Gość: Milutka112 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 08:43 prosze o informacje i ewentualnie podanie nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak20061 Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno 11.03.07, 18:20 Gość portalu: Milutka112 napisał(a): > prosze o informacje i ewentualnie podanie nr telefonu. Mikołów to niesamowita dziura i nawet jak jest kino w co watpie to i to pewnie nic tam nie leci polecam Nove Kino w Tychach lub Andromeda lub któreś z kin w Katowicach , nie masz daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno IP: *.crowley.pl 12.03.07, 01:29 Jest, Kino Adria czy jakoś tak, nigdy nie pamiętam. Na Pl. 750-lecia w każdym razie. Z resztą własności tych samych właścicieli co polecana tutaj Andromeda i ani trochę lepsze od Andromedy. Generalnie nie polecam ani jednego ani drugiego ;-). W Tychach Nove Kino, no ale przede wszystkim Helios i Cinema City w Katowicach. A do kina ambitniejszego Światowid. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno 12.03.07, 01:31 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Jest, Kino Adria czy jakoś tak, nigdy nie pamiętam. Na Pl. 750-lecia w każdym > razie. A ja od ubiegłego lata nie przypominam sobie, żebym widział je działające. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: czy w Mikolowie jest czynne kinno 12.03.07, 09:43 Kurcze, przejezdzam tamtedy raz-dwa razy w tygodniu, naprawde nie dziala? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh dziecko neostrady IP: *.kat.3s.pl 11.03.07, 18:55 ag.bocznica.org/ www.google.pl/search?hl=pl&q=miko%C5%82%C3%B3w+kino&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka 112 Re: dziecko neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:47 oczywiscie ze wczesniej znalazlam namiary w internecie i co z tego. Niem wiem czy ono jeszcze funckcjonuje (zadzwon pod podany nr i jak sie dodzwonisz to mi napisz czego sie dowidziales). wiec nie krytukuj. chodzilo mi o informacje a nie o pusty namiar w necie Odpowiedz Link Zgłoś