settembrini 09.05.03, 20:47 ...nigdzie nie ma tak wyraznych i uroczych frakcji, tak malo wybrednych epitetow, takich rozrzutow charakterow. Zobaczcie forum kieleckie, krakowskie, wroclawskie... przeciez tam zieje nuda ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder Re: kocham to forum... 09.05.03, 20:58 -nie mialem okazii byc gosciem na niektorych Forech chyba ze wzgledu na to, ze katowickie i gliwickie to najlepsze! -i najciekawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: kocham to forum... 09.05.03, 21:25 builder napisał: > -nie mialem okazii byc gosciem na niektorych Forech chyba ze wzgledu na to, ze > katowickie i gliwickie to najlepsze! > -i najciekawsze! ===== mrW - builder udzielal sie rowniez na forum TVP i Sporcie -skad zostal wyrzucony za brak kultury oraz wysmiany za popelnianie podstawowych bledow ortograficznych.Ale tak to jest z tymi wulcami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kocham to forum... IP: *.kat.cdp.pl 09.05.03, 21:30 Willi2 obrazal ludzi na prawie wszystkich forach, atutaj oskarza innych. Nic dziwnego siedzi na zasilku, to musi cos robic. Jednak nie uwazam by forum bylo przez to ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: kocham to forum... 09.05.03, 21:36 Ty tez nie jest swiety,to siedz cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: kocham to forum... 09.05.03, 21:36 Willus juz nie pracuje na budowie? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kocham to forum... 09.05.03, 21:42 willi2 napisał: > builder napisał: > > > -nie mialem okazii byc gosciem na niektorych Forech chyba ze wzgledu na to > , > ze > > katowickie i gliwickie to najlepsze! > > -i najciekawsze! > ===== > mrW - builder udzielal sie rowniez na forum TVP i Sporcie -skad zostal wyrzucon > y > za brak kultury oraz wysmiany za popelnianie podstawowych bledow > ortograficznych.Ale tak to jest z tymi wulcami . -jestes glupi i obrazasz ludzi z calej Polski i nie tylko! -a koledzy z Niemiec przeslali mi to - ponoc to ty?:www.onlinewahn.de/ritschi.gif -czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: kocham to forum... 09.05.03, 21:47 builder napisał: > willi2 napisał: > > > builder napisał: > > > > > -nie mialem okazii byc gosciem na niektorych Forech chyba ze wzgledu > na to > > , > > ze > > > katowickie i gliwickie to najlepsze! > > > -i najciekawsze! > > ===== > > mrW - builder udzielal sie rowniez na forum TVP i Sporcie -skad zostal > wyrzucon > > y > > za brak kultury oraz wysmiany za popelnianie podstawowych bledow > > ortograficznych.Ale tak to jest z tymi wulcami . > > -jestes glupi i obrazasz ludzi z calej Polski i nie tylko! > -a koledzy z Niemiec przeslali mi to - ponoc to > ty?:www.onlinewahn.de/ritschi.gif > -czy to prawda? === mrw kiedy twoj stary opowie nam jak to bylo podczas wojny ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kocham to forum... 09.05.03, 22:42 -starego to masz ty! -ja mam Ojca! kogocie bez mo`ozgu! - moze teraz zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: kocham to forum... 09.05.03, 22:44 "mo`ozgu! " mrW niewie jak sie pisze mozg ,to wstawia znak ':) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kocham to forum... 09.05.03, 22:46 willi2 napisał: > "mo`ozgu! " > > mrW niewie jak sie pisze mozg ,to wstawia znak ':) - ti ic i pochwol na placcu mozy kiery do ci sie loda liznonc Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: kocham to forum... 09.05.03, 22:53 -ja,ja tylko z litosci ci lodpisza bo mi ci zol Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: kocham to forum... 09.05.03, 21:43 Zadko jest ,aby ktos wogole mrw odpisal na forach. Builder jak zaklada temat to nikt nie odpisuje :P Kiedys ja odpisywalem z litosci Odpowiedz Link Zgłoś