Gość: naidgel Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.mmj.pl 14.09.07, 14:50 Biedni Ci kibice Gieksy, spokojni,chca tylko pokibicowac swojej druzynie, a potem na trawie zrobic sobie piknik i spiewac piosenki, ale wielki,zly,brzydki,niebieski Ruch przychodzi z palkami i ich terroryzuje. Ratujcie bojowkarze Gieksy, bo ŚmieRdziele grabia,pala,gwalca nasze kobiety i zabijaja dzieci. Ktos nie zaznajomiony w sytuacji moglby pomyslec, iz rzeczywiscie Gieksie chodzi tylko o sport, a Niebieskim o agresje. Prawda taka,ze i u jednych i u drugich jest mnostwo niezrownowazonych elementow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu poKielichu ustawki IP: 62.233.185.* 14.09.07, 14:52 jedno czego nie rozumie to po cholerę policja wtrąca się i na siłę wyszukuje ustawek. Komu oni przeszkadzają? W końcu spotykają się dwie grupy osób, które chcą się bić i tylko w tym celu się spotykają. Nikt postronny po gębie w takiej sytuacji dostanie. Niech się nawet ustawiają codziennie to może przynajmniej połowa się zabije i nie trzeba będzie sądów 24-godzinnych angażowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ustawki IP: 80.48.225.* 14.09.07, 14:56 czytelnik 2 poducz sie historii a pozniej wypowiadaj Ruch Chorzow to legendarny Slonski Klub ktory mial juz armie kibicow jak nikt nie wiedzial ze cos takiego jak Gks w ogole powstanie a ty tu z siebie posmiewisko robisz mowiac o jakichs przyjezdnych Katowice zawsze Niebieskie z dziada pradziada i to was boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: ustawki IP: 212.153.149.* 14.09.07, 16:21 Tak bylo kiedys. I TO WAS BOLI bo tak juz nie jest. smRody - spier....cie sie do ty wsi kolo TAUZENA (hozuf). - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do debila cronosa Re: ustawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:30 CRONOS ty śmieciu już kiedyś pisałem o twoich problemach emocjonalnych. Widzę że twoja psychika siada coraz bardziej. Może powinieneś rzucić tą pracęprzy azbeście u bauera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8\R/8 Re: ustawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:54 Cronos skąd wiesz że tak nie jest jak piszesz zza granicy??? Typowy internetowy napinacz z gejksy buhahaaha. Przyjedź ćwoku do Chorzowa - wystartujemy jeden na jeden (ino się przedtem umyj brudna szmato) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: ustawki IP: *.pool.einsundeins.de 17.09.07, 13:03 Typowy hozufski ciu...k. Teraz chcesz na haja isc jak zes sie dowiedziol, ze mieszkom 1000 km od ciebie, bohaterze. HEHEHE Od kiedy pamientom, to hozufskie w gebie zawsze byli mocni. Na Tauzenie swego czasu smRodki czekali do 12-ty w nocy az nom sie zbrzydnie na nich czekac, zeby mogli po meczu do dom przyjsc. Ale opowiadali wszedzie, jak to oni na Tauzenie zadza. HEHEHE Nawet sie fana zrobieli "Niebieski Tauzen". ino trzynac ja musieli u kolegi w hozufie. Jak zes jest taki mocny, to napisz mi twoj adres albo tel.. To sie u ciebie zamelduja, jak przyjada na Slonsk. Ta gupi ciu...ku. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19Kattowitz20 19Niebieskie Katowice20 IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.07, 14:55 JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE KS RUCH!!RUCH CHORZÓW W KATOWICACH JEST BOGIEM A WIARA W NIEGO JEST NALOGIEM!NOJWIESZKY FC W POLSCE Z RUCHEM FC KATOWICE 1920!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobody Re: 19Niebieskie Katowice20 IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.07, 12:32 Wiem, że nie warto komentować, ale cóż. Nie narzucaj innym swoich przekonań, dla mnie jesteś nikim bo nie wiesz na czym polega kibicowanie swojemu klubowi. Swoim zachowaniem pogrążasz jeszcze swój klub, chociaż tego nie rozumiesz (i pewnie nie zrozumiesz nigdy). Tobie bliski jest hasło: "oddam życie za mój klub", więc dobrze zamówcie obstawę Policji, pójdźcie na stadion wraz z kibicami gieksy (w proporcji 1:1 [jeden kibic gieksy na jednego z ruchu, bez sprzętu]), zamknijcie się na stadionie. Wytłuczcie i będzie spokój [wcześniej zrezygnujcie z rent, i poproście Policję, żeby nie strzelała zanim nie wyjdziecie]. Udowodnicie w ten sposób swoją odwagę/tchórzostwo. I będziecie mogli śpiewać (ci co przeżyją) "po tej trawie szedł kibol i ginął" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sproket Zrobić jedną wielką ustawke...np w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 17:05 Zrobić jedną wielką ustawke wydać po przybyciu kije bejzbolowe kastety i inne tego typu wspomagacze wpuścić na stadion pozamykać bramy...i niech sie tłuką do upadłego ..tylko żeby potem jeden z drugim pomocy nie wzywał bo ci co przeżyją mają zostać dobici przez służby porządkowe ..i w ten oto sposób może przy życiu zostaną prawdziwi kibice a nie kryminaliści i bandziory którzy nam tylko wstyd przynoszą, oczywiście kosztami obciążyć rodziny uczestników co by w przyszłości tatuś z mamusią sie zastanowili czy nie lepiej prezerwatywę założyć niż spłodzić takiego debila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysty hanys Re: Zrobić jedną wielką ustawke...np w Warszawie IP: *.telpol.net.pl 14.09.07, 19:54 jo je za, juz downo o tym mysla zeby do tych przyglupow jako aryna znolyzc kupa kasa by szlo na chore i cierpiace dzieci zarobic na glodujacych i potrzebujacych i niech tam sie nawalajom z zrozumiom co to pjynkno fusbalu i ze tyn drugi to tyz czlowiek a swojom drogom to przydol by sie u nos Adolf łon by sam porzadek zrobjoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 17:22 Jak dla mnie to to sie nigdy nie skończy chyba ze gieksa polegnie bo ruch chyba raczej NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewymokiem Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.chello.pl 14.09.07, 17:23 Mnie jedno ciekawi, jak mozna mieszkac w katowicach i jednoczesnie kibicowac ruchowi?!?przeciez to jest smieszne jak wam nie wstyd??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mRoczny1920 Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:08 jestes skonczonym debilem czy udajesz ?!?! a jak mozna mieszkac w katowicach i kibicowac banikowi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: 80.48.225.* 14.09.07, 18:11 Jak mozna kibicowac Gks ? Przeciez to komunistyczny stworek , nic nie warty Bez przyszlosci i przeszlosci Dla polglowkow Trzeba sie nie szanowac zeby byc jego kibicem Ja bym z domu nie wychodzil AVE RUCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki A 80 lat temu Giszowiec był takim pięknym miejscem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:24 A 80 lat temu Giszowiec był taką piekną miejscowością. Polecam film Kutza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic tchórze, kretyni IP: *.wislaNET.pl 14.09.07, 20:50 Ludzie! Przestańcie nazywać bandytami, kryminalistami czy hooliganami tych pajaców. To im tylko imponuje. Jestem gość!! Mówią o mnie bandyta... Moja propozycja: nazywajmy takich "kibiców" kretynami, idiotami lub tchórzami. Dlaczego? 1) Bo ich IQ jest znacznie poniżej przeciętnego 2) bo głównie zaczepiają dzieci; nigdy równych sobie 3) bo nazwanie ich tchórzami bardziej na nich zadziała niż okreslanie mianem bandytów. Poza tym jestem kibicem jednej z tych drużyn i zdarzyło mi się słyszeć opowieści tych śmiechu wartych bohaterów o bójkach, które stoczyli (byłem świadkiem jednej z nich - 30 na 5; odwaga??? hahaha). I nie powiem którzy z nich byli taaacy odważni, są po jednych pieniądzach. Pozdrawiam GieKSę i Niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś z gisza nic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 21:41 Raz sie natknołem na dospeli na kolistej. ide za ruchem myślałem że mnie zaj*b*ą powiedziałem że za nikim nie ide obeszło sie bez obicia mordy huh takich bandziorów widze na każdej ulicy... A tych dospeli na torach spodkałem na kolistej. W szkole 51 jeden koles sie na mnie żucił myślałem że mi łeb rozwali... Najlepiej jak napotkacie kibica to nie gadać że idziesz za ruchem czy za GKS mówisz ide za nikim i najlepiej powiedzieć że jesteś z tej samej ulicy :) i może koleś cie zostawi w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19Panewniki20 Buheheh smiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 23:15 To co niby Gejksa taka święta że to tylko Ruch zły bandyci i Bóg wie co jeszcze Gejksa potrafi też wyskoczyć w 20 na 5 lub laski bic W dupie byliście gó.. widzieliście a tym bardziej autor tego tekstu PozdRawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Ruch bije gieksę, pytanie kogo bije gieksa :))) IP: 80.48.225.* 14.09.07, 23:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janow Re: Ruch bije gieksę, pytanie kogo bije gieksa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 20:59 To mugl se patryczek niezaczynac i nielatac z felami bo osiedlu z kumplami (a itak pita..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz To nie kibice! IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 01:12 Chuligani, niszczycie godność, dumę i honor mojemu GKS-owi i tradycyjnemu Ruchowi! Znajdźcie sobie inne zajęcia. Zacznijcie sami grać w piłke, zamiast się bić. Bićiem, polską piłke niszczycie. Nie przynoście wstydu naszym klubom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Katowice ... hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 09:14 ....(...) Śląska tradycja śląski styl bycia nie poczujesz tego rytmu jak nie byłeś w Katowicach(...) .... (...) Szczepionka się przyjeła na to nie ma juz lekasrtwa w naszych żyłach płynie krew żółto-zielono-czarna(...) Nie kumam wypowiedzi tych ludzi ,który nigdy nie byli na Giszu i nie wiedza pawnei gdzie to jest a sie wypowiadają .... hahah połowa tego reportazu to stek bzdur ... <hahaha> ... Tutaj sie rodzimy i tutaj umieramy to jest moje miasto nie opuszcze jego granic to moja ojczyzna i tu mój GKS to jest nasze życie to jest Katowicka krew ... I nikt nam tego nie wybije z głowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaki Debil Re: hahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:25 jak GejKaeS nie ma tradycji i nie wiem jak mozna kibicowac gieksie chyba tylko dlatego zeby sie w dupsko proc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Katowice ... Re: hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 11:25 a ty jestes ...poje**ny hahah zal nam smrodow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gering Re: hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 11:35 Brudasy do chorzowa albo hasików.Myydło dostaniecie ,umyjcie wasze blond grzywy zbrudzone odpadami .KATOWICKA KREW Z KATOWICKIEJ TWIERDZY PIERONSKIE NANYSY GIEKSIE ZAWSZE WIERNI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wersal Re: hahahah IP: *.proxy.aol.com 15.09.07, 11:38 Ulzylo? Lepiej sie teraz pajacu czujesz? Chlopie tys sie powinien spalic ze wstydu za twoja glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Katowice ... Re: hahahah IP: *.chello.pl 15.09.07, 11:49 no co ty nie powiesz .... <lol2> ... Ty chorzowski psie widzew na smyczy prowadzi cie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz @ GKS Katowice IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 13:17 Jesteś dla mnie dnem! Poniżasz się podpisuj na same dno. Nie podpisuj się moim pięknym klubem! GKS Katowice Cię nie potrzebuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Katowice ... Re: @ GKS Katowice IP: *.chello.pl 16.09.07, 11:57 ze niby do mnie to bylo :/ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz Re: @ GKS Katowice IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.07, 20:17 To bylo do kazdego Chuligana, ktory sie pod flaga klubu GKS-u Katowice bije. GKS Katowice to, jak sama nazwa mowi, Gorniczy Klub Sportowy!!! Nie w nim miejsca dla chuliganow. Wszyscy ktozi sie pod jego nazwa bija, nie sa jego godni. Prawdziwi kibice chodza na mecze, kibicuja, ciesza sie z wyciestw, analizuja porazki, ale najwazniejsze, po meczu umia z kazdym innym czlowiekiem zyc w zgodzie. Wbijcie sobie to do glowy! Jezeli, Ty nie jestes jednym z nich, to bardzo dobrze, ale po co zaraz innych obrazac i sie do jego poziomu ponizac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLFARD TYLKO RUCH!!! IP: *.eranet.pl 15.09.07, 13:14 hanyski z bukowej odejdzcie troche od neostrady...nie bójcie sie na Giszowcu przeca niyma RUCHU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka/R\ol Gorno slonsko tradycja IP: 85.219.234.* 15.09.07, 11:43 pamiyntejcie gieksiorze to wyscie weszli na teren ruchu kaj byliscie jak od 1920 do 1964 katowicach jezdzilo sie na niebieskich .ruch to jest tradycjom tego miasta som kluby w katowicach kere som bardzij zasluzone dlo tego miast jak nozna byc z katowic i jezdzic na gieksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.pool.einsundeins.de 15.09.07, 22:28 KArOLKU nie zrob kupy. Jak juz slysza o te slowa "ruch, tradycja i zasluzony" w jednym zdaniu, to mi sie dzwigo. Mom do wos propozycja: wezcie sie ta waszo "tradycja" a nie wku...cie ludzi. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Cronosa Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:02 dźwigo ci sie bo zwyczajnie nie wiesz co to tradycja, przywiązanie do ziemii na której się urodziło. Gdybyś to wiedziałnie robiłbyś teraz u bauera zawszony folksdojczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.pool.einsundeins.de 16.09.07, 21:42 Zol dupa scisko, niy? Ty zato musisz po hasiokach szukac, bo cie ani na ukrainie nie chcieli, ciul...nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.pool.einsundeins.de 16.09.07, 21:44 ...i jeszcze jedno ciu...ku. Jak chcesz kogos obrazic, to sie najpierw naucz. "folksdojczu" - pynkna ze smiechu. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azul Re: Gorno slonsko tradycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:27 idz ty lepiej dalej zebrac na niemieckiej ulicy cyGanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - KIBIC RUCH-u - --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman ----- IP: *.devs.futuro.pl 15.09.07, 14:24 Na mecze jeżdżę Kibicować i dopingować lecz sie nie bije bo to głupie a tekst ten napisałem aby naświetlić szczerze temat a niektórym otworzyć oczy bo te artykuł jest szczytem oszustwa a wy łykacie te treści jak "KACZKA ŚRUT" Ten artykuł jest bardzo tendencyjny i zakłamany ludzie nie dajcie sie omamić głupim sloganom i tępym tekstom jestem mieszkańcem Giszowca i wiem co sie tutaj wszędzie dzieje !!!!! A pan Łyczko nie nie opowiada bzdur bo jego obity synalek tez w kominiarce po giszowcu lata FAKT !!! a tatus mysli że to dobre dzieckooo niech się dećko zainteresuje tym co dziecko robi !!! Czemu z kibiców Ruch-u chcą zrobić bandytów tego nie wiem ale nie od dziś wiemy że GKS pcha się wszędzie aby było o nim głośnooo !!! Czemu autor Textu nie napisał że w tamtym roku jeden z kibiców Ruch- u został pobity przez grupe 10 !! kibiców GKS-u ( w innych proporcjach sie boja podchodzić) tak poważnie że musieli mu wyciąć śledzionę !!!!!!!!! Czemu autor nie napisał że jakieś 2 miesiące temu około 16 osobowa grupa pobiła pod NOCNYM 3 osobową grupę która nic nie miała związanego z Ruchem !!!! na dodatek jednej osobie z tej 3 osobowej grupy wbito nuż w nogę !!! ( a na meczach GKS widać flagi z napisami HONOR, SZACUNEK ludzie wy rozumiecie sens tych słów ???? halooooo ) około 8 miesięcy temu park na Giszowcu grupa 20 osób z GKS-u pobiła 2 chłopaków wracających z karliczka ( wstrząs mózgu ) ile mam jeszcze wymieniać tych tępych występów tępych smarkaczy z GKS- uu ??????????????? , bo średnia wieku to w tych grupach około 18 lat a iloraz inteligencji mają w sumie podobny do ilorazu Muszki Owocówki Autora artykułu trzeba wziąć za dupęęęę i zdrowo przetrzepać bo sieje obłudę i jest bardzo stronniczy jak ma pisać takie pierdoły to niech lepiej jedzie do norwegi łososie patroszyć !!!! Nie od dzisiaj wiemy że Kibice GKS nie wiedza co to Honor i odwaga więc jeśli dochodzi do bójki to w proporcjach mnie więcej 20 na 5 i co gorsze jak historia przypomina nie zawsze wygrywają FAKT ( ul. ADAMA koło MAKO ) ha ha ha jak to słyszałem to zaniemówiłem tragedia wręcz na skalę światową a przepuszczona bramka Kuszczaka to przy tym kompletne NIC !!!! a wszystko przez to że ludziska nie mają zajęcia ( a kibole/dzieciole GKS-u Mózgów ) i się nudzą a są na to sposoby aby było inaczej tylko trzeba myśleć a nie non stop obiecywać ( to do radnych ) ------------>>> Do kibiców GKS: <<<---------------------- to nie moja pytanie choć znam wielu ludzi ...... Czemu jeśli jesteście tacy wielcy, silni, niezniszczalni macie grupę GZG ( Gó.. z Gisza ) a na całym Giszowcu prowadzicie akcje propagandową w postaci popisanych wszystkich nowo odrestaurowanych bloków głupimi i tępymi hasłami których nie znacie znaczeniaaa pytam się !!!!! czemuuu kibiece Ruchu chcą , powiem gorzej proszą się was o uczciwą walkę ( USTAWKĘ ) aby raz na zawsze wam udowodniććć !!! to wy od 5 Lat gadacie zawsze NIE NIE NIE gdzie ta wasza odwaga ????? podobno jesteście tacy silniiii !!! i podobno jest was na giszowcu 95 % halooo gdzie jesteściiee ?????? podobo ostatni Poloni Bytom tez żeście odmówiliiii hahahah jesteść żąłośni Ale trzeba wam jedno przyznać propagandę i szum w Internecie potraficie zrobić naprawdę ogromny !!!! hahahahah oczywiście zaznaczając że podobnie jak autor ww artykułu piszecie bzdury i okłamujecie świat Cała polska się z was śmieje czy wy tego nie widzicie ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny z GieKSy Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: *.chello.pl 15.09.07, 16:40 No jakoś nie widzę, żeby cała Polska sie smiała z GieKSy. Nie pszypuszczem również że GieKSiarze atakowali by Ruchowców gdyby nie ich przestarzała już chora megalomania. Chłopaki czasy świetności już dawno za wami. Życ historią ciągle nie można. Ja rozumię że Wy lubicie styl retro ale w piłce to nie gra. W Katowicach jak i sąsiednich miastach siła GieKSy rośnie z roku na rok. Teraz jesteście już strzępem klubu z przed lat. Taki Górnik o łeb Was przerasta. Zejdźcie z tonu to nikt Wam nie będzie dokuczał. Na waszej historii musicie pozostac bo od lat Wasz klub to wielka lipa. Dowidzenia Panstwu i dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BCA Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: 80.48.225.* 16.09.07, 13:14 I ty sie podpisujesz "NORMALNY"?? Rozumiem ze Ty biedny musisz czasem sie dowartościować i upewnic sie ze jestes prawdziwym twardzielem ale bez takich. Polonia tez przychodzi w 30 i ze sprzetem. Nie ma wiekszych pozerow od was. Widac po waszych komentach poziom inteligencji. Na Giszowcu jest garstka kibicow Ruchu i tak was okropnie bija. PozdRawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:13 Te PSEUDOnormalny z GEJSKSY nie ośmieszaj się. Jesteście w większości na Giszu (jak i na Tauzenie) a oklep dostajecie regularny. I nie pie..mi tu o wielkości torcipek bo ośmieszasz się podwójnie. Dobrze że zrobiliście ten niehonorowy układ bo może pożyjecie nieco dłużej we wspólnym syfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:59 Człowieku !! Czemu sie z wami nie ustawiają ? Bo cała Polska słyszała jakie wałki robicie na " ustawkach " i nie rozśmieszaj mnie , błagam ... . Ile to razy sympatycy Ruchu idąc na ustawke 20 na 20 przychodzili w 30 w dodatku znacznie przekraczajacych uzgodniona granice wieku ? A słyszałem jeszcze o jednej akcji do której komentarz jest tylko jeden : " KONFIDENTOM MÓWIMY NIE !! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NETFANS Re: --- Artykuł tendencyjnyyy i bardz zakłaman IP: 80.48.225.* 16.09.07, 13:06 le to raz > y > sympatycy Ruchu idąc na ustawke 20 na 20 przychodzili w 30 No napisz ile to razy?? Haha Jedyne co mnie cieszy to to ze kazdy z was wie jaka jest prawda kazdy z was wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatoRyFans ChoRzów IP: 80.48.225.* 16.09.07, 13:19 I ty sie podpisujesz "NORMALNY"?? Rozumiem ze Ty biedny musisz czasem sie dowartościować i upewnic sie ze jestes prawdziwym twardzielem ale bez takich. Polonia tez przychodzi w 30 i ze sprzetem. Nie ma wiekszych pozerow od was. Widac po waszych komentach poziom inteligencji. Na Giszowcu jest garstka kibicow Ruchu i tak was okropnie bija. PozdRawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAZNE Uwaga uwaga IP: 85.219.234.* 16.09.07, 15:29 uwga uwaga podobno dzisiej wieczorem na ul 72 pulku piechoty w lesie na lawkach bedzie stac bojowka gieksy po dwoch przy kazdej i czasani bedzie podjezdzal jakis zadol i jednego bedzie zabieral zeby udowodnic mu wiernosc heheyoyo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka/R\ol twoj pan IP: 85.219.234.* 16.09.07, 23:49 cronos hehe jak ci chorzowski ragrol tak zatanczyles i nato liczylech podobosz mi sie pinku bez mozgu na kolana na kolana hej Katowice najlepsi Ruchu kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: twoj pan IP: *.pool.einsundeins.de 17.09.07, 12:52 Ja, ja synek. Co ci pozostalo. HEHE Czas ruchu idzie do konca. Juz nawet w miastach osciennych nie zadzicie (Myslowice,...). Znom nawet trzech kibicow z chorzowa co 20-30 lot temu bylo nie do pomyslenio. Ale w gebie to musza przyznac, to zescie zawsze mocni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC pseudokibic to psedokibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 08:32 nieważne z jakiego klubu - wiec wszyscy którzy na tym forum zwalają winę jedni na drugich niech wezm to pod uwagę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.chello.pl 17.09.07, 18:40 Jak wy to robicie geksiarze ,ze w waszym miescie tak sobie beszczelnie funkcjonuja te niebieskie mendy?Czemu nie dajecie rady wyplewic chwasty? Wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChoRzów W. Hajduki Na Giszowcu raz bije Ruch, a raz "Gieksa" IP: *.sti.net.pl 17.09.07, 23:19 Takich fanatyków Ruchu jak na Giszu to ze świecą szukac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafos Raj dla bandytow IP: *.proxy.aol.com 18.09.07, 03:01 Co robi kochana WLADZA? zajmuje sie wyborczymi utarczkami,gdysz taki Giszowiec to tylko jedna z wielu dzielnic Polski!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś