Dodaj do ulubionych

a4 - kraków - gliwice

IP: *.zax.pl 10.05.07, 17:47
witam,
wybieram sie jutro z krakowa do gliwic (zjezdzam na nastepnym wezle po
sosnicy) autostrada. czy obecnie prowadzone sa jakies prace na tej drodze,
ktore moglyby mi wydluzyc standardowy czas dojazdu 55 minut (bez piracenia)?
cos mi tam swita, ze na a4 na slasku cos sie dzieje obecnie i sa duze korki -
to prawda?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • settembrini Re: a4 - kraków - gliwice 10.05.07, 18:04
      czasem wystarczy wpisac jedno slowo do wyszukiwarki, wypadaloby szanowac czas
      bliznich :)
      www.autostrada-a4.pl/
      • koszutka.info Re: a4 - kraków - gliwice 10.05.07, 19:04
        dokładnie...
      • Gość: elo wypadałoby szanować bliźnich IP: *.solarnet.silesianet.pl 10.05.07, 20:40
        Przyganiał kocioł garnkowi.
        Jak nie umiecie nic więcej poza podaniem linka,to lepiej wcale nie
        klikajcie,łaskawcy.Jeśli gość pyta to należy odpowiedzieć, a nie pouczać. Chyba
        nie jeździcie tą trasą,więc nie możecie inaczej odpowiedzieć jak linkiem ,pod
        którym nikt się nie dowie.co się dzieje m-dzy Katowicami,a Gliwicami,że miedzy
        węzłami Bojków i Sośnica jest zwężenie w obu kierunkach,z dwóch pasów do
        jednego i w godzianch szczytu dłużej się jedzie.
        • b999 A również wypadałoby szanować czas bliźnich 11.05.07, 00:26
          a nie z takimi pierdołami pytać się na forum...

jak ktoś nie umie samemu znaleźć potrzebnych informacji na necie to dla mnie
          jest dupa a nie internauta...

ot co..
          • b999 Re: A również wypadałoby szanować czas bliźnich 11.05.07, 00:36
            poza tym jak gość chce dojechać gdzieś tam na czas - to może przecież rozpocząć
            podróż odpowiednio wcześniej... to się kur*a nazywa planowanie podróży jakby
            ktoś nie wiedział...
    • mickowsky Re: a4 - kraków - gliwice 10.05.07, 20:51
      Nie pękaj. Dzisiaj jechałem o 9:30 i można było ten kawałek śmignąć 60km/h
      • Gość: roro68 Re: a4 - kraków - gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 00:17
        55 minut z GLiwic do Krk powinno wystarczyć, ale na styk i przy założeniu, że
        żadna ciężarówka ani wypadek nie zatarasuje odcinków zwężonych do jednego pasa.
        Roboty między Sośnicą i Bojkowem to najmniej uciążliwy remont na całym odcinku
        KRK-Gliwice i nie należy się nim przejmnować. Co innego prace między bramkami.
        Skandal.
        • z.u.z.a.pl Re: a4 - kraków - gliwice 11.05.07, 18:54
          W ostatnią niedzielę wracając z Krakowa widziałam jak facet kierujący busem z
          całym impetem uderzył w beton przed bramką,odbił się i przejechał między nimi
          wyrządzając na pewno jakieś szkody.Między innymi roztrzaskał szlaban.Huk był
          straszny a gość skasował sobie pół auta.
          Może więc te prace na bramkach są związane z tym zdarzeniem ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka