniej znalazlam namiary w internecie i co z tego. Niem wiem
        czy ono jeszcze funckcjonuje (zadzwon pod podany nr i jak sie dodzwonisz to mi
        napisz czego sie dowidziales). wiec nie krytukuj. chodzilo mi o informacje a
        nie o pusty namiar w necie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka