gooska 06.06.07, 12:54 sluchajcie, gdzie w naszej dzielnicy lub okolicy sa jakies korty tenisowe? albo boisko z liniami i slupkami gdzie mozna rozwiesic siatke i zagrac? moze gdzies przy szkole Wam sie kojarzy? gooska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronkiewa Re: KORTy? 06.06.07, 13:43 Na boisku SP 36 był kort, jest ściana do dobijania piłek, przynajmniej jakiś czas temu, jakoś ostatnio nie zaglądałem, Na "Alpach" - które nie są w naszej dzielnicy ale blisko - są takie dwa placyki ze słupkami coś na kształt boisk siatkarskich/kortów, wreszcie w kompleksie boiskowym dawnej SP 57 a obecnie gimnazjum chyba coś by sie tyż znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
gooska Re: KORTy? 06.06.07, 13:50 kurka...numerki SP mi nic nie mowia bo ja naplywowa jestem. a o ktorym miejscu na ALpach mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gooska Re: KORTy? 06.06.07, 13:58 szkoły znalazlam. Ale o ktorym miejscu na Alpach mowisz to nie wiem :) w kazdym badz razie dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: KORTy? 06.06.07, 14:00 Sp 36 - Iłłakowiczówny, koło Policji mniej więcej, SP 57 - grażyńskiego, tam gdzie schodzi sie do Aszy, rejon MDK - u i biblioteki, Alpy - z Owocowej w prawo w górę, do takiego parczku z tyłu Jesionowej, tam jest palcyk zabaw, wspomniane miejscówki a wkrótce - jak burzuje wprowadza się do rezydencji parkowej - pełnowymiarowe pole golfowe ;))) Info o dzielnicy - www.koszutka.info pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gooska Re: KORTy? 06.06.07, 14:05 aaaa w parku...to wiem...ale nie pograsz...za duzo kamieni :) dzieki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: KORTy? 19.09.07, 11:47 tak, zdecydowanie kortów brak. najbliższe w wpkiw albo ceglana/astrów... Odpowiedz Link Zgłoś
gooska Re: KORTy? 25.09.07, 09:44 mozna zagrac przy szkole na Iłłakowiczówny.....ale pod warunkiem, ze masz szczescie i kort nie jest oblegany przez "opryskliwe" dzieciaki i podstarzalego p. Jaśka....ktorym to wydaje sie, ze sa wlascicielami owego kortu. Najpewniej w okolicach godziny 18..... siatke trzeba miec swoja. Odpowiedz Link Zgłoś