Dodaj do ulubionych

Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa"

• Gość: naidgel Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.mmj.pl 14.09.07, 14:50
      Biedni Ci kibice Gieksy, spokojni,chca tylko pokibicowac swojej druzynie, a potem na trawie zrobic sobie piknik i spiewac piosenki, ale wielki,zly,brzydki,niebieski Ruch przychodzi z palkami i ich terroryzuje.
      Ratujcie bojowkarze Gieksy, bo ŚmieRdziele grabia,pala,gwalca nasze kobiety i zabijaja dzieci.

Ktos nie zaznajomiony w sytuacji moglby pomyslec, iz rzeczywiscie Gieksie chodzi tylko o sport, a Niebieskim o agresje.

Prawda taka,ze i u jednych i u drugich jest mnostwo niezrownowazonych elementow.
    • Gość: zdzichu poKielichu ustawki IP: 62.233.185.* 14.09.07, 14:52
      jedno czego nie rozumie to po cholerę policja wtrąca się i na siłę wyszukuje
      ustawek. Komu oni przeszkadzają? W końcu spotykają się dwie grupy osób, które
      chcą się bić i tylko w tym celu się spotykają. Nikt postronny po gębie w takiej
      sytuacji dostanie.
      Niech się nawet ustawiają codziennie to może przynajmniej połowa się zabije i
      nie trzeba będzie sądów 24-godzinnych angażowac
      • Gość: gosc Re: ustawki IP: 80.48.225.* 14.09.07, 14:56
        czytelnik 2 poducz sie historii a pozniej wypowiadaj Ruch Chorzow to legendarny Slonski Klub ktory mial juz armie kibicow jak nikt nie wiedzial ze cos takiego jak Gks w ogole powstanie a ty tu z siebie posmiewisko robisz mowiac o jakichs przyjezdnych Katowice zawsze Niebieskie z dziada pradziada i to was boli
        • Gość: Cronos Re: ustawki IP: 212.153.149.* 14.09.07, 16:21
          Tak bylo kiedys. I TO WAS BOLI bo tak juz nie jest.

smRody - spier....cie sie do ty wsi kolo TAUZENA (hozuf).

-
          • Gość: do debila cronosa Re: ustawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:30
            CRONOS ty śmieciu już kiedyś pisałem o twoich problemach emocjonalnych. Widzę że
            twoja psychika siada coraz bardziej. Może powinieneś rzucić tą pracęprzy
            azbeście u bauera???
          • Gość: 8\R/8 Re: ustawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:54
            Cronos skąd wiesz że tak nie jest jak piszesz zza granicy??? Typowy internetowy
            napinacz z gejksy buhahaaha. Przyjedź ćwoku do Chorzowa - wystartujemy jeden na
            jeden (ino się przedtem umyj brudna szmato)
            • Gość: Cronos Re: ustawki IP: *.pool.einsundeins.de 17.09.07, 13:03
              Typowy hozufski ciu...k. Teraz chcesz na haja isc jak zes sie dowiedziol, ze
              mieszkom 1000 km od ciebie, bohaterze. HEHEHE

Od kiedy pamientom, to hozufskie w gebie zawsze byli mocni. Na Tauzenie swego
              czasu smRodki czekali do 12-ty w nocy az nom sie zbrzydnie na nich czekac, zeby
              mogli po meczu do dom przyjsc. Ale opowiadali wszedzie, jak to oni na Tauzenie
              zadza. HEHEHE Nawet sie fana zrobieli "Niebieski Tauzen". ino trzynac ja musieli
              u kolegi w hozufie.

Jak zes jest taki mocny, to napisz mi twoj adres albo tel.. To sie u ciebie
              zamelduja, jak przyjada na Slonsk. Ta gupi ciu...ku.

-
    • Gość: 19Kattowitz20 19Niebieskie Katowice20 IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.07, 14:55
      JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE KS RUCH!!RUCH CHORZÓW W KATOWICACH
      JEST BOGIEM A WIARA W NIEGO JEST NALOGIEM!NOJWIESZKY FC W POLSCE Z
      RUCHEM FC KATOWICE 1920!!!!
      • Gość: nobody Re: 19Niebieskie Katowice20 IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.07, 12:32
        Wiem, że nie warto komentować, ale cóż. Nie narzucaj innym swoich przekonań, dla
        mnie jesteś nikim bo nie wiesz na czym polega kibicowanie swojemu klubowi. Swoim
        zachowaniem pogrążasz jeszcze swój klub, chociaż tego nie rozumiesz (i pewnie
        nie zrozumiesz nigdy). Tobie bliski jest hasło: "oddam życie za mój klub", więc
        dobrze zamówcie obstawę Policji, pójdźcie na stadion wraz z kibicami gieksy (w
        proporcji 1:1 [jeden kibic gieksy na jednego z ruchu, bez sprzętu]), zamknijcie
        się na stadionie. Wytłuczcie i będzie spokój [wcześniej zrezygnujcie z rent, i
        poproście Policję, żeby nie strzelała zanim nie wyjdziecie]. Udowodnicie w ten
        sposób swoją odwagę/tchórzostwo. I będziecie mogli śpiewać (ci co przeżyją) "po
        tej trawie szedł kibol i ginął"
    • Gość: sproket Zrobić jedną wielką ustawke...np w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 17:05
      Zrobić jedną wielką ustawke wydać po przybyciu kije bejzbolowe kastety i inne
      tego typu wspomagacze wpuścić na stadion pozamykać bramy...i niech sie tłuką do
      upadłego ..tylko żeby potem jeden z drugim pomocy nie wzywał bo ci co przeżyją
      mają zostać dobici przez służby porządkowe
      ..i w ten oto sposób może przy życiu zostaną prawdziwi kibice a nie kryminaliści
      i bandziory którzy nam tylko wstyd przynoszą, oczywiście kosztami obciążyć
      rodziny uczestników co by w przyszłości tatuś z mamusią sie zastanowili czy nie
      lepiej prezerwatywę założyć niż spłodzić takiego debila...
      • Gość: cysty hanys Re: Zrobić jedną wielką ustawke...np w Warszawie IP: *.telpol.net.pl 14.09.07, 19:54
        jo je za, juz downo o tym mysla zeby do tych przyglupow jako aryna znolyzc kupa
        kasa by szlo na chore i cierpiace dzieci zarobic na glodujacych i potrzebujacych
        i niech tam sie nawalajom z zrozumiom co to pjynkno fusbalu i ze tyn drugi to
        tyz czlowiek
        a swojom drogom to przydol by sie u nos Adolf łon by sam porzadek zrobjoł
    • Gość: Anonim Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 17:22
      Jak dla mnie to to sie nigdy nie skończy chyba ze gieksa polegnie bo ruch chyba
      raczej NIE
    • Gość: lewymokiem Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.chello.pl 14.09.07, 17:23
      Mnie jedno ciekawi, jak mozna mieszkac w katowicach i jednoczesnie kibicowac
      ruchowi?!?przeciez to jest smieszne jak wam nie wstyd???
      • Gość: mRoczny1920 Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:08
        jestes skonczonym debilem czy udajesz ?!?! a jak mozna mieszkac w
        katowicach i kibicowac banikowi ?!
      • Gość: ktos Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: 80.48.225.* 14.09.07, 18:11
        Jak mozna kibicowac Gks ? Przeciez to komunistyczny stworek , nic nie warty Bez przyszlosci i przeszlosci Dla polglowkow Trzeba sie nie szanowac zeby byc jego kibicem Ja bym z domu nie wychodzil AVE RUCH
    • Gość: Delight RUCH IP: *.devs.futuro.pl 14.09.07, 18:24
      RUCH CHORZóW
    • Gość: miki A 80 lat temu Giszowiec był takim pięknym miejscem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:24
      A 80 lat temu Giszowiec był taką piekną miejscowością. Polecam film Kutza.
    • Gość: kibic tchórze, kretyni IP: *.wislaNET.pl 14.09.07, 20:50
      Ludzie! Przestańcie nazywać bandytami, kryminalistami czy
      hooliganami tych pajaców. To im tylko imponuje. Jestem gość!! Mówią
      o mnie bandyta... Moja propozycja: nazywajmy takich "kibiców"
      kretynami, idiotami lub tchórzami. Dlaczego? 1) Bo ich IQ jest
      znacznie poniżej przeciętnego 2) bo głównie zaczepiają dzieci; nigdy
      równych sobie 3) bo nazwanie ich tchórzami bardziej na nich zadziała
      niż okreslanie mianem bandytów. Poza tym jestem kibicem jednej z
      tych drużyn i zdarzyło mi się słyszeć opowieści tych śmiechu wartych
      bohaterów o bójkach, które stoczyli (byłem świadkiem jednej z nich -
      30 na 5; odwaga??? hahaha). I nie powiem którzy z nich byli taaacy
      odważni, są po jednych pieniądzach. Pozdrawiam GieKSę i Niebieskich.
      • Gość: nobody j/w IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.07, 12:32
    • Gość: Ktoś z gisza nic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 21:41
      Raz sie natknołem na dospeli na kolistej. ide za ruchem myślałem że mnie zaj*b*ą powiedziałem że za nikim nie ide obeszło sie bez obicia mordy huh takich bandziorów widze na każdej ulicy... A tych dospeli na torach spodkałem na kolistej. W szkole 51 jeden koles sie na mnie żucił myślałem że mi łeb rozwali... Najlepiej jak napotkacie kibica to nie gadać że idziesz za ruchem czy za GKS mówisz ide za nikim i najlepiej powiedzieć że jesteś z tej samej ulicy :) i może koleś cie zostawi w spokoju.
    • Gość: 19Panewniki20 Buheheh smiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 23:15
      To co niby Gejksa taka święta że to tylko Ruch zły bandyci i Bóg
      wie co jeszcze Gejksa potrafi też wyskoczyć w 20 na 5 lub laski
      bic W dupie byliście gó.. widzieliście a tym bardziej autor tego
      tekstu PozdRawiam
    • Gość: vince Ruch bije gieksę, pytanie kogo bije gieksa :))) IP: 80.48.225.* 14.09.07, 23:24
      • Gość: Janow Re: Ruch bije gieksę, pytanie kogo bije gieksa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 20:59
        To mugl se patryczek niezaczynac i nielatac z felami bo osiedlu z
        kumplami (a itak pita..)
    • Gość: GieKSiorz To nie kibice! IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 01:12
      Chuligani, niszczycie godność, dumę i honor mojemu GKS-owi i tradycyjnemu
      Ruchowi! Znajdźcie sobie inne zajęcia. Zacznijcie sami grać w piłke, zamiast się
      bić. Bićiem, polską piłke niszczycie. Nie przynoście wstydu naszym klubom!
    • Gość: GKS Katowice ... hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 09:14
      ....(...) Śląska tradycja śląski styl bycia nie poczujesz tego
      rytmu jak nie byłeś w Katowicach(...) .... (...) Szczepionka się
      przyjeła na to nie ma juz lekasrtwa w naszych żyłach płynie krew
      żółto-zielono-czarna(...)
      Nie kumam wypowiedzi tych ludzi ,który nigdy nie byli na Giszu i
      nie wiedza pawnei gdzie to jest a sie wypowiadają .... hahah połowa
      tego reportazu to stek bzdur ... <hahaha>
      ... Tutaj sie rodzimy i tutaj umieramy to jest moje miasto nie
      opuszcze jego granic to moja ojczyzna i tu mój GKS to jest nasze
      życie to jest Katowicka krew ...
      I nikt nam tego nie wybije z głowy !!!
      • Gość: Jaki Debil Re: hahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:25
        jak GejKaeS nie ma tradycji i nie wiem jak mozna kibicowac gieksie
        chyba tylko dlatego zeby sie w dupsko proc :D
        • Gość: GKS Katowice ... Re: hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 11:25
          a ty jestes ...poje**ny hahah zal nam smrodow.pl
        • Gość: Gering Re: hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 11:35
          Brudasy do chorzowa albo hasików.Myydło dostaniecie ,umyjcie wasze blond grzywy
          zbrudzone odpadami .KATOWICKA KREW Z KATOWICKIEJ TWIERDZY PIERONSKIE NANYSY
          GIEKSIE ZAWSZE WIERNI!!!!!
          • Gość: Wersal Re: hahahah IP: *.proxy.aol.com 15.09.07, 11:38
            Ulzylo? Lepiej sie teraz pajacu czujesz? Chlopie tys sie powinien
            spalic ze wstydu za twoja glupote.
            • Gość: GKS Katowice ... Re: hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 11:49
              no co ty nie powiesz .... <lol2> ... Ty chorzowski psie widzew na
              smyczy prowadzi cie...
              • Gość: GieKSiorz @ GKS Katowice IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 13:17
                Jesteś dla mnie dnem! Poniżasz się podpisuj na same dno. Nie podpisuj się moim
                pięknym klubem! GKS Katowice Cię nie potrzebuje!!!
                • Gość: GKS Katowice ... Re: @ GKS Katowice IP: *.chello.pl 16.09.07, 11:57
                  ze niby do mnie to bylo :/ ??
                  • Gość: GieKSiorz Re: @ GKS Katowice IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.07, 20:17
                    To bylo do kazdego Chuligana, ktory sie pod flaga klubu GKS-u Katowice bije. GKS
                    Katowice to, jak sama nazwa mowi, Gorniczy Klub Sportowy!!! Nie w nim miejsca
                    dla chuliganow. Wszyscy ktozi sie pod jego nazwa bija, nie sa jego godni.
                    Prawdziwi kibice chodza na mecze, kibicuja, ciesza sie z wyciestw, analizuja
                    porazki, ale najwazniejsze, po meczu umia z kazdym innym czlowiekiem zyc w
                    zgodzie. Wbijcie sobie to do glowy! Jezeli, Ty nie jestes jednym z nich, to
                    bardzo dobrze, ale po co zaraz innych obrazac i sie do jego poziomu ponizac?
            • Gość: WOLFARD TYLKO RUCH!!! IP: *.eranet.pl 15.09.07, 13:14
              hanyski z bukowej odejdzcie troche od neostrady...nie bójcie sie na Giszowcu
              przeca niyma RUCHU
    • Gość: ka/R\ol Gorno slonsko tradycja IP: 85.219.234.* 15.09.07, 11:43
      pamiyntejcie gieksiorze to wyscie weszli na teren ruchu kaj byliscie jak od
      1920 do 1964
      katowicach jezdzilo sie na niebieskich
      .ruch to jest tradycjom
      tego miasta som kluby w katowicach kere som bardzij zasluzone dlo tego miast
      jak nozna byc z katowic i jezdzic na gieksa
      • Gość: Cronos Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.pool.einsundeins.de 15.09.07, 22:28
        KArOLKU nie zrob kupy.
        Jak juz slysza o te slowa "ruch, tradycja i zasluzony" w jednym zdaniu, to mi
        sie dzwigo.
        Mom do wos propozycja: wezcie sie ta waszo "tradycja" a nie wku...cie ludzi.

-
        • Gość: do Cronosa Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:02
          dźwigo ci sie bo zwyczajnie nie wiesz co to tradycja, przywiązanie do ziemii na
          której się urodziło.
          Gdybyś to wiedziałnie robiłbyś teraz u bauera zawszony folksdojczu.
          • Gość: Cronos Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.pool.einsundeins.de 16.09.07, 21:42
            Zol dupa scisko, niy?

Ty zato musisz po hasiokach szukac, bo cie ani na ukrainie nie chcieli, ciul...nie.
          • Gość: Cronos Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.pool.einsundeins.de 16.09.07, 21:44
            ...i jeszcze jedno ciu...ku.
            Jak chcesz kogos obrazic, to sie najpierw naucz.
            "folksdojczu" - pynkna ze smiechu. hehehe
            • Gość: azul Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:27
              idz ty lepiej dalej zebrac na niemieckiej ulicy cyGanko
    • Gość: - KIBIC RUCH-u - --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman ----- IP: *.devs.futuro.pl 15.09.07, 14:24
      Na mecze jeżdżę Kibicować i dopingować lecz sie nie bije bo to głupie a tekst
      ten napisałem aby naświetlić szczerze temat a niektórym otworzyć oczy bo te
      artykuł jest szczytem oszustwa a wy łykacie te treści jak "KACZKA ŚRUT"

Ten artykuł jest bardzo tendencyjny i zakłamany ludzie nie dajcie sie omamić
      głupim sloganom i tępym tekstom jestem mieszkańcem Giszowca i wiem co sie tutaj
      wszędzie dzieje !!!!!

A pan Łyczko nie nie opowiada bzdur bo jego obity synalek tez w kominiarce po
      giszowcu lata FAKT !!! a tatus mysli że to dobre dzieckooo niech się dećko
      zainteresuje tym co dziecko robi
      !!!
      Czemu z kibiców Ruch-u chcą zrobić bandytów tego nie wiem ale nie od dziś wiemy
      że GKS pcha się wszędzie aby było o nim głośnooo !!!

Czemu autor Textu nie napisał że w tamtym roku jeden z kibiców Ruch- u został
      pobity przez grupe 10 !! kibiców GKS-u ( w innych proporcjach sie boja
      podchodzić) tak poważnie że musieli mu wyciąć śledzionę !!!!!!!!!

Czemu autor nie napisał że jakieś 2 miesiące temu około 16 osobowa grupa pobiła
      pod NOCNYM 3 osobową grupę która nic nie miała związanego z Ruchem !!!! na
      dodatek jednej osobie z tej 3 osobowej grupy wbito nuż w nogę !!! ( a na
      meczach GKS widać flagi z napisami HONOR, SZACUNEK ludzie wy rozumiecie sens
      tych słów ???? halooooo )

około 8 miesięcy temu park na Giszowcu grupa 20 osób z GKS-u pobiła 2
      chłopaków wracających z karliczka ( wstrząs mózgu )

ile mam jeszcze wymieniać tych tępych występów tępych smarkaczy z GKS- uu
      ??????????????? , bo średnia wieku to w tych grupach około 18 lat a iloraz
      inteligencji mają w sumie podobny do ilorazu Muszki Owocówki

Autora artykułu trzeba wziąć za dupęęęę i zdrowo przetrzepać bo sieje obłudę i
      jest bardzo stronniczy jak ma pisać takie pierdoły to niech lepiej jedzie do
      norwegi łososie patroszyć !!!!

Nie od dzisiaj wiemy że Kibice GKS nie wiedza co to Honor i odwaga więc
      jeśli dochodzi do bójki to w proporcjach mnie więcej 20 na 5 i co gorsze jak
      historia przypomina nie zawsze wygrywają FAKT ( ul. ADAMA koło MAKO ) ha ha ha
      jak to słyszałem to zaniemówiłem tragedia wręcz na skalę światową a
      przepuszczona bramka Kuszczaka to przy tym kompletne NIC !!!!

a wszystko przez to że ludziska nie mają zajęcia ( a kibole/dzieciole GKS-u
      Mózgów ) i się nudzą a są na to sposoby aby było inaczej tylko trzeba myśleć a
      nie non stop obiecywać ( to do radnych )

------------>>> Do kibiców GKS: <<<----------------------

to nie moja pytanie choć znam wielu ludzi ......

Czemu jeśli jesteście tacy wielcy, silni, niezniszczalni macie grupę GZG ( Gó..
      z Gisza ) a na całym Giszowcu prowadzicie akcje propagandową w postaci
      popisanych wszystkich nowo odrestaurowanych bloków głupimi i tępymi hasłami
      których nie znacie znaczeniaaa pytam się !!!!! czemuuu kibiece Ruchu chcą ,
      powiem gorzej proszą się was o uczciwą walkę ( USTAWKĘ ) aby raz na zawsze wam
      udowodniććć !!! to wy od 5 Lat gadacie zawsze NIE NIE NIE gdzie ta wasza
      odwaga ?????
      podobno jesteście tacy silniiii !!! i podobno jest was na giszowcu 95 %
      halooo gdzie jesteściiee ??????

podobo ostatni Poloni Bytom tez żeście odmówiliiii hahahah jesteść żąłośni

Ale trzeba wam jedno przyznać propagandę i szum w Internecie potraficie zrobić
      naprawdę ogromny !!!! hahahahah oczywiście zaznaczając że podobnie jak autor
      ww artykułu piszecie bzdury i okłamujecie świat

Cała polska się z was śmieje czy wy tego nie widzicie ???!!!
      • Gość: Normalny z GieKSy Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: *.chello.pl 15.09.07, 16:40
        No jakoś nie widzę, żeby cała Polska sie smiała z GieKSy. Nie
        pszypuszczem również że GieKSiarze atakowali by Ruchowców gdyby nie
        ich przestarzała już chora megalomania. Chłopaki czasy świetności
        już dawno za wami. Życ historią ciągle nie można. Ja rozumię że Wy
        lubicie styl retro ale w piłce to nie gra. W Katowicach jak i
        sąsiednich miastach siła GieKSy rośnie z roku na rok. Teraz
        jesteście już strzępem klubu z przed lat. Taki Górnik o łeb Was
        przerasta. Zejdźcie z tonu to nikt Wam nie będzie dokuczał. Na
        waszej historii musicie pozostac bo od lat Wasz klub to wielka lipa.
        Dowidzenia Panstwu i dziekuje za uwage.
        • Gość: BCA Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: 80.48.225.* 16.09.07, 13:14
          I ty sie podpisujesz "NORMALNY"?? Rozumiem ze Ty biedny musisz czasem sie dowartościować i upewnic sie ze jestes prawdziwym twardzielem ale bez takich. Polonia tez przychodzi w 30 i ze sprzetem. Nie ma wiekszych pozerow od was. Widac po waszych komentach poziom inteligencji. Na Giszowcu jest garstka kibicow Ruchu i tak was okropnie bija. PozdRawiam
        • Gość: WR Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:13
          Te PSEUDOnormalny z GEJSKSY nie ośmieszaj się. Jesteście w większości na Giszu
          (jak i na Tauzenie) a oklep dostajecie regularny. I nie pie..mi tu o
          wielkości torcipek bo ośmieszasz się podwójnie. Dobrze że zrobiliście ten
          niehonorowy układ bo może pożyjecie nieco dłużej we wspólnym syfie.
      • Gość: hahaha Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:59
        Człowieku !! Czemu sie z wami nie ustawiają ? Bo cała Polska słyszała jakie
        wałki robicie na " ustawkach " i nie rozśmieszaj mnie , błagam ... . Ile to razy
        sympatycy Ruchu idąc na ustawke 20 na 20 przychodzili w 30 w dodatku znacznie
        przekraczajacych uzgodniona granice wieku ? A słyszałem jeszcze o jednej akcji
        do której komentarz jest tylko jeden : " KONFIDENTOM MÓWIMY NIE !! "
        • Gość: NETFANS Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: 80.48.225.* 16.09.07, 13:06
          le to raz
          > y
          > sympatycy Ruchu idąc na ustawke 20 na 20 przychodzili w 30

No napisz ile to razy?? Haha Jedyne co mnie cieszy to to ze kazdy z was wie jaka jest prawda kazdy z was wie
    • Gość: BatoRyFans ChoRzów IP: 80.48.225.* 16.09.07, 13:19
      I ty sie podpisujesz "NORMALNY"?? Rozumiem ze Ty biedny musisz
      czasem sie dowartościować i upewnic sie ze jestes prawdziwym
      twardzielem ale bez takich. Polonia tez przychodzi w 30 i ze
      sprzetem. Nie ma wiekszych pozerow od was. Widac po waszych
      komentach poziom inteligencji. Na Giszowcu jest garstka kibicow
      Ruchu i tak was okropnie bija. PozdRawiam
    • Gość: ss Kibole IP: *.chello.pl 16.09.07, 15:27
      TO debile i prymitywe gnoje.
    • Gość: WAZNE Uwaga uwaga IP: 85.219.234.* 16.09.07, 15:29
      uwga uwaga podobno dzisiej wieczorem na ul 72 pulku piechoty w lesie na lawkach
      bedzie stac bojowka gieksy po dwoch przy kazdej i czasani bedzie podjezdzal
      jakis zadol i jednego bedzie zabieral zeby udowodnic mu wiernosc heheyoyo
    • Gość: ka/R\ol twoj pan IP: 85.219.234.* 16.09.07, 23:49
      cronos hehe jak ci chorzowski ragrol tak zatanczyles i nato liczylech podobosz
      mi sie pinku bez mozgu na kolana na kolana hej Katowice najlepsi Ruchu kibice
      • Gość: Cronos Re: twoj pan IP: *.pool.einsundeins.de 17.09.07, 12:52
        Ja, ja synek. Co ci pozostalo. HEHE

Czas ruchu idzie do konca. Juz nawet w miastach osciennych nie zadzicie
        (Myslowice,...). Znom nawet trzech kibicow z chorzowa co 20-30 lot temu bylo
        nie do pomyslenio. Ale w gebie to musza przyznac, to zescie zawsze mocni byli.
    • Gość: KIBIC pseudokibic to psedokibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 08:32
      nieważne z jakiego klubu - wiec wszyscy którzy na tym forum zwalają
      winę jedni na drugich niech wezm to pod uwagę !!!
    • Gość: fan Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.chello.pl 17.09.07, 18:40
      Jak wy to robicie geksiarze ,ze w waszym miescie tak sobie
      beszczelnie funkcjonuja te niebieskie mendy?Czemu nie dajecie rady
      wyplewic chwasty? Wspolczuje...
    • Gość: ChoRzów W. Hajduki Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.sti.net.pl 17.09.07, 23:19
      Takich fanatyków Ruchu jak na Giszu to ze świecą szukac :D
    • Gość: dafos Raj dla bandytow IP: *.proxy.aol.com 18.09.07, 03:01
      Co robi kochana WLADZA? zajmuje sie wyborczymi utarczkami,gdysz taki
      Giszowiec to tylko jedna z wielu dzielnic Polski!!!!!!!!!
    • Gość: STACU 64 GKS IP: *.chello.pl 19.03.08, 11:48
      .. rybe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka